Fortfarande sjuk!

Så idag va jag uppe sjukligt tidigt ju. vaknade redan vid nio.:S men sen låg jag och läste min nya bok hela dagen ("Såld", alla borde läsa den) medans vanessa sprang runt och busade som vanligt. Super mysigt att bara ligga nerbäddad utan att bry sig om ngt! Sen fick jag också hem ett jävla brev om en räkning på 200!! SUCK! dumma jävla räkningar!

Men men... sen somnade jag lunch med vanessa.. fortfarande underbart o va sjuk ibland!! så vi sov typ två timmar.. sen kom mamma hem och min feber blev värre igen... så jag gick o la mig i soffan istället. XD. låg där o sega hela kvällen och tittade tv osv. SUPER mysigt.

Men sen gick mamma o la sig o jag flyttade in i sovrummet, självklart hamnade jag ju här! Så nu har jag suttit o svarat på 100 mejl på en sida jag e med på. och har fortfarande iten hunnit ens halvvägs!.. sen va jag med om världens trauma i web cam på msn. vill inte berätta så öppet va d va.. men d va heeeemskt! Jag förstår itne vad folk e villiga att visa?!:S

Iaf nu ska jag försöka smälta de.. och snart gå mot säng. borde sovit för länge sen eftersom rytmiken me vanessa e imorgon.. hade tänkt bli lite hal friskför att gå. men d kan man ju glömma=(

Hörs imorgon gonatt o puss på er.

Sjuk och mamma.

Igår va jag med Nadja, Linda och Martina i stan, d va skoj. Fick iaf ett par nya tjocka leggins (väl behövt nu). Skrev iaf inget igår eftersom ajg började känna mig lite sjuk. Trodde de skulle va över idag... men har man nånsin sån tur?

Vakna iaf i morse kl 11 av att mamma frågade om jag skulle med o handla lite, sjävklart hade jag velat, emn va så död att jag knappt pallade svara. Så hon lämnade Vanessa hos mig (hon brukar ta henne på mornarna på helgerna så jag får sova ut) och åkte ivåg.
Tur för mig så kunde Vanessa ligga lugnt och kolla tv innan de va dags för henne att sova lunch. underbart!!

Vaknar igen vid tre tiden av att min morbror kommer in på rummet.. hehe. alltid när han kommer så tar han hand om vanessa typ hela dagen, så de va perfekt tajmat med min "kanske halsfluss". Hela dagen låg jag utslagen i vardagsrummet och såg tv... i stort sett bara tråkiga saker.. fastnade tillslut framför reprisen av säsongens top americas top model... för varje gång jag ser d så blir jag mer o mer irriterad på Tyra, seriöst hon vet ju inte ens själv vad hon snackar om.. hon e överdriven och säger olika saker till alla!! Usch, usch!!!
iaf så åt glass också (A) mums!

Sen när min morbror gick hem så var de inte lika skönt längre, försk ligga hemma sjuk med en ett åring som röjer... men men hon va väldigt snäll idag ändå, men sen blev hon övertrött...ja.. d e inte speciellt skoj när man har över 38 graders feber!
Men men nu sover du så fint iaf och mamma blir alldeles kär av att titta på dig ^-^.

Nu e de nog dags för mig att sova också.
Gonatt alla så kanske vi syns imorgon. om jag inte e mer sjuk. hehe! Puss o kram

Gratis kläder!

Innan jag sover så vill jag bara ge er chans på en super bra sida. Om du blir medlem och samlar poäng så får du presentkort hem skickade till dig, helt gratis! Bli medlem direkt. Klicka på länken så kommer ni direkt till att skriva in medlems uppgifter. http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=20374 Gonatt iaf=)

Jävla piss dag!

Shit va faan e d här? Känns som jag vill döda varenda jävla människa faan. Alla är helt jävla störda i huvudet.. inte ens mina sk "vänner" har varit normala idag.. alla e ju helt störda just den här dagen!! Känner bara för att gå under jorden och be alla dra åt helvete, byta nummer och flytta till en liten jävla stuga mitt i skogen i ingenstans. glömma allt o alla.. annars lär de väl sluta med att ngn får ont!! Just nu e min dator i riskzonen och jag skulle vilja typ döda den brutalt!!!! Hur som helst idag har jag inte gjort ett jävla piss gått hemma hela dagen super trött, har inte sovit sen igår morse.. kunde inte sova på hela jävla fucking natten! Och när jag väl va på bra humör så va d ju självklart massa jävla idioter som skulle förstöra de!! Orkar faan inte ens förklara för alla varför jag e sur! Va ju på super bra humör imorse... hur faan kan livet bara vända så jävla snabbt? Helt sjukt ju, jävla fucking retards alla e!! Nu ska jag snart iaf se om jag ska sova.. ska på rytmik o lek med Vanessa imorgon... känns som jag måste va lite pigg på de iaf.. får väl se hur de går. Eller så kommer jag dit super över trött och dom kommer tro att jag åkt på stryk pga påsarna under ögonen... skit samma... skriver typ imorgon eller ngt.. får se om jag e på lite jävla böttre humör då iaf... Chiao!!!

Jag vill bara gå...

Jag undrar om du har förstått mig fel? För saker jag sagt eller gjort?
De känns som du ibland vänder om och springer åt ett annat håll, och jag kan bara inte förstå dig.
Jag förstår inte vad du vill och inte vill. Jag vill inte leva i en lögn, så snälla hjälp mig att förstå?
Du vill inte ens svara på varför du gillar mig? Men jag vill veta...
De känns som du puttar mig ifrån dig fast allt jag vill e att komma närmre. Du e så annorlunda när man e me dig o de e de som får mig att inte vilja gå, de får mig att fortsätta höra av mig. Men plötsligt e man tillbaka på ruta ett och allt e precis som de va innan.

Nej jag e inte kär.. och jag e itne desperat..jag vet egentligen inte va de e men du e så speciell och jag gillar dig, jag fattade tycke för dig snabbare än jag kanske trodde va möjligt.
Jag väntar på svar iaf, fler svar än jag började vänta på... men nu finns jag här och vet inte var jag ska ta vägen, jag vill vända mig om och gå, men jag kan inte. Jag e fast! Fast i hoppet.. i hoppet om lycka.. i värmen som jag kände igår när du helt plötsligt  kom o krama om mig.

De e för många sömnlösa nätter, för att jag inte kan sluta tänka. varför svarar du inte på mina meddelanden ibland? Vad tänker du på? Vad gör du? Vad kommer hända? Vad känner du exakt?
Nej de e inte så varje natt, men ibland lite då o då, du psykar mig!!!
Jag har mått... dåligt (!?)... hela dagen pga att du plötsligt gått upp i rök... varför vill du inte svara på mina sms? har du inget att svara? E du upptagen? Eller blev de bara jobbigt?
Vågar inte skicka ngt mer sms iaf...

Jag tror inte att du kommer läsa de här.. och jag vet inte om jag vill att du ska göra de heller? Eller vill jag? Vad kommer du tro om du läser? Är inte ens säker på att jag vågar publicera.. men jag va verkligen bara tvungen att skriva av mig...
Om du läser så vet du vem du e iaf..

nu ska jag sitta här lite... kanske skriver snart igen eller så går jag o sover så hörs vi imorgon =) Lyssnar på Craig David -Im Walking Away

Psykiskt stressad...

Så idag började dagen med att jag försvov mig till mitt läkar besök.. så när jag väl kom dit iaf jätte stressad så hade läkaren hoppat över mig, men som tur e så fick jag komma in efter typ 45 min iaf.
jag gick dit för att få reda på varför jag har yrsel och ahr haft sen ca två veckor tillbaka flera ggr dagligen.
jag får reda på att de e pga av psykisk stress. Kul va? 18 år och så stressad att man håller på att svimma 10 ggr dagligen, men men tillslut sa han iaf bara att de ända att göra är att ta de lugnt och jag får itne resa mig för snabbt, inte gå för snabbt och jag måste lugna ner mig. Inte bli stressad för minsta lilla osv. jag måste helt enkelt börja slappna av.
Så de e vad jag ska börja göra nu! (försöka göra) .:P

Sen iaf gick jag och mötte Linda vid hennes skola så vi gick runt i centrum typ två-tre timmar och bara strosade och pratade.
När båda sen hade varit hemma och ätit så kom Martina och Linda över för att kolla på när jag målade och sen skull dom få hjälpa mig o välja kläder tills på fredag då jag ska på fest.
Hm får se hur de går blev iaf bara en vanlig svart klänning med ett par svarta pumps, hoppas jag inte blir för uppklädd bara, kan ju bli lite pinsamt om alla andra sitter i mjukiskläder eller arbetskläder efter att dom precis kommit från jobbet, hehe!

Men men fredag iaf ska jag på fest hos Kirre en kille i Jordbro han fyller 20 och har precis flyttat in i den där lägenheten vi ska till så de blir en inflyttning/födelsedagsfest. Får se hur de blir då. Så på torsdag ska jag nog iaf köpa ngn present till honom, han vägrar säga vad han vill ha så jag fick ett bra tips på presentkort på systemet, tycker bara att de känns lite tråkigt och opersonligt, men hoppas man får ett litet leende iaf! (XD)

Nu sitter jag iaf o försöker lista ut hur man ändrar om sin blogg till ngt som man själv vill ha, så önska mig lycka till så får ni se sen om jag lyckats!

Natti natti =)

Tjingeling!

Tammy e jag och en del vet vem jag e från min andra blogg. http://alskar.blogg.se .

Så idag har jag varit hemma hela dagen, mamma har avrit på konferans i helgen och vid två tiden idag kom hon hem.
hon hann va hemma ca 30 min innan vårat första bråk startade (förvånad?)..
Iaf sen pratade vi massa om va hon gjort i helgen osv.. sen rullade dagen bara på.. min morbror kom hit.. sen gick han igen.. så beställde vi pizza (MUMS!!!!) fast jag behöver egentligen inte de :S

Iaf dagen slutar med att jag fastnar på Msn med massa idioter till killar som frågar om jag vill visa tuttar o allt i cam! Seriöst!!! VILKA TROR NI ATT NI E??
hur kan ni tro att en brud ska visa sina privata delar för er i cam bara för att ni har sagt erat namn?? Hur kan man ens va så oförskämd att fråga? Och inte respektera mitt nej utanför fortsätter tjata?? så suuuur!!!!!!!!


Skit samma iaf nu e kl mkt ska strax sova ska med min dotter till bvc kl 13 imorgon... läkarundersökning dessutom... inte så roligt. men men lär väl se om Linda eller Nadja vill mötas efter =)

Kommer hit imorgon igen :P
natti natti

RSS 2.0