Tack för igår!

Fy faan va underbar gårdag, sjuk som jag va släpade jag mig hem till Cassi för att ha en mysig men lugn barnfri kväll... haha trodde jag ja!..:P
Vi inser ganska snart att vi vill ha ngt att göra, vi ringer några vänner och möter upp dom, följde med på fest (!?) på myggan men drog direkt, haha så boring :P...

Sen ringde vi mitt gamla ex som jag berättat om och tog ett varv till stan för att möta upp honom och festa på hans båt!
Så sjuuukt roligt, har inte varit med Cassi på "det" sättet på evigheter. Och inte med honom heller. Så grymt jävla underbart va de!!!

Så tack för igår alla=) Tänker dock inte berätta såhär öppet vad som hände på slutet, men sjukt va de iaf :S...

Kom hem ca kl sju imorse.. HAHA! Så skapligt trött va jag när mamma väckte mig vid ett tiden.... men men, det var det värt! Helt klart =)

Jobbigt att packa hela dagen dock, haha sitter ju super sjuk här också! Snorar så mycket att jag lämnar snigelspår efter mig var jag går. Så se upp från att gå bakom mig! Kan sluta illa!

Nu ska jag ringa Persson, och försöka konversera med honom genom min nästäppa/näsrinnande... :P får se om jag lyckas..!!


C ya Later!

Ciao :P

Super duktiga jag!

Efter matte provet idag så pratade jag med min matte lärare, vet ni va hon sa?? Att jag har kapacitet för att gå universitetet!! Japp, hon tycker att jag har lätt för att lära, och jag har sagt att jag funtar på att gå ekonomi på komvux, men hon tycker att jag borde satsa på högre än bara ekonomi assistent som man blir där, eftersom hon vet att jag kan gå långt!! Det blev ett bra lyft för mitt självförtroende.
Och sen när vi hade utvärdering i engelskan så sa också min engelska lärare att jag har kapacitet för universitetet!! Ja båda min lärare sa det till mig inom loppet av en timme! Klart man blir stolt, så ska prata med studievägledaren, men han e ju så satans svår att få tag på!

Fattar inte att det snart är sommarlov men att det inte känns som sommar, seriöst när ska den riktiga värmen komma? Det va jätte skönt i solen idag när jag va på gården med Vanessa, men skuggan var ju fortfarande fett kylig... =( JAG VILL HA SOMMAR VÄRME!!!

Nu ska jag spela Fashion Wars på FB. HAHA.. sen vänta på att Maddsen ringer så ska vi nog träffas =) YIPPI!

Kramar på er


Vad är felet?

ÅÅH! Jag blir så jävla irriterad, vad är det för fel idag med att vara sig själv? Det verkar som alla försöker vara någon helt annan, alla ska hela tiden vara så "tuffa".
Snubbar skryter om hur duktiga dom är på att slåss, och tjejerna... ja där e det också massor. Seriöst, att man orkar?
Jag ser ner på folk som inte är sig själva, jag har valt mina vänner efter vilka dom är och inte efter vilka dom försöker vara.  Jag mår seriöst dåligt, jag blir äcklad. Varför kan inte en snubbe bara komma fram och säga "nej, jag kan inte slåss. Har aldrig gjort det förut". Coolt, en kille som är sig själv!.

Faaan blir fett irriterad. VA ER SJÄLVA!!!!!!!!

Nu ska jag gå o laga mat, mamma kommer sent så vi får se vad de blir :P ska nog bli på bättre humör också. hörs sen XD


KRAM

:P

Åååh va på bio igår med Persson. Sååå mysigt.. såg Knowings. någon som sett?? Den va sjukt bra... men jobbig bara.. faaan va tvungen att vända bort huvudet flera gånger för att inte börja böla XD hahaha! :P

Jag pratade med min svenska lärare idag, hon tycker att jag borde ha G+ i betyg. men eftersom det betyget inte finns så bestämde vi att vi jag ska läsa en till bok under sommaren som jag och en tjej i klassen ska redovisa för varann.. haha! Rätt illa, men faan kan jag få VG så är det iaf värt det!..

Nu ska jag snart gå ut på balkongen, Cassi, Carlos, Anders och Erik ska ut o grilla. ska stå o prata med dom lite. Men är ju så sjukt trött. Total slockande efter att Persson drog hem idag, vaknade för en dryg timme sen... :P

Sen imorgon blir det full rulle, har en läxa ill engelskan, + massa saker som behöver gås igenom. Och sen matten. Har ju prov på fredag och måste gå igenom HELA kapitlet för att vara säker. Har ju bara gjort lite.. ingen rast o ingen ro! Men snart är det över, engelskan slutar på fredag och matten slutar nästa vecka. Then im done! =)

Nej hörs imorgon, ska se var dom tog vägen..

Kramar till er!

lalalala

Äntligen helt klar med recensionerna.. har skickat dom till min lärare nu, och håller tummarna! HAHA :P... får se vad som händer.

Ska snart färga håret.. FINALLY! =) sitter och lyssnar på "A whole new world" med Nick Pitera.. SÅ FINT!. Sitter och sjunger mer.. snart kommer väl grannarna och klagar XD hahhah :P

Träffade mitt gammla... ex... idag också. Helt underbart!!! har saknat.! vi har så sjukt mycket minnen ihop.. fast lite jobbigt ändå, han mår inte lika bra som förr..=( men de blir nog snart bättre.! Så vi åkte till centrum och hämtade ut mitt ciggarett paket som mamma glömde hämta igår.. haha... sen åkte vi runt o drack kaffe o pratade massa gammla minnen, och nya saker såklart =)

Ska gå och färga håret nu o bada me babys.. =)

Have fun

kramisar




Hej hej

Så idag har som vanligt varit en dag med full rulle! Har suttit hela dagen med med mina recensioner, det är sjukt hur mycket punkter man ska va tvungen att följa! Men men har bara ca 5 punkter kvar att skriva, och dom får jag ta imorgon. förhoppningsvis så går det snabbt!

Sen hörde ett gammalt ... ex... typ?! av sig sig till mig idag också. vi har inte hörts på evigheter så det var sjuuuukt roligt! Vi pratade massor om gammalt och nytt. Puss på dig!

Sedan hörde en fd kompis av sig också, blev jätte sur på denne för några måander sen då denne gjorde bort sig totalt. Nu bad denne om ursäkt och såna saker. Får se vad som händer...

Har pratat med Persson massor också (A) så mysigt. Saknar. Och längtar tills måndag då vi träffas! Massa pussar på dig med!

Ja och igår var jag hos frissan! Underbaaart, kan äntligen dra fingrarna genom håret igen utan att trassla in mig! Blev jävligt nöjd med resultatet. Nu återstår bara att färga håret imorgon som jag har velat såååååå länge. Men som bara inte blivit av. HAHA

Så nu har ni fått lite updates om dagen och gårdagen. Orkar inte skriva mer, måste ju sova också. Men from imorgon eller måndag så blir det bättre, i promes!!

Kramar till er alla=)


Skum pose. Jag vet ;P

Shuue =D

Ville bara säga att jag lever.. har verkligen fullt upp! Kommer under helgen och berättar vad som pågår :D HAHA


Kramar


Panik!!!

Usch idag har jag haft en såååååååå jobbig dag! Jag stressade hela morgonen, kommer till engelska lektionen och måste lyssna på två redovisningar, första satt jag mest o plågades på. Andra höll Bernt i som är en i min klass som jag hade velat ha som morfar ^-^ , han är jätte gullig oxch redovisade om jazz! HAHAHA han e jätte gullig =) En sån här jätte snäll liten farbror :P

Sen fick vi svar på nationella, och jag fick VG i engelska, men jag är inte inte riktigt nöjd, var endast ETT poäng ifrån ett starkare VG vilket jag hellre hade velat ha. Men men!

Hade sen svenska, så tråååkigt. Seriöst vi satt o pratade/lyssnade i två timmar i sträck på bokprat. Jag har börjat få stress klåda, eller uttråknings klåda kanske man ska kalla de?! Fick panik, och inget stämde, de kliade av jeansen, håret va ivägen. Smyckena va irriterande! BHn satt fel. OSV! Usch sprang hem o kliade sönder kroppen samtidigt som jag kedje rökte Bytte kläder, kastade av mig smyckena och satte upp håret! Jag är fortfarande helt speedad.!

Bilder kommer snart upp, men min kamera muppar sig, ska bara orka fixa det. Har fortfarande inte gjort klart recensionerna. Så det kommer i första hand. Kanske skriver senare.


Kramar!

Bättre sent än aldrig. ;P

Jag vet. Jag e sämst! HAHA har lovat er hela helgen. men har haft fullt upp, har haft Persson här sen i fredags. och vad har vi gjort? Spelat som två muppar, bara det typ XD. haha
Va på tivoli både fredag och lördags också, Baby fick jätte fin ballong som hon tjatade till sig, + en till... + en sån här "väderkvarn" tror jag de heter?!

Så de har varit en super mysig helg, men för lite tid till annat! =)

=)

Usch idag hade jag matte prov först, vilket jag faktiskt tror gick bra. YES!!...
Men efter de va de jävla engelsk redovisning.. Så jävla jobbigt. Jag hatar att ha det, vi pratade om tatueringar och jag var helt oförberedd, han som bestämde att vi skulle prata om det var inte ens med!!! Blir så jävla sur alltså.
Det gick iaf INTE bra för mig. Visste inte vad jag skulle säga, jag hade allting förberett. Sen när jag kommer till skolan så ändrar D det jag ska prata om, så för mig va de bara att improvisera! Suck.! Och hälften av det jag skulle prata om tog D istället?! Bara för vi va så oförberedda att vi inte diskuterat igenom. Skit jobbigt. Men men. de är ändå inte betygsbaserat. har dock sämts inför hela klassen :(

Snart ska jag möta Madde och vi ska till Tivolit i fornudden där Persson jobbar just nu, super mysigt=)

Skriver mer sen.

Kramas 

Hejsan

Sorry kan inte skriva så mycket.. Har sjuuukt mycket läxor! Har varit i tyresö slott idag med skolan, super mysigt. Fikade och läste böckerna som klassen gjort. Häärligt..

Sedan har jag varit med Persson och umgåtts hela kvällen :P...

Gjort massa läxor idag också. Men har sjukt mycket iaf!

Får höras i morgon.

Kramar

Hej hej hallå!

Nu sitter jag här über trött. Men ska iaf skriva lite innan jag goes to sleep.

Har idag suttit i massa timmar med med min engelska recension på en bok. Jag hade nästan skrivit klart när jag insåg att de skulle vara mycket mer. XD blev smått irriterad men är iaf klar nu, klottrade bara ihop något på slutet, så jag hoppas Irena e snäll och godkänner mig (A).

Och jag är jätte stressad med skolan, på fredag har vi redovisning inför hela klassen om tatueringar. Jag har fått ihop kanske fem meningar av det jag ska säga. Vilket betyder att jag måste sitta hela morgondagen och forska tattoos.
Sen på fredag har jag också ett matte prov, men jag har ca 10 sidor kvar att göra av matten innan jag är beredd för fredag! ÅÅÅ! Så det måste jag göra så fort tattoo shitet e klart.
Och inte nog med det!
Igår på svenska lektionen så "råkade" jag fixa på mig själv ytterligare två bok recensioner som ska göra, och dom ska inlämnas senast på tisdag! HERREGUD! jag förstår inte hur jag lyckas. Men men, får helt enkelt göra så gott jag kan. Och hoppas på det bästa :P... får tindra lite extra med ögonen kanske ;P

Usch kollade på Greys anatomy tidigare under kvällen. Den e sjukt bra men faaan vilken jobbig sen. Det var en flicka som var sjuk och döende. Det hända massa saker men slutade med att pappan låg o pratade med henne i sängen om att dom skulle till marocko (!?) och dom vita stränderna och allt. Sedan så dog hon i hans famn! Faaaaan va sorgligt. Jag började rå snyfta. Jag menar man kan inte tänka sig att själv sitta i den situationen. Och jag ber att det aldrig händer heller. Vad skulle man göra?
Någon annan som såg det?

Nu ska jag iaf krypa ner bredvid min underbara dotter i sängen, och vara tacksam över att hon är frisk! Sen ska jag pussa henne tills mina läppar spricker XD :P
Mmm mysigt!

Kramar på er


.


Så fin!

Snuttis!


Bilderna är från förra sommaren!


hej

Hello allihop! Jag satt med min bok flera timmar i sträck igår och verkligen KÄMPADE, jag kände att det fick bära eller brista. Bättre att jag skriver den någonlunda bra än att inte skriva alls, eller va alldeles för försenad.

Så jag blev iaf klar fem i tolv igår kväll! Då skulle jag skriva ut den, men tror ni att de funkade? Nej såklart inte! Därför då var det något kommunikations fel mellan datorn och skrivaren. Så efter mycket om och men så fick jag slutligen skicka den till min mejl så att jag skulle kunna skriva ut den i skolan idag.
Väl i skolan så sätter jag mig vid datorn med hopp om att det ska funka. Gör det de? NEJ!!! Mina dokument va skrivna i ett annat program, så dom va tydligen skyddade så man inte skulle kunna skriva ut i andra program!
Tillslut fick jag skicka det till till min lärare så att hon ska skriva ut. Nu håller jag tummarna för att hon klarar av det, men hon har ju massa data snubbar i skolan att prata med  XD


Idag fick jag också den första hela blomman av Vanessa! I vanliga fall så brukar jag bara få "blomman" idag fick jag med själken också.! Tack baby!

Skönt att ha fått ta det lugnt idag!! Har bara softat hela eftermiddagen, varit med baby. Pratat i tel med blandannat Persson ett bra tag. Super härligt =)

Nu ska jag fortsätta prata, sen sova. Hörs imorgon



KRAMAR








Bokens framsida =)


Blomman

Äntligen klar!

Nu är jag äntligen klar med min bok. Jag kanske lägger ut dn på bloggen om några dagar så ni får ta del av den =)
Men jag sriver imorgon, måste verkligen sova nu. Har ju heldag i skolan imorgon :(


Kramar o gonatt

Fantasi torka!!!

Usch jag sitter o försöker göra läx helvetet. men de funkar ju inte!! Har fått ngn jävla fantasi torka, vet inte vad jag ska skriva!! Inte om vad, eller på vilket sätt. Ska först o främst skriva en bok... en HEL bok?! den ska va klar på tisdag, och jag har skrivi typ ett halft A4. Usch!!
Sen ska jag skriva en bok recension på engelskan, men när jag hade skrivit klart den i stortsett så insåg jag att den ska va mellan 1.5 - 2 A4!! och jag hade bara skrivit typ ett =(... Så jobbigt. Hjälp mig.! Ge mig fantas!

Varför måste jag får torka nu för?! =( Jag vill skriva, och jag vet vad boken ska handla om. Men inget annat. BLÄÄÄ för de här!

Skitsamma. Ska försöka nu igen. Innan de e dags att sova, jag som e trött också =( Och har ont... dumma allt!


Natti KRAMAR =)

Hej =)

Igår va jag alldeles för upptagen för att skriva.. Hade Jennifer på besök här!!! Super härligt ju =)
Vi satt o pratade i flera timmar, vi har ju inte träffats på snart ett år, och hon e min barndoms kompis. Så de va verkligen skoj. Har ju saknat henne! Kul att få veta allt som händer och så, vad hon gör och allt=D

Senare på kvällen så följde hon med till E och vi umgick lite, drack lite öl och så =)
Lämnade av henne i granängsringen på kvällen och träffade massa vänner som jag inte sett på läänge! Också trevlans=)

Gick tillbaka till E sen och då kom de lite fler människor dit, vi drack o typ umgicks, Linda kom förbi också. Kul kul ;P
Så de va iaf en mysig gårdag, träffade också Cassi och såg ny hoj hon köpt.... super najs =)
Fick dock i mig lite mkt alkohol på slutet XD. .. hmpf! men tack alla för igår =)

Ja och Vanessa sov med mormor, va nog lika bra de, för hon va super arg på mig! HAHA vet itne vad jag hade gjort, men hon skulle inte vara med mig, jag fick inte röra henne eller ngt :S
Riktig lite surpuppa XD haha :P

Nu ska jag strax äta, och fortsätta på alla mina läxor jag har, önska mig lycka til!!


Kramas


Hellulu =)

Usch dumma provdag!! Jag rusade iväg till skolan imorse för att ha matte prov först, vilket gick åt HELVETE.
Tror jag?!... Nej men jag hade glömt hur mkt som helst, blandade ihop när jag skulle göra vad osv. Skit illa XD haha 
Sen direkt efter så e de självklart nationella i engelskan, Listening. Såååå jobbigt. jag hatar det där. De e så svårt när man ska lyssna på banden o svara frågor. Usch!! Så jag håller tummarna för att de gick någorlunda bra iaf!

Nu sitter jag bara hemma, bråkar med Vanessa om att hon ska ha byxorna på sig. HAHA... att en så liten kan va så envis... Hon har inte fått de från mig (A) ;P

Väntar på Jocke också han ska ta bussen strax. Härligt med sällskap =D
Pratar me Linda också, verkar som hon också ska komma, HÄRLIGT!!

nu ska jag fixa lite annat. syns sen..

Kramar

Tjing =)

Usch vilken skum dag. Haha! Jag vaknade på helt fel sida imorse.. och va bara allmänt surig. Hade hellre gått o lagt mig igen.

Sen hade jag verkligen inte lust att gå till skolan eftersom vi hade bokprat i två timmar irad. BORING!!!
Vem orkar sitta o lyssna på folk i 30 min var om en bok som man förstått allt av redan efter 5 min?!?! Seriöööööst..
Men jag plågade mig igenom hela grejen eftersom jag skulle ha bokprat på slutet och de sätts på betygen också.
Men.. tror ni att jag fick prata i slutändan eller?? NEJ!!!
 Därför de drog ut så mkt på tiden att jag får göra de på tisdag istället. ÅÅHH!!! Jag som verkligen bara gick pga de. Så nu har jag typ torterats i onödan :(

Men men, släpade iaf med Jocke hem efter de, fast vi satt mest bara o spleade på hans mon (!?) XD haha jag vet, men de va rätt skoj.... tills jag total förlorade :P

Efter han gick så badade jag Vanessa en stund, vi plaskade och lekte med ankorna. Sen så tog jag upp henne o vi gick o la oss. Jätte mysigt, nu sover hon.. och jag lyckades smita för o sitta här lite=)
Ska strax ta en dusch, och tvätta håret o allt annat sånt där nödvändigt. Som jag inte alls e sugen på!!
Och sen blir de självklart läxor =(

Men sen e tråkdag över!!! WOHOOO! =)

Vaffan HAHA ska inte plåga er=) hörs imorgon så kanske jag har ngt vettigt att dela med mig av XD... eller... njae:P

Krama kramis

FÖRLOVAD!!

Så idag har jag haft en super bra dag faktiskt. Vaknade imorse och hade försovit mig, hade stängt av klockan i sömnen. Så jag sprang till Gunilla och sen hem och fixade mig för att gå till skolan, jag stressade gärnet eftersom jag trodde att vi hade prov idag. Va ju helt säker på att de va den åttonde. Men precis när jag ska ut genom dörren kommer jag på att de va den sjätte:P haha så gick direkt iaf, eftersom jag ändå va på g!

På grupp arbetet i engelskan så åkte vi till centrum för att gå på biblioteket, blev dock bara där ca tio min:S.... haha vi gjorde massa annat. Hämtade också ut min nya jeans jacka som jag köpt! blev nöjd eftersom jag trott jag skulle få betala mer för en också. men så blev de inte. :P Träffade också Linda i centrum. Skönt att va vän med henne igen =)

Senare under dagen kom Salle (mitt EX) hit med en kompis, så vi har flummat hela kvällen, han va elak o brottade ner mig... haha fattar inte va faan han har blivit så stark (!?) jag kunde inte ens få ner hans han när jag la hela min tyngd på :O helt flummigt. ! HAHAHA :P men de va super kul att träffa dom iaf!

Sen hände något helt otroligt. Jag har förlovat mig!!! Japp tro de eller ej!... Jennifer friade till mig över facebook. HUR ROMANTISKT SOM HELST! Och självklart sa jag ja! Så nu är jag iaf förlovad =) Och sitter o beundrar min ring (A)
Sen har ju hon iofs pojkvän... men vill inte börja klaga på de än, får ta de när vi kommit lite längre i förhållandet ;P

Nu ska jag försöka göra mina läxor också =) Skriva min bok, och en engelska recension.! SUCK!.. Får tänka på Jennifer så mår jag nog bättre =D





Kramar=)

Skolan!

Just nu sitter jag i skolan, men har inget att göra. HAHA mitt arbete e hemma. Läraren blev lagom sur, men men! har några dagar på mig att göra allt iaf=)

Sitter o spelar Mafia War. FAN de är ju helt beroende framkallande! Så gå med o spela med mig. PLEASE!

Snart ska jag gå o hämta Vanessa, och lura med mig Jocke hade jag tänkt. Ska hem o spela, läsa och lyssna på min nya låt som jag hittat (A) 

(Har lagt in länken WHISKEY LULLABY . Så kolla! Sååå fin musik video. )

Men men, de har inte hänt typ ngt på hela dagen, bara pluggat o pluggat, men skönt ändå! Nej nu ska jag fortsätta spela. Hörs sen o berättar hur det har gått. Ha de bra =)

Krams

Mobbar Jocke!

Hello sorry för de stora uppehållet. Hade tänkt lägga ner bloggen helt. Men tänkte ge det EN ny chans iaf. Hoppas jag kan sköta mig den här gången.

Så nu har jag iaf löst problmet jag hade förut, när jag mådde så dåligt. Ni vet!
It's all over now!

Är nu back on track igen, och lever livet. Med massa läxor att göra, men endast lite tid. Försöker så gott jag kan iaf.
Vanessa mår super bra och har precis börjat lära sig olika namn (förutom Tobbe) Så säger hon nu Mimmi, Cassi ( acci) och Carlos (aco).

Sitter här med Jocke och vi håller ju på o mobbar varann som vanligt. Super kul! Måste få ut sin mobbing på ngn, right?
Nu sitter han iofs och leker med Vanessa i sängen. Ska väl sällskapa dom snart, innan man får massa skäll.

Kom också på idag hur mkt Jag saknar Annie o Jennifer (med familj). Ska träffa Jennifer på lördag förhoppningsvis iaf=)
Och sen hoppas jag de inte dröjer för länge innan jag får träffa Annie, Ville och Mika!
Så massa puss hälsningar till er iaf=)

Ska va social nu iaf. Hörs förhoppningsvis senare eller imorgon.

Kramar


Får man bli sötare? =)

RSS 2.0