Vanessa har precis målat sin första elefan...

mms_img58976 (MMS)

Vanessa har precis målat sin första elefant! Haha så jävla gullig


Kommer min kära lilla son börja suga på tu...

mms_img41437 (MMS)

Kommer min kära lilla son börja suga på tumme kanske? Jobbigt att bli av med men så jävla gulligt att när dom gör! Sötnos


Har vinter mys med min lilla son i soffan,...

mms_img12308 (MMS)

Har vinter mys med min lilla son i soffan, jag har inte ens klivit ur min pyjamas, men det är väl okej mitt i jul dagarna? Det här är kärlek, så underbart att bara ligga och kramas ut att bry sig om något mer. I löv it!! vad här ni gjort i helgen?


Mm juste, mer ångest är precis vad jag beh...

mms_img67955 (MMS)

Mm juste, mer ångest är precis vad jag behöver just nu. Jag känner mig hemsk, och så jävla elak. Men vadå, ärlighet varar längst va?


Dag 11- Mina syskon

Haha ahh alltså jag har ju inte några syskon alls. Är ensam barn. Men kan väl säga att martina är som en syster. Annars är jag aaaalll lonely ;)



God jul alla. Hoppas ni får massa massa fi...

mms_img52884 (MMS)

God jul alla. Hoppas ni får massa massa fina julklappar!


dag 10- det här hade jag på mig idag

Haha ja jag e ju liiiite sen bara med allt. Men whatever ;) här kommer ett inlägg iaf.. bara 13 dagar sent




Ljust grått linne - Cubus
Grå Randig oversize kofta - HM
Mörka Jeans leggins - MQ
Svart BH - HM
Svarta Trosor - Hanky Panky

Rött nagellack.. Isadora? :)


Dag 09- Det här åt jag idag.

Haha okej ja jag som äter så mycket ;)

Frukost: En fralla med ost på och sen lite fruktsoppa att dricka till de.

Lunch:.. hmmm... bulldeg? och vatten ;)

Middag: Lasagne som min kära mor lagat. SÅÅÅ JÄVLA GOD!!! Ahh det var fan smaskigt, och till det åt jag majs. och drack vatten.

Efterrätt: ny bakade bullar med mjölk. MMM smask smask....


Typ det har jag ätit idag ;)



Dag 08 - Ett ögonblick

hahah åh fy... vad är det här för svårt jävla uppdrag jag tagit mig an?

Jag har tusen olika roliga minnen, men inga som jag nämner som ett favorit ögonblick.


Det är nog mina barns första leenden och skratt. Den känslan är obeskrivlig, när man ser dom le första gången. Man blir varm i hela själen, och man inser vdad riktig lycka är!

Helt otroligt att några så små saker kan göra ens liv. Hade jag aldrig fått se deras första leenden så tvivlar jag på att jag hade vari så lycklig som jag är idag!!

Det är en skatt jag skulle betala dyrt för att få se igen!!!


Vanessa leer så vacker!!! <3


Neo leer också. Jäääätte söt! <3


Sen är iofs ett av mina ögonblick när mitt ex försökte ta livet av sig förra vintern. DET var humor!! hahahahah Så jävla skön dag :D


Dag 07- min bästa vän

Jag har ju två vänner som betyder oerhört för mig. Så jag gör så att jag skriver ner båda två så jag slipper välja ;)


Först har vi Martina Maria Salvador. Tjejen som i stort sätt är mitt liv. Hon finns med VARJE dag, och det finns typ ingenting jag gör utan henne? Jo... duscha kanske!!! Men allt annat gör vi ihop, är hon int med mig så pratar vi i telefon under tiden. hahhahah, och det gör vi iaf under duschning också ;)

Vi har fruktansvärt kul ihop och är såååå lika!! Det enda vi har skilda åsikter om är SKOR. Hon älskar fula skor och jag älskar snygga ;) Så där kan det bli lite "konflikter" ibland. HAHA

Men hon är så oerhört bra med både Vanessa och Neo. Och Vanessa älskar henne precis lika mycket som jag.


Du betyder äkta vänskap. Du är ditt namn gilette- the best a Tammy could get ;)

Älskar dig min bästa vän!!!



Finns det någon sötare tjej?? <3 Älskar dig

Sen har vi ju Cassandra Victoria Lundin som jag har känt sen jag var.. hm 12-13 år!!! Och hon är bara för underbar världens mest busigaste tjej. Hon är one of a kind. Helt otrolig människa. Vars halva liv har bestått av impulser, hon är så impulsrik att man själv känner sig som världens fegis. Hon har humor och vi skrattar tills tårarna sprutar.

Hon har alltid ställt upp för mig vad jag än behövt, och vad som än hänt så har hon stått framför mig och gett mig skydd.

Hon är helt klart bäst!! Saknar henne som fan då hon har flyttat :/



hahaha sååå otroligt söt!!! älskar dig mitt hjärta



dag-06 min dag

Jaha världens roligaste dag att berätta om eller? Det började med att jag blev väckt hela dagen av den där väckarklockan som inte slutade ringa bara för jag hade möte på bvc. Men fetersom jag somnade så sent inatt så struntade jag i att gå. Jag vet att Neo går upp fint och följer sin kurva. Så behöver inte vara orolig. haha :)

Sen iaf har jag varit såååå trött hela dageen, så har suttit vid datan och kollat gardiner och annan textil inför min flytt. Och sen har jag ju såklart bakat goda bullar ;) Som vi ska ha på julafton. och nu rapar jag bulldeg eftersom jag ätit så mycket. Det är ju SÅÅÅ JÄVLA GOTT!!


Sen har jag myst lite med barnen och pratat lite i tel med olika vänner, nu sitter jag och väntar på svar från min kära jocke på om han ska komma hit eller ej!!!

Och medans jag väntar på de sitter jag och pratar med söta Sarah. Tjejsnack ;)

Snart blir det mat och efter det nybakta bullar, ska smaka av ;)


typ min dag?

Dag 05- Vad är kärlek

Ja det här borde ju då ha publicerats den 5 dec.. alltså ett par veckor sen. Fan va dålig jag e ;) aja..

Hmm det är iaf ett krångigt ämne att skriva om :S

Vad säger man liksom. Kärlek är vackert, men samtidigt hemskt. Man behöver kärlek i livet för att bli lycklig, någon du är kär i eller älskar är någon man ska vara ärlig mot, man ska ta hand om den och ställa upp för allt vad det innebär.


Du kan inte glömma någon du är kär i. För äkta kärlek varar alltid. Det kommer alltid finnas lite kvar, även fast gnistan är borta.  Men kärlek får en att ta för givet, och ger en oftast en finare syn på livet, man tror att man aldrig kan förlora den man är kär i. Samtidigt som kärlek gör en blind. Är du kär så älskar du ALLT den andra gör, om det än är så att han/hon alltid lyfter på benet när den pruttar. Så kan jag lova att du kommer stå där och tänka högt för dig själv " ååååååååååååh vad han är fin".... Ja man blir korkad helt enkelt när man är kär ;)

Fast det är rätt mysigt att vara det. haha


När du är kär är det första gången du inser hur fort man kan ändras, man säger och gör saker man aldrig trodde var möjligt, man blir svag och förlorarkontrollen över sig själv. När du är kär kan du göra galna saker. om du säger nej nu, så har du nog aldrig varit kär!





När kärlek inte är galenskap
Är det heller inte kärlek

Okeeeeej

Nu har jag en liten stun d över. Så vi gör en inläggs bomb ;) alla inlägg som jag missat. som alla förstått så har jag ju hamnat otroligt efter. Men nu kör vi iaf några ;)

Hehe så jävla grym e jag. Gott va?

mms_img63734 (MMS)

Hehe så jävla grym e jag. Gott va?


Jaaa

Jag märker att många är nyfikna på mina december berättelser. men fan har liksom ingen ork. Jag har liksom alltid ett barn i famnen. och jag HATAR att skriva med en hand. Så vi får se om jag fortsätter ngt eller om jag hoppar av. HAHA :)

Det är fan fett svårt... annars kan ju ni berätta ngt ni vill höra om ;)

Är hemma hos min söta granne neda och fika...

mms_img33690 (MMS)

Är hemma hos min söta granne neda och fikar lite! Har jätte trevligt och sitter och snackar skit! Barnen har legat och myst på soffan! Underbar lugn och mysig dag:-)


Ligger och gosar med min älskade lilla son...

mms_img27136 (MMS)

Ligger och gosar med min älskade lilla son. Ska trötta ut han så får vi se om jag får sova något inatt. Kanske ett par timmar iaf;-)


Har precis färgat martinas

mms_img33607 (MMS)

Har precis färgat martinas hår och sminkat henne!! Hur söt får man vara?? :) skit gulligt verkligen, dock tyckte hon sminkningen var för mycket.. FAST det var hon som sa mörkare..... åhh!! Dumma :( Skitsamma jag tycker det var fint iaf, men skulle hellre se hennes i rosa skugga!! Vore löööövely... <3


Istället för att sova så tycker neo att de...

mms_img21265 (MMS)

Istället för att sova så tycker neo att de här är en passande tid för att ligga och prata istället :-). Så vi sysselsätter oss med de en stund! Man måste väl passa på när man har en stund ensam med mamma. aight?


Dag 04 - Mina föräldrar

Mamma: Min mamma föddes i augusti år 1965. Hon levde ett helt vanligt liv med min mormor och morfar i tyresö, tills hon när hon var gammal nog drog iväg med en kompis för att utforska världen. Haha... så att säga ;)

Hon reste runt i ett par år i Australien, Nya zeeland, thailand, indonesien.. osv . När hon var i australien så träffade hon min pappa. Som hon blev gravid med och födde mig sedan i sverige vid 24 års ålder :)

Sen dess har hon levt livet som min mamma och tagit hand om mig och såklart jobbat hela tiden fram tills nu ;)



Så här ser hon ut när hon säger "wraow"


Såhär ser hon ut när hon pratar med djur!


Och såhär hade hon sett ut om hon var kriminell.

Nu vet ni så mycket att ni nästan kan skriva en bok om hennes liv.


Pappa:
Pappa föddes i australien i aug 1968. Han levde efter den australienska kulturen ( och vad de betyder får ni ta reda på själva!!!)... Jag vet inte riktigt vad som ska sägas om honom. Men han levde ett krångligt liv i australien och sen... tog han livet av sig 11 feb 1993.... det finns inte så mycket mer att berätta, känner han ju inte  :) HAHA.

Men han är saknad =/



Här är iaf graven :) Orkade inte ta en bild. men kan fixa sen. HAHA :)


Okej ligger fett efter

Jag ligger ju liksom fett efter med mina december  inlägg men jag har inte haft lust efter att bloggen krångla. Men ska försöka komma ikapp. HAHA. Gör jag inte det så är det endast synd om er som inte får veta mer om mitt oerhört intressanta liv :)



Haha hitta gamla bilder på datan XD najst*




Och så här ser man ut i rumpan efter sessa...

mms_img24651 (MMS)

Och så här ser man ut i rumpan efter sessa målade min rumpa med snö!haha


Vanessa gör en också!

mms_img24649 (MMS)

Vanessa gör en också!


Så och så blev den! Så fin. Mamma och bebi...

mms_img24650 (MMS)

Så och så blev den! Så fin. Mamma och bebis ängel!


Min fina snö ängel! Vacker va?

mms_img24648 (MMS)

Min fina snö ängel! Vacker va?


Är ute med min lilla älskling och åker pul...

mms_img24647 (MMS)

Är ute med min lilla älskling och åker pulka! Åh vad underbart!<3 älskar att se henne le så mycket @-}--


Tjejtjusaren Neo ;-). Ligger redan Och pus...

mms_img52912 (MMS)

Tjejtjusaren Neo ;-). Ligger redan Och pussas med tjejer hela natten, istället för att sova :-).


Är med martina och hennes mamma på dans! F...

mms_img21512 (MMS)

Är med martina och hennes mamma på dans! Fan vad svettigt, och fan vilket håll man Får! Men kul är det. Fast man ser ut som en jagad höna när man hoppar runt och försöker härma tränaren! Haha


Jag sitter med min kära gamla vän melina i...

mms_img21511 (MMS)

Jag sitter med min kära gamla vän melina i centrum! Vanessa leker självklart i den lilla lek hagen dom har, hoppar på bollar som förflyttar sig! Haha. Och jag och melina sitter och snackar massa skit på en bänk. Som tjejer alltid gör. Höhö! Skit samma. Visst fick jag en fin bild på dom?


Dag 03- Min första kärlek

Jag är en tjej som har väldigt svårt för att bli kär, och jag har alltså bara varit kär en gång tidigare i hela mitt liv, innan min pojkvän som är min andra kärlek. Förälskad ett par gånger såklart, pecis som alla andra. Men kär är det fem år sen jag var.


Han hette iaf Albin och var ett par år äldre än mig. Jag träffade honom genom en gemensam vän till oss när jag var 15 år. Han bodde i norrtälje, hade tatueringar och nästan inget hår. Kraftigt byggd (inte tjock) och var lite "farlig". Men vi hade kul ihop, och har många riktigt roliga minnen tillsammans. Dock så var det turbulent. Bråkade mycket. Och hans vänner och jobb var viktigare än mig. Så efter att ha varit tillsammans till och från i ett år så gjorde jag tillslut slut med honom. Och sen dess har vi bara hörts ett par gånger. För strax efter det blev jag gravid med lilla Sessi. Och tog avstånd från han och hans värld. Han har kontaktat mig mycket efter, men besavarar inget. För den världen han lever i är långt ifrån min.
Men mååånga många tårar har spillts för den pojken kan jag lova ;)

Men han kommer iaf alltid vara den som lärde mig vad riktiga känslor är !!


Love Kills Slowly - eller?


02- mina barn

Vanessa: När jag var 16 år blev jag gravid, och efter nästan inga funderingar bestämde jag mig snabbt att behålla. Trots min unga ålder, visste jag att jag att det var vad jag ville. Graviditeten med henne var rolig men ändå lite jobbig då jag var trött heeeeeeela tiden. Men jag älskade att känna första sparkarna, se magen växa och köpa saker till mitt kommande barn.
Dock var jag otroligt förlossningsrädd.. så jag valde att göra planerat kejsarsnitt. Och den 18 e juli 07 föddes min älskade dotter Vanessa Maria Nova Grey.

Hon är världens snällaste flicka, precis som ALLA andra barn har hon varit i alla trotsåldrar, men hon har ändå varit en snäll trotsunge. ;) Hon är glad och älskar andra människor, spelar ingen roll vem det är. Men alla som hon träffat, pratar hon mycket med. Och frågar efter dom så fort dom går igen. Hon vill alltid prata i telefon med ALLA jag pratar med... även fast jag ringer tele 2... Och blir jätte ledsen när jag säger att hon inte kan prata ;)...

Hon är min älskade lilla tjej. Och jag är såååååå stolt



Lilla sessi


Här försökte hon nog dra katterna i svansen, men blev busted av kameran!


Lite större idag ;)


Neo: För snart ett år sen visade graviditets stickan ett plus. Efter det följde en heeeeeeeeeeemsk graviditet. Ja helt ärligt, kommer aldrig skaffa barn igen pga graviditeten.. kändes mer eller mindre som att vara gravid ca 2 år? SÅÅÅ HEMSKT!! Aldrig igen....

Hur som helst den 1 sep i år kom lilla Neo gull, efter ett par dagar av bråkande och att han vägrade komma till världen så gav han till slut upp och kom till oss!! Han är antagligen världens snällaste spädbarn, visste inte att bebisar kunde va så snälla som han. Han gråter nästan ingenting. Ligger bara och busar och ler hela dagarna. Han är stark och är redan påväg att sätta sig upp!! Och han sover såklart heeela nätterna :)




Jag klippte mig. Igår! Fint va? Är iaf jät...

mms_img44855 (MMS)

Jag klippte mig. Igår! Fint va? Är iaf jätte nöjd, de är precis samma frisyr som jag brukar ha, men hon klippte001 bort mer hår inuti den här gången. Och det0


Som sagt kan inte publicera inlägg via min...

mms_img69105 (MMS)

Som sagt kan inte publicera inlägg via min data. Så jag där skriva lite kort över mobilen. Tyvärr orkar jag inte skriva alla inlägg som jag borde. Det var allt för lång tid. Men förhoppningsvis tar det inte allt för lång tid innan det funkar igen! På bilden ovan ser ni iaf vad jag här underhållit mig med idag, nämligen att slå in julklappar! Det där är allt jag ska ge bort! Haha. Dock är jag inte klar än. Här några mer saker att köpa. Neon det mesta är ju fixat iaf. Bra va? Jaja dags att sova. Har pratat med älskade cassi nu några timmar. Saknar så mycket :-(. Skit samma, onödigt prat va? Gonatt


höhö :$

Alltså jag skrev ett inlägg igår som skulle in. MEN... de funka inte.min data laggade hela dagen igår. Så fort jag gjorde något så den behövde tänka så stängde den ner internet... virus?

Jaja nu ska vi se om det går bättre iaf :) Isåfall publicerar jag inlägget nu ;)

Ja igår skulle ju inlägget om mina barn upp, men niiiiiii vet.

Jag var ute med Ruuuben aka Robin och barnen hela dagen och åkte pulka. Så näää hann liksom inte, på kvällen sen när jag skulle göra det, då var det försent för då skulle mami sova... Och lilla Neo ville inte. Så hoppas ni inte är allt för lessna.. men här kommer det :D


Om fem min, måste skriva de också ;)


Fan vad dåligt!!

Jag såg att lite av det som skrevs igår inge kom med, råkade komma åt någon knapp så saker raderasdes, men märkte det inte först. haha självklart fanns det ett kapitel om min personlighet också :D

jag får skriva lite kort det som stod, kommer inte ihåg exakt...


"jag är oftast glad utav mig. skojar mycket om olika saker. Aldrig på någon annans bekostnad, men ofta på min egen!!
jag tycker att man ska bjuda på sig själv och det gör jag. Jag har också extrema problem att ljuga, det är helt omöjligt för mig om jag inte verkligen verkligen vill eller måste!! men jag är väldigt ärlig gällande allt. Jag hatar falska pesoner, och mytomaner. förstår inte varför någon tycker det är okej att ljuga. inte om något. Aldrig okej!!!

jag har också ett rätt hett temprament och är jävligt envis. man gör sällan flera misstag med mig. man får en chans, och händer det igen så kan man dra!! Jag är någon med väldigt bra självinsikt. och sällan kan man berätta saker m mig för mig som jag inte redan vet. Jag vet när jag gör något omoget eller korkat, men skrattar åt det! för precis som alla andra människor så gör jag måååååånga misstag. och ibland lär jag mig. men ibland inte ;)

jag ha också funderat på en karriär inom psykologi, då jag är väldigt nyfiken över människans psyke. och speciellt i hur barndomen påverkar dig som människa!! men mer om de en annan dag ;;) kort och gott en bild om mig..





Jag utklädd till indian på jennifers student skiva i våras!! :D


01 - Om mig.

Jag heter Tammy Maria Bianca Grey och är född 9 feb 1990. Alltså fyller jag 21 om ca 2 månader... (VAAA?? paniiiik!!).

Jag är bosatt i en förort som heter Tyresö som ligger strax utanför Stockholm. Förtillfället bor jag hemma hos min mamma, men flyttar snart till egen lägenhet tillsammans med mina barn, Vanessa & Neo. Min pappa är död sen 17 år tillbaka, då han tog livet av sig när jag var 3 år gammal. Ibland undrar jag vem han var, men saknaden är inte så stor. Man kan inte sakna något man inte haft...

Jag har alltid varit väldigt busig, när jag va liten va jag ''ordförande'' i en klubb som vi barn på gården kallade för busklubben, den gick ut på att vi skulle lägga skräpsaker i andras brevlådor för att sen springa därifrån. Det tyckte vi va jääätte busigt!!

Ju äldre jag blev desto busigare blev jag, vill inte gå in på exakt vad jag har gjorde men kan säga att mamma fick en hel del hem ringningar av både skola och polis. Det blev en hel del samtal hos både rektor och kurator... och många springningar till ungdomsgruppen. Därför blev iallafall ingen chockad när jag blev gravid som 16.åring. Därimot blev alla förskräckta när jag gick ut med att jag skulle behålla. Men jag gick emot alla och visade att jag klarade det, kanske inte varit världens bästa mamma. Jag gör misstag precis som alla andra.
Jag tröttnar ibland precis som alla. Men jag har klarat mig jätte bra. Och idag har jag världens finaste två barn.
Min dotter fyllde 3 i somras och min son fyller 3 månader idag ;) Är världens lyckligaste skulle man väl säga!! Utan mina barn är jag ingenting. Och vi har kommit långt tillsammans.

Jag har fortfarande kvar mina busdrag, men jag använder inte på samma sätt ;)

Jag älskar självklart att festa och klä upp mig osv, men det är inte lika ofta längre. Jag gör det ibland när barnen sover borta eller omd et är något speciellt. Men alla helger spenderar jag tillsammans med mina barn.. lugnt och fridfullt.

På tal om smink så är det ett av mina stora intressen. Jag älskar att sminka olika ögonskuggor, med färger, glitter och suddningar. Men lär nog aldrig utbilda mig helt i det? Vet faktiskt inte. Vet bara att jag älskar att fixa andra, och göra dom snygga. Makea någon annan är lööööövely! Speciellt om dom är fula. hahhahah

Skitsamma finns lite annat i mitt liv som jag antar att ni är nyfikna på, men ni vet kärlek tex. Det har jag hämlighetsstämplat från min blogg ett tag fram över, eftersom det blev för mycket sånt här förut. Så ni får vara nyfikna helt enkelt ;)



Vanessa- Min älskade


Neo- Min prins


And thats me. :)




RSS 2.0