Återuppstått från de döda

Faktiskt så anledningen till min otroligt dåliga uppdatering är för att jag skadade mitt knä i veckan! (information + bilder kommer sen) och därför har jag varit sängliggandes så mycket som möjligt!! Knappt suttit vid datan utan bara legat och tyckt synd om mig själv i sängen hela dagarna :/

Med undantag för tors och fre då vi var på...  KOLMÅRDEN Weeiia!
Förutom att jag fick gå och halta med mitt otroligt skadade ben som har smärtat något så fruktansvärt så var det sjukt roligt där! Att se alla olika djur, jag som är djurälskare. Och för Vanessas skull att hon fick se allt. Sen blev det som en liten mini semester. Och sen så klart jätte roligt att shoppa upp ca 800 :- på gosedjur och dyl.... ! haha

Man har ju två barn att försörja med fina barn saker nu ;)

Men som sagt min rygg + mitt ben håller på att ramla isär nu. Så jag mååste lägga mig och iaf vila.  Antagligen sova?
Innan det blir värre, vägrar sitta kvar och se vilken del av mig som ramlar av först -.-

Men imorgon om jag mår bättre och iaf orkar sitta en liten stund så lägger jag upp bilder och skriver lite om knät och kolmården :)

Ha de bra så länge :)

Damp på ADHD

Jag förstår ärligt inte, men beundrar föräldrar som klarar av barn med riktig ADHD. Såna här ungar som är riktigt hemska.
För jag ska var ärlig, jag tål dom inte!! Inte många av dom iaf.

Vi var ju hos Valentina och hälsade på idag. Ute på gården har dom en stor låda med leksaker som alla barn på gården får leka med. Vanessa hämtar ett hopprep därifrån som hon snällt står och leker med.
Då går Valles grannbarn som har adhd fram till Vanessa och säger att det inte är hennes hopprep.

Och grejen är att Vanessa vet klart och tydligt att det inte är hennes. Men hon är fortfarande för liten för att förklara. Så även om hon lånar något så säger hon "MIN" för hon menar helt enkelt att hon "har den just nu".

Så när den här snorungen går fram och säfer det så säger hon "min", han börjar tjaffsa med henne alltså en typ 8-9 åring och står och säger att det är "fan inte hennes" Varav Vanessa blir så arg och står och skriker på han tills hon kissar på sig för hon blir så frustrerad. Jag går fram och frågar vad som är fel. Och han bokstavligt talat kollar snett på mig och säger bara " HON SÄGER ATT DET ÄR HENNES, MEN DET ÄR DET INTE!!!" jag säger till han att den hör till gården och alla barn får leka med den, hon är helt enkelt för liten för att kunna förklara sig. Han accepterar det men står kvar för att reta henne.

Btw så är det också hans mamma som ansvarar för leklådan!

Jag tar iaf Vanessa i handen för att gå och byta kläder på henne eftersom hon kissat. Då kommer killen efter och äger till henne  att " medans du går så kan du lämna hopprepet här, för du får inte ha med dig de" Vanessa säger nej och han fortsätter säga att hon ska lägga det där.

Hormoner som jag har så ryter jag ifrån ordentligt "Det är inte du som ska säga åt henne. DET ÄR JAG. SÅ LÄGG NER ATTITYDEN" Han börjar kaxa mot mig och säger att det hör till gården så hon får inte ta med sig det, jag måste alltså ha en disskusion med en 8-9 åring om att Vanessa faktiskt inte tänker sno det där hopprepet utan bara leka med det. Tillslut ger han sig.

Precis när Vanessa gått tillbaka till gården när vi bytt på henne så ser jag ännu en gång denna äckliga jävla snorunge stå och tjaffsa med Vanessa precis när jag går för att höra vad han säger så ryter en annna mamma ifrån på gården. Och sen tar det två sekunder och hans mamma öppnar dörren och frågar vad han håller på med.

Han svarar bara att "hon inte får ta med sig hopprepet hem" och mamman förklarar att hon inte kommer göra det. 

Och tur för den jävla ungen är att han gick hem, och sen såg jag han inget mer under hela dagen!!

Nästa gång den där ungen yttrar minst ord till Vanessa så kommer jag mula han i sanden och sen hänga upp han i en jävla lykstolpe och låta han hänga där tills han bett Vanessa om ursäkt ett antal gånger!


USCH HATA JÄVLA ÄCKEL UNGAR!! jag får damp!!!

Jag kommer vara mardröms mamman på gården sen helt klart. Och kaxiga adhd ungar kommer bli bannlysta från varenda lekplats jag besöker! USCH


Sen finns det barn med adhd som har så pass bra föräldrar att dom barnen är precis som vanliga barn. Men denne jävla unge åker på en smäll nån dag.

Svårt

det var att komma igång igen nu. Känner mig halv pigg men jag har faktiskt inget att skriva om till er just nu? Jag är som ett tomt blad :)

Tråkigt! Får se om jag kommer på ngt :)

Idag har jag iaf städat hela dagen!! Japp tro det eller ej, men JAG har städat. Tammy grey har dammtorkat hela rummet!!

Och jag känner mig såååå duktig. Tar en paus med Is latte och Bistro just nu. Sen ska jag nog ducsha, hämta Sessa för efter dagmamma idag ska vi faktiskt hem till Valentina och Luz. Ni kommer ihåg min kompis som fick tvillingar för ett år sen? :)

Vi ska iaf dit och leka ;) Oh yes.

Jag e rätt tråkig nu va?

Ahh ni som faktiskt besökt mig troget dom senaste dagarna måste  börja bli rätt uttråkade av min torra blogg?

Grejen är att jag varit sååå slut sista veckan, har varit ute med Vanessa varje dag och sen har min energi varit slut. Totally gone!

Antagligen för jag haft rätt mycket att tänka på också? Men blir nog bättre i veckan, ska till läkaren på tisdag och se om jag kan bli sjukskriven (?!). Hoppas det iaf, för då slipper jag tänka på allt runtom. Slipper fortsätta söka jobb och slipper åka vareviga dag till liljeholmen för att sitta på döööötrista möten (!!!)

Då får jag ju chans att bara koncentrera mig på Sessan och pojke i magen. Och det lär ju behövas det är ju bara 12 veckor kvar!! Sen är mitt liv totalt förändrat, från mamma till två barns mamma.. och det är ju en rätt stor skillnad.

Men åhh vad jag längtar, snart får jag ligga och gosa med MIN ALLDELES EGNA SON!


Jag har trosor, man ser det bara inte på bilden!


Tröttis Tammy

Jag har faktiskt varit så slut dom sista dagarna och därför har jag inte pallat skriva något! Men hoppas ni har saknat mig mucho :D

Imorse vaknade jag iaf halv åtta hur pigg som helst. Och överlycklig. BLÅ HIMMEL!!!

Hur som helst så tänkte jag efter att ha lämnat vanessa att jag skulle lägga mig och sola lite, så jag ligger på balkongen och känner att det börjar bli varmt, och jag börjar svettas.

Jag måste in och hämta ett glass vatten... "krrtchhh" säger kranen och inget vatten kommer.
Helvete tänker jag och kommer på den fina lappen vi har uppsatt i porten, det är idag den 2a juni som vårat vatten är avstängt mellan 09-14...

Så hur ska jag kunna tvätta av mig min värme sen? It ain't gonna happen.

Det blir alltså så att jag får springa runt och svettas hela dagen och inbte duscha förrän ikväll. Jippi.
Vad fräsch jag kommer känna mig idag! Verkligen...RSS 2.0