RÖSTA!!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

Nu har ju jag självklart följt alla andra och valt att designa en egen klänning, tyckte den här skulle passa fint i min garderob, huh?!

 

Vad säger ni om att rösta på den ;)


Dom har inbyggda banan hållare på ica maxi...

dsc01567 (MMS)

Dom har inbyggda banan hållare på ica maxi! Gilla starkt.


Extrem lycka är att mysa på balkongen i lu...

dsc01565 (MMS)

Extrem lycka är att mysa på balkongen i lugn och ro en fredag natt, och stirra sig blind på soluppgången, och himmelens alla dess unika färger. Den känns som den lever, har en egen själ. Den största av dom alla. Ett varv runt jorden.


Först tar du ett ordentligt tag på toppen av slangen, sen sprutar det 6 meter....

Det kom några killar hem hit för att diskutera olika brandsäkerhetsåtgärder och sålde en brandförsvars garanti till mig på tio år. Skit trevliga killar varav den ena var så jävla snygg att jag sjönk genom jorden.

Hur som helst så ger han mig en brandsläckare, och när han då ska visa hur den fungerar så ställer han sig lite bredbent, trycker fram höften sedan plockar han fram slangen, vinklar upp den och visar hur han tar ett ordentligt tag kring den med orden "man tar ett ordentligt tag längst fram på slangen, sedan drar man ut säkringen och trycker ner handtaget, och då sprutar den 6 meter tills du släpper igen"....

HAHAHHA kan ni förstå hur jag dog eller? Jag fnittrade så mycket att killen (SNYGGINGEN) var tvungen att upprepa det han berättat då jag inte kunde lyssna första gången...

Jag kan ju garantera att han är välkommen hem till mig när som helst igen.... så länge han visar det där med slangen igen...;)


Min dag är iaf gjord, hahahhaI knoooooow

Jag har lovat er en annan blogg, men ska få min morbror att hjälpa mig med designen, och innan han gjort de så får ni nöja er med att vänta på den ;)

Och nu medans ni ändå har min uppmärksamhet så kan jag ge er lite bilder och info om helgen ^^Jag har ju alltså varit barnledig i helgen, från fredag till lördag, borde tagit den tiden till ngt så nyttigt som städning och sömn. But I didn't!!!

Nope, hade så klart fina Melina på besöka hela helgen, och sen flera om gångar med andra gäster här :)


Och självklart drack vi lite (mkt)... men det var super trevigt, var ju dock helt förstörd igår när barnen kom hem. Men de va de värt haha.Här får ni iaf lite parteeey bilder från i helgen :)

Andreas (Korre)


Jag från min charmigaste sida!


Jag och melina, coola som vanligt!!


Här kåtar vi oss! :)Melina min lilla heeeeeeeetiiingg!


Jag och Andreas gosar party picture


Häär leker jag tittut :) En väldigt rolig lek om jag får säga det själv!Bara för den är lite rolig!!


HEHE den bjuder jag på!!


Vi pussas.. mmmmmm mumsibabba! Melina puss is the best puss


Parteeeeyyy


Ähhh, det är alltså inte som det ser ut.....


HAHHAHA


Och Niklas ville icke vara med. Men det struntar jag i :D


Finns massa fler bilder!!! Men det får ni en annan dag ;)

Puss babes

RSS 2.0