Gårdagen

Igår så kom Sanna o Janne hit o firade mig att jag hade fyllt år. De va verkligen super trevligt och jätte kul att få träffa dom. I pesent fick jag jätte fina ljus hållare och lite olika ljus till o andra saker. Sen fick Vanessa en jätte söt rosa apa som låter. HAHA jätte söt verkligen. Tack så mkt =)
Och tack för ni kom, vi träffas allt för sällan så de va verkligen kul!

Efter dom hade gått så va de dags att börja baka inför idag så de ska bli kexchoklad paj och räk smörgås tårta. MUMS!
Men fy fasiken va slut jag va. Jag bakade o fixade hela kvällen men till slut blev de iaf halv klart. Och snart ska jag fortsätta med "garneringen" på båda tårtorna. (bilder på slut resultat kommer sen)
Iaf idag kommer ju släkten o ska fira mig. så vi får se. Ska iaf få alla presenter idag =) JAAA!
Men de ska bli kul och väldigt gott o äta allt jag jobbat hårt för XD.. :D

Lägger in lite bilder från gårdagen här nere. Fick dock inget när Sanna o Janne va här =( Synd men ni får se dom ngn annan gång :D





Kläderna jag hade igår





Vanessa på kvällen när pyjamasen kommit på =)



Smeten till kexchoklad pajen :)



Så här blev pajen efter ugnen o allt slit =)
Jag ska ju dock ha grädde på min vilket inte stod i receptet :P










Sorry

de håller på o dampar här så imorgon kommer TVÅ inlägg istället för ett.. första om idag o andra om imorgon. Så Hej Annie min enda läsare:D haha skoja! :P nä men typ..


Puss på dig iaf.. skriver tomorrow


Heluuuuu

Sååå jag börjar inlägget med en liten förklaring då. För de första så har ju jag som alla vet legat suk den här veckan o därför inte orkat spec mkt, som att skriva på bloggen tex, men jag ska bli bättre.  Har också fått klagomål på att de aldrig kommer upp några bilder men jag ska börja me de jag lovar.. jag har massa bilder på kameran som hör till olika inlägg HAHA men jag är så lat!!! 

men iaf nu vet ni så snart blir de bättre här :P    Iaf idag va jag o handlade massa saker till mitt "kalas" i helgen. eller båda kalasen dårå :P... drack en underbar helt ljuvlig chai-latte!! jag köpte också min kjol, äntligen idag! SÅ jag har längtat. och jag fick sällskap av John, de va super trevligt verkligen :D    Sen så jaaa.. har jag städat precis heeeeela kvällen.. får ju massa gäster.. så de har blivit storstädning i rummet.. har slängt massa skit saker som jag inte vill ha:P...    hur som helst skulle bara skriva lite måååste verkligen sova.. natti på er..     

  PUSS





Inte bättre =(

Så ännu en dag hemma. Vaknade typ runt 12 snåret, helt utslagen fortfarande. Men vanessa väckte mig för hon satt o pruttade (me munnen) på  min arm, o skrattade. HAHA ja så jag vaknade glatt iaf =)

Sen hann jag bara va upp en liten stund innan jag inser att vi har 4 blöjor kvar hemma så jag AKUT måste till centrum o köpa nya!
Ringde en vän som jag gick dit me men fastnade såklart inne på H&M  först! Hittade en super fin pennkjol som jag ska köpa imorgon :D jag har ju letat så satans mkt efter en som passar!
Jag fick dock lägga undan den eftersom jag inte visste hur mkt pengar jag hade för tillfället. så imorgon så ska jag köpa den. nu får vi väl se hur de går eftersom de värkar som jag blir hemma då också =(
och om jag itne får köpa den kjolen så dör jag. De fanns ju faktiskt bara EN kvvar i rätt storlek alla andra va alldeles för stora =(. SUCK!
Får se hur de blir. om jag kan hämta den imorgon. annars kanske man kan testa ringa då? :D

Sen iaf när vi kom hem så fick jag laga mat till oss själv eftersom mamma jobbade över, då blev de kalvsylta med mos o gurka :P hehe MUMS!

Sen tog vi ett varmt o skönt bad, hur mysigt som helst, vi låg o "pratade" o busade o skratta massor  =)

Men men.. nu sitter jag här o känner mig veck.. tror de blir sova snart, men e så snuvig att jag inte kan andas när jag ska sova=( har testat nässpray o allt.. men hjälper inte så mkt =(

Men men ska försöka iaf.. NATTI NATTI! Kram på er =)

Sjuklingen :P

Idag va jag tvungen att va hemma igen, vaknade imorse och va helt slutkörd! SÅ jag har legat säng bunden i stort sett hela dagen.

Mamma lovade iaf mig att vi skulle äta ugnspannkaka.. jag (skitglad) såg såklart fram emot när mamma skulle komma hem, speciellt eftersom jag va sjuk också.
Finns inget bättre än dån mat när man mår dåligt. Vad tror ni händer?
Jo jag har inte riktigt förklaringen, de jag vet är att de börjar spraka i ugnen och hela lägenheten blir svart, Mamma trodde att en propp hade gått och började fiffla med de. Då hade vi såklart inte rätt proppar, så mamma springer och köper gröna. hon kommer hem testar dom... men dom funkar inte, så mamma trodde hon tagit fel propp i skåpet och springer och köper röda... funkar de? Nej klart inte. Mamma ringer Jouren medans jag o Vanessa sitter inne hos grannen (mammas ex) o läser tidningen, de tar ca två timmar iaf innan dom kommer, då behöver dom inte ens gå in i lägenheten, utan dom fixar ngt i porten och helt plötsligt så funkar allt igen? :S...
jätte konstigt.

Så de blev ingen ugnspannkaka för min del utan de blev en skål me flingor o mjölk och en äggmacka.. WIPII!! ;(

Under kvällen har jag ju då bara spelat, snorat o tyckt synd om mig själv :P... nu e de dags att sova. så får vi se om de blir någon skola imorgon som jag mår nu så vette faan :(
Usch får sån ångest, har redan varit hemma två ggr. först för Vaness va sjuk o nu för jag e sjuk. Jag missar grymt mkt. och de är skit jobbigt.!.. Men får försöka ta igen de helt enkelt.

Ska iaf sova nu. Puss på er o natti


Tjudiluuluuu :D

Hey allihop nu e de barnprogram, se nu va Tammy Grey tar fram : 2 apelsiner och 1 banan, sen har du fått dig ett könsorgan :D

HAHAH skoja bara e sjuuuukt övertrött nu, förskyld och har ont i magen.
Var faktiskt hemma från skolan idag, tanken var att jag skulle vila upp mig, men nej så blev de int, fyllde ju år så har suttit massa i telefon, varit med en vän men inte vilat ngt.
Så nu ska jag faktiskt sova så jag kan försöka ta mig till skolan imorgon, får se hur jag lyckas. Ni får svar imorgon då.

Gonatt på er.


TJUDII!

HEJ!

Hey allihop :P....

Ja jag vet! Jag lovade för flera dagar sen att jag skulle kommit in. men har bara inte blivit så.. har haft besök i stort sett hela veckan :P HAHA

Men de rullar väl på som vanligt. Var med i publiken på "kvällsöppet" i lördags. SUPER KUL ... VI lyssnade på snacket om de där me dunet, FY FAN va hemskt de är!! Stackars gåsarna.
Va faan gråtfärdig när dom visade filmen. har ju sån jävla sympati för djur. Låt dom va, dom e fan oskyldiga!


Nu sitter jag iaf här efter en RIKTIGT lång dag.. fy fan. Försov mig imorse, men lyckades dock komma i tid iaf (!?) ingen förklaring på hur dock.
Sen hade jag engelska, och jag tror fan jag hade glömt hjärnan hemma!
Jag va så sjukt borta i huvudet.. orkade inte tänka för fem öre. Seriöst? Hur kan man va så jävla borta? ... Är faan riktigt trött nu me så ska väl gå o sussa snart.. Men va iaf tvungen att kika in.

Är också överlycklig! Prata me en gammal killkompis idag (som jag saknar fruktansvärt mkt)... och de gillade jag. kändes som ngn kramade om mitt hjärta =)

Så till dig säger jag EN STOR PUSS O KRAM!!

Och alla andra får jag säga gonatt o kramen.

Ska skriva mer intressant imorgon är fortfarande seg i huvudet nu så går inte bra för mig :P.
Men natti iaf


Hej!

Så efter ett SUPER långt uppehåll ifrån er, så har jag nu planerat att börja blogga igen. Så här e jag nu =)

Då tänkte jag börja berätta lite om vad som hänt sedan sist.

De har alltså varit jul och nyår. Med massa berg och dal-banor, men för mkt som jag inte orkar ta upp allt nu. 
Jag har slutat röka, skolat in Vanessa hos min gammla dag mamma (Gunilla). Jag har också börjat plugga på Komvux här i Tyresö. En så länge är det bara MA, SV och ENG som jag kör. Till hösten dock så blir det ngt mer inriktat, vet itne än vad de blir för inriktning. Men ni blir såklart uppdaterade.
jag tror de va allt (väldigt kortfattat) som har hänt.

Idag iaf så låg jag o drog mig så länge imorse att vi faktiskt blev försenade till dagmamman. Men de gör inte mig ngt, jag va bara glad att få spendera tid med Vanessa innan de va dax för lämningen (som jag inte gillar) än så länge så e Vanessa inte van, och de blir massa tårar o skrik när jag lämnar. Hade verklign önskat att jag kunnat vara hemma längre.

Sen iaf gick jag hem för att läsa min bok som vi fått i uppgift på svenskan, och jag är sååå korkad som inte skrev upp förra veckan vilket datum alla uppgifter skulle va inne, så jag har två alternativ nu : 1. antingen så får jag plugga i normal takt och riskera att kanske lämna in uppgifter försent eller 2. Plugga arslet av mig, utan lika bra resultat och lämna in flera uppgifter för tidigt. 

Jag skyller iaf på att de va för att de då va första veckan förra veckan och därför så va jag inte tillräckligt koncentrerad (!?).

Idag så hade vi iaf Matte i skolan, och de gick SJUKT mkt bättre än väntat. Jag löste massa saker som jag faktiskt inte trodde att jag kunde, så därför e jag väldigt stolt just nu :D

Sitter nu och ska en en gång ta upp dom JÄVLA problemen med att redigera min blogg.
Ni får nog se resultatet snart. Men man vet ju inte var man ska börja? :S..

Vi hörs imorgon..  =)

Puss o kram till er

RSS 2.0