Dag 05- Vad är kärlek

Ja det här borde ju då ha publicerats den 5 dec.. alltså ett par veckor sen. Fan va dålig jag e ;) aja..

Hmm det är iaf ett krångigt ämne att skriva om :S

Vad säger man liksom. Kärlek är vackert, men samtidigt hemskt. Man behöver kärlek i livet för att bli lycklig, någon du är kär i eller älskar är någon man ska vara ärlig mot, man ska ta hand om den och ställa upp för allt vad det innebär.


Du kan inte glömma någon du är kär i. För äkta kärlek varar alltid. Det kommer alltid finnas lite kvar, även fast gnistan är borta.  Men kärlek får en att ta för givet, och ger en oftast en finare syn på livet, man tror att man aldrig kan förlora den man är kär i. Samtidigt som kärlek gör en blind. Är du kär så älskar du ALLT den andra gör, om det än är så att han/hon alltid lyfter på benet när den pruttar. Så kan jag lova att du kommer stå där och tänka högt för dig själv " ååååååååååååh vad han är fin".... Ja man blir korkad helt enkelt när man är kär ;)

Fast det är rätt mysigt att vara det. haha


När du är kär är det första gången du inser hur fort man kan ändras, man säger och gör saker man aldrig trodde var möjligt, man blir svag och förlorarkontrollen över sig själv. När du är kär kan du göra galna saker. om du säger nej nu, så har du nog aldrig varit kär!

När kärlek inte är galenskap
Är det heller inte kärlek

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0