segt segt

har varit så seg hela agen, och därför jag inte pallat blogga. Men ni får igen allt imorgon ;)

Nu sja jag kolla tv. Sen sova. good nighty!!

Nu centrum

Har legat och solat hela dagen på ballkongen, satan vad kallt det blev när det blåste?? Uuuf

Jaja nu ska jag iaf platta håret och sen hämta Sessiless för vi ska på möte. Så får vi se ifall jag kanske blir sjukskriven istället?

hmm...

Bannlys borrmaskiner!!!

Fyfaaan för den här morgonen, först blev jag väckt halv sju och kunde inte somna om. Sen hade jag en katt som stod och jamade mig i örat för han var gosig, MEN DET VAR INTE JAG!

Och seeeen vad händer då?? Jo några idioter börja borra så att det ekar i hela huset, man känner hur golvet vibrerar så fort dom sätter igång!! Och eftersom dom borrar i något badrum så blir det ju självklart tio gånger värre.

Usch fy och blä på dessa borrmaskiner!!!

Nu ska jag lägga mig på ballen och sola lite, och kanske läsa tidningen (skvaller såklart). Och så håller jag tummarna för att jag får lite lugn och ro, att dessa dumma borrare stoppar upp maskinen i rumpan och går härifrån!!

Inte nog med att det är måndag liksom...




Juste, sen fick jag ett anklagande sms om att jag tydligen busringt någon i helgen också!!
Och ja personen visste helt klart att det var jag.

Dumma idiotiska människa, och dumma dumma måndag!!


Diss diss diss!!

På dom som ska ringa upp och dom VET att det är viktigt, men ignorerar en och drar ut på tiden. Fan vad arg jag blir!!
Usch, riktigt respektlösa människor, nej TACK!!

Inte igen

Plötsligt är jag hungrig igen? Snälla det är typ fyra timmar sen jag åt middag. JAG SKA INTE VARA HUNGRIG NU!!!

Blir så arg, jag vill inte, vaffan ska jag göra? hjälper ju knappt om jag äter. Suck!

Ska iaf kolla tv nu, sen typ sova. Får se om jag uppdaterar mer idag. Annars får ni ha en mysig kväll :D

Alla bebis kläder!

Vi var tvungna att kolla igenom alla kläder vi köpt till lill bebis än så länge också! Och åååh vad fina saker, blev alldeles pirrig i magen och glad. Varm om hjärtat och man känner bara mer och mer hur mycket man längtar.
Nu är det ca 13 veckor kvar tills vi får ha han i famnen, och börja klä på han alla fina kläder ^^ haha.

Nä men när man ser allt så kan man knappt vänta tills den lille kommer, man blir gladare och gladare och mer och mer nervös för varje dag som går.

Jag ska få en till bebis!!!!!!!


Vagn och sånt saknas, sen är vi redo för dig lill-bebbe-bus!


tårta på gården

Vi köpte med oss tårta för att fira morsdag idag också! Och såklart tog vi ut den på gården i solen, som försvann när vi kom ut, men ändå ;) Mysigt iaf för Sessan och oss. Hon fick busa runt massa, cykla osv och vi läste tidning och satt och pratade å öppna presnter såklart! höhö


Armbandet från Sessa i present, och ett presentkort på hm fick jag också!!
När vi varit ute ett tag så kom också våra grannar ut Neda och hennes hund Basse. Hur trevligt som helst, Tror vi pratade säkert en timme, om allt och inget! Blir faktiskt fascinerad över hur öppen, rak och ärlig hon är! Fler som hon behövs. Som vågar prata om saker öppet, och inte skäms över att säga vad som e rätt och fel. Och hon är också väldigt godhjärtad. Hur gullig som helst!!

Och hennes hund Basse är nog världens mest väl dresserade hund (?) Helt sjukt vad snäll han är och vilken pli hon har på han. Han är verkligen hur go som helst, och världens snällaste mot barn. Typ Vanessas bästa kompis ^^. Dom älskar varandra och blir alltid lika glada när vi träffas! Och det är så skönt, fast han är en stor schäfer så behöver jag inte oroa mig när Vanessa är med han för han skulle inte någonsin göra ngt. Hon kan göra vad hon vill, men han bryr sig inte. Han e lika glad för det ^^ haha!




Åhh va kär jag blir ^^


R.I.P världens bästa Mormor!

Nej hon har inte dött idag, det är ju faktiskt 3,5 år sen hon gick bort. Men eftersom det var morsdag idag så gick vi dit och hälsade på!! La lite rosor :)

Jag har ju faktiskt bara varit där tre gånger (med idag) sen hon gick bort, för jag tycker det är lite obehagligt att vara där. För jag har inte riktigt accepterat att hon e borta, och besöker jag graven så måste jag tyvärr acceptera det. Och därför går jag inte dit :( 


En lycklig saga som plötsligt försvinner,
ett hastigt farväl och tårar som rinner,
munnen skrattar och hjärtat gråter 
du gick och kommer aldrig åter



äntligen!!

Nu har vi varit i centrum och äntligen har jag hittat lite toppar att ha!!
Så jävla glad, då jag blev deprimerad i veckan på hm där inte en endaste topp var fin på mig!!

Men nu så!! Mysigt var det iaf, och dyrt blev det. Fick ju också tag på ett par sandaler till Sessiless, hon har behövt det. Men jag är rätt kinkig när det gäller sånt. Så dom måste vara fina. Och nu hittade jag fina sandaler till henne ^^ yey! 

Här e lite bilder.



Basic svart med nitar! 


Snygg med svarta leggins!


Så snyggt med bara axlar, köpte en svart likadan också!

Lindex.se

Japp tro det eller ej, men jag handlade på Lindex idag (!!) för första gången på... jag vet inte hur länge!
Och faktiskt, dom hade snygga kläder! Och tydligen satt dom bättre på mig än vad Hm's gjorde. haha ^^

 
Vanessas nya sandaler, fina va?


Och sen till mage bebisen också!! På dagarna är han ett bi, och nätterna en tiger.
Han ska lära sig Bzzz bzz och Wraooow! :D


Hoppas alla mammor har en bra dag :)

Det har iaf jag:) Och jag den ska bli ännu bättre!!

Först ska jag ta en dusch, raka mig och bara mysa. Sen dra på mig någon somrig klänning och sen ska jag Mamma och Sessa ta en promenad till centrum och kolla kläder snabbt! Sen ska vi ta med oss fika och gå ut en stund på gården!!

Åhh va mysigt, så ska vi se vad min dotter köpt för present till mig nudå ;)
Förra året fick jag ett super fint armband!! Tyvärr så har det gått sönder :( Men ska vara extra försiktig md det jag får i år!!
Weei.




Grattis mamma!! :D


Gravidas matvanor

Alla har ju nån gång hört talas om gravida och deras väldigt speciella kombinationer med mat.

Nu ska jag stryka under detta rykte lite.

För det första så blev jag akut hungrig!? alldeles nyss, och gick upp och gjorde mig en macka. När jag kollade i kylen så kunde jag ju inte bestämma om jag skulle ha leverpastej, prickigkorv eller keso på macka...

Så jag tänkte "undrar vad som händer om man blandar"? Said and done

Ska börja smaska på min macka med leverpastej, prickigkorv, keso och paprika på :)


Sluta kalla mig stark!

Citat från andra till mig: "Men du är så stark Tammy, du klarar det utan problem." "Jag tänkte på dig och insåg att jag klarar det, du är stark, och jag får finna samma styrka som du har." "Men alla är inte lika starka som dig Tammy, du klarar mycket mer, endel är svagare."

Jag har ofta fått höra att jag är så stark, och jag klarar allt eller iaf mer än andra. Att jag står stadigt trots alla motgångar.
Men vad tror ni? Tror ni att jag är stark? Eller klarar mer än många andra?

I så fall har ni fel, därför jag är människa. Jag klarar inte mer än någon annan. Och jag kommer aldrig klara mer än alla andra.
Jag kan också gå sönder av hårda ord, jag kan också bli ledsen och gråta. Jag precis som alla andra kan också känna att jag bara vill ge upp, att jag inte orkar mer och allt är över.  

Snälla kalla mig inte stark, det gör det jobbigare för mig. Det känns som om jag måste ge en annan sida av mig, som om jag måste leva upp till förväntningarna och visa att jag är stark. Fast att jag kanske är inne i den svagaste perioden någonsin.

Anledningen till att jag ibland ses som stark, är för att jag lever på ett hopp. Jag lever på tron om framtiden. Och jag tror att allt ordnar sig, jag tror att allt blir bättre och att den dagen är nära.

Men en dag vaknade jag upp och insåg att jag hoppats för länge, att inget än har hänt. Så varför skulle då något hända? Jag är 20 år och har levt på hoppet enda sedan jag började se verkligheten.

Att leva på hopp är inte att vara stark, att bli sårad när man inte tror på hoppet är inte att vara stark.

Ibland önskar jag att jag kunde se samma styrka i mig som alla andra, kanske skulle det bli lättare då?
Alla säger att motgångar gör en starkare, men sanningen är att motgångar gör en rädd och feg.
För när man har haft för mycket motgångar så vågar man inte chansa igen. Och pga mina motgångar så har jag byggt upp min egna framtid, en framtid utefter vad jag vill och inte vill. Och det finns för många "vill inte" på den listan, för jag har varit med om mycket smärtsamt, och det är saker jag kommer backa för i framtiden. För jag har ofta varit med om samma sak flera gånger, men det har alltid slutat lika, och därför vet jag slutet på det mesta. Och även om vägen dit är lycklig så tänker jag inte uppleva slutet igen. Att vara halv lycklig nu. Hellre än att vara lycklig en period för att sen krossas.

Många ser på mitt liv, och ofta har jag fått höra att det varit lätt. Men det har de inte! Jag kan se på mitt liv nu och känna att det är inget jag önskar ens den personen jag hatar mest. För det enda jag har att leva på nu är hoppet, men hoppet har jag tappat. Så jag lever på klockan, att få tiden att gå är vad mina dagar går ut på. Jag försöker göra så mycket som möjligt för att klockan ska gå snabbare så dagen snart är slut, så jag snart får sova. För varje slag klockan slår är ett slag närmre framtiden för mig. Och framtiden vill jag till. Om tio år. Inte nu. Idag vill jag bara kolla på klockan och se tiden rinna iväg. Och sen vakna i framtiden. Nån gång i framtiden kan jag börja leva på riktigt igen. Men inte just nu.



Roses are red, violets are blue.
Im weak, weaker then you.


Vad krävs för riktig lycka?

 

När man ser folk omkring sig, så är det ofta man ser många som är väldigt lyckliga. Endel som fått sitt drömjobb, endel har varit gifta 12 år, endel har ruskigt mycket pengar. Och man blir alltid glad på ngt sett och börjar drömma om sin egna framtid. "Sådär vill jag ha det!"
Är ett allt för vanligt uttryck! Man ser hur utsidan ser ut för någon annan, och vill att dens utsida ska bli det riktiga för en själv.

Kanske en sån enkel sak som att man ska träffa den rätta och leva lyckliga i tolv år och mer. Att man vill dela sitt liv tillsammans med denne, och allt ska vara perfekt. Man ska alltid vara lycklig.

Men sen äter verkligeheten upp en, när man kommer den "lyckliga människan" nära inpå. Då kommer besvikelsen blandad med skadeglädjen.
Man får höra verkligheten bakom den lyckliga fasaden, och tyvärr så har jag aldrig hört en lycklig historia som varit sann. Bara fasader, men verkligheterna har alltid varit allt annat än lyckligt.

Exempel:
Dom som varit gifta i tolv år har också varit otrogna 25 gånger.

Dom som träffades unga och lever ihop än idag har tröttnat på varandra, men dom vågar inte lämna den andre för dom vet inte vad som väntar.

Dom som har mycket pengar har inga riktiga vänner och har aldrig haft någon som älskat en på rikigt.

Dom som varit gifta 25 år och har mycket pengar träffar aldrig varandra för ena är hemma med barnen och den andra måste ju jobba för att få ihop alla pengar.

Paret som alltid är så kärleksfulla mot varandra älskar varandra för mycket, ena är så svartsjuk att den andra är kvävd och inte har några vänner kvar.

Dom som förlovade sig för fem år sen då dom var 15 och sen dess varit såååå lyckliga, ena blir plötsligt dumpad för den andre träffat en ny och inte älskar den andra längre.

Dom som har dom tre kända v:na villa,volvo,vovve, där är dom fritids alkoholister, och har egentligen inget gemensamt förutom den kära alkoholen.

Paret som blev störtkära på första ögonkastet bråkar varje dag, flera gånger om dagen med alltför elaka ord, men pga det passionerade försoningsexet varje kväll så glömmer dom bråken, för en liten stund.

Dom som träffades, blev kära, flyttade ihop och skaffade barn var lyckliga tills man insåg att ena var sååå egoistisk, hjälper aldrig till med ngt, tar alltid sitt före den andres behov och är antagligen otrogen.
 
Lyckliga mamman och pappan vet inget om den andra, för dom pratar aldrig, om det inte handlar om barnen förstås. Men lämna kan dom inte, för då är det ju synd om barnet..

Sen tillsist tar vi upp det paret som hade allt. Både mannen och kvinnan var perfekta tillsammans i det perfekta livet och förhållandet. Men visste ni att mannen gick på heroin i 12 år för att klara av det perfekta livet? Dom skiljde sig och han fick åka in på rehab och fram och tillbaka på olika härbergen...  

Några exempel tagna ur det verkliga livet, saker som jag själv sett och hört. Från människor som jag avundats deras lycka, kollat på dom och sett mitt egna hopp växa. För att sedan sjunka igen då man fått verkligeheten upptryckt. Man inser snabbt att lycka antagligen är ett påhittat ord för att mönskligheten ska klara vardagen.
Sen känner man en liten känsla av skadeglädje, tankarna blir snabbt "haha jag är inte helt misslyckad ju"...

Så jag frågar er: Vad är riktig lycka? Vad är det man strävar efter när man söker det lyckliga i livet?

För blir du verkligen lycklig när du har råd med allt du önskat? Blir du riktigt lycklig bara för att du är kär?
För alltid kommer det vara något som saknas, alltid kommer det komma en sanning tillslut som får det lyckliga att bli olyckligt. Sanningen som gör att fasaden och tron spricker. 

Sen är det klart jag har också varit lycklig, jag har varit nykär och super förälskad, jag har i perioder haft överdrivet mycket pengar och hur mycket vänner som helst.
Men det håller sällan mer än några månader, för verkligheten kommer ikapp och plötsligt har du mer problem än vad du hade innan lyckan kom. Plötsligt måste du börja hantera vardagen, se och uppleva saker du inte sett tidigare. Och ofta sånt du inte önskar att du behövt uppleva.

Vill jag någonsin bli kär? För med kärlek följer tårar, tusentals tårar. Sömnlösa nätter, och miljontalsfrågor "varför".
Men vill jag hellre backa för kärleken? För utan kärlek följer ensamhet, tomhet, hundratals ensamma kvällar, tiotals kalla nätter och miljontals frågor "varför".


Jag vet inte själv vad jag vill med mitt liv och med min framtid, för jag har sett för många fall och jag vågar inte falla. Det gör ont. Det gör riktigt ont. Jag har själv upplevt det, det berömda fallet. Inte bara en gång, utan flera gånger. Det är så smärtsamt och plågsamt. Och jag står på benen nu, jag är stark och jag ler. Varför skulle jag då vara så dum och bygga en fälla för att än en gång kunna falla? kanske hårdare denna gång? 

Min enda fråga till livet, vad är det här "lycka" som alla pratar om?


 

Gjorde ett roligt test!



Stämmer väl in sådär, jobben stämde in skit bra!! Men beskrivningen var 50/50!! :)


Gå in och testa ni också här


Som vanligt

har jag varit dålig idag på att uppdatera, men faktiskt så är läget som så att jag satte på datan för att skriva, men då kom precis Mamma och Sessa hem, Dom hade handlat i centrum, och köpt en morsdagspresent till mig för imorgon :) Så kollade allt dom hade köpt. Lite till bebis i mage också!!
Och sen kom precis Madde förbi på en kaffe. Så därför har jag varit rätt upptagen. Jag och Madde satt ju och målade med Vanessa säkert en timme? haha :)
Konstvärk blev de ;)

Sen har jag varit inne och kollat på vagnarna osv, och jag hittade fler färger än vad jag sett innan? Skit ballt ju. Så jag ska kolla igenom alla vagnarna igen och se om jag vill ha någon av dom andra lite mer "balla" istället!! Lägger in bilder sen om jag orkar (A) haha.



Fick ju rosor idag också!! <3


Till bebisen! Geting dräkt. Framsidan


Baksidan!
Visst är den underbar? haha älskar den, så jääävla gullig.
Kan han ha på halloween ;)

Sen ska jag lära han säga Bzz bzz! :)


Till my legs give up




Eminem - Till I collapse

Åhh ännu en låt som det var såååå länge sen man hörde. Har ju alltid älskat Eminems låtar. Ska fan börja lyssna mer på han!!


Ny tripp till sjukan?

Har ju varit helt sänkt hela dagen, och har plötsligt fått tillbaka magonten sen imorse. Så jag undrar fall det är dax att ringa vårdupplysningen och se fall det är på tiden at åka in igen? För har blivit ännu sämre under kvällen, mår illa, har ont, har yrsel och är helt slut... och det verkar ju inte så bra när allt annat kommer i samband med magont..

Åhh jag orkar inte, ska vila ett tag till annars åker jag in... :(

Hemska hemska jag

Som inte uppdaterat ngt på hela dagen!.. Men jag tycker int om er längre :)

Nää skoja, men grejen är att jag varit so sjukt slut hela dagen, har typ legat i sängen och bara vilat fram till typ tre tiden, sen tvingade jag mig själv ut på gården en stund med Vanessa och sen gick vi hem och lagade pannkakor och lite sånt. Och därför är också mina krafter heeelt borta igen!!

Sessa sover nu, så jag ska lägga mig en stund och små kolla film och vila!! För jag är helt utmattad :(

Nä nu måste jag sova

Sen jag skrev inlägget om min hunger så har den slutat och kommit tillbaka minst fem gånger... och jag har inte ätit än??

Så störande, ska göra ngt gott nu. Sen sova. Försöker med bättre update imorgon ;)
Natti

Vad e de me mig???

Jag gick ju som sagt till statoil för att jag var jätte hungrig och ville ha ngt att äta.
När jag väl kom dit så var jag inte hungrig längre utan bara sugen på jordbubbar, men dom hade ju inte det, så de blev en smultron vatten istället. Och jag har inte känt mig ngt hungrig alls, fram tills nu!!

Nu känner jag mig nästan döende av hunger, jag bara måste ha ngt att äta.

Men vadå? Jag är inte sugen på ngt, finns inget jag vill ha. Men jag måste mätta hungern... åh jag avlider. Det är så surt :(

Undrar om man ska ta sig skinkmacka med oboy igen? (eller kalkon mena jag, hatar skinka. blää)..

Eller om man ska se om ngt annat finns? Nääe lutar mot skinkmacka va?

Inget passar

Okej, när man går in på hm, har pengar till att handla VAD MAN VILL, och går ut därifrån tomhänt. Vad har hänt då?


Jo jag var snabbt tvungen att inse att ingenting sitter bra på mig nu för tiden, verkligen ingenting. Plockade på mig massa saker och gick och nästan drömde om hur underbart det skulle vara att få sätta på sig ngt nytt. Men näääe.

Jag får tydligen dras med mina gamla kläder för ingenting går som jag vill. Testade både toppar och byxor. Men inte ens mjukisar satt bra?! ;(

Testade också min kära byxdräkt som jag suktat efter såååå länge. Men guuud vad hemskt det såg ut!! Var verkligen inte vackert. Och jag tänkte att det kanske kunde vara det när man har en söt liten mage att visa, men nejdå.

Man blir typ deprimerad av en sån dag, därför jag behöver verkligen nya kläder men inget kan jag köpa. Så funderar på att kolla runt mer och kanske satsa på någon ny favoritklänning? Som man inte heller ser ut som en ballong i under graviditeteten utan att den lite charmigt visar upp magen.. undrar om man kan få hitta en sån iaf?

Eller ska jag ha mer otur? :S

Kanske beställa från La redoute? Dom brukar ju ha sjukt snygga kläder, och där kanske jag kan hitta ngt??

Vi får se, kanske får jag helt enkelt gå naken hela sommaren (A)


 

Ja vad ska man säga?

Mitt dåliga uppdaterande idag har berott på att jag inte har haft någon som helst tid vid datan!

Först låg jag och vanessa i sängen hela dagen och busade och gosade fram tills typ ett. Och efter det så gick vi och åt lunch, städade lite och klädde på oss osv. Sen ringde Nadja och ville ses!

Så vi gick med henne till centrum, åt en glass och sen när Nadjy drog så gick jag och Sessi och kollade kläder. Och jaa. Sen har kvällen bara dragit iväg. Med Bad, nattning, promenad osv!.. Men här är jag nu. And im all yours ;)


Skinkmacka och oboy

Nu har jag gjort skinkmacka och lite oboy som jag ska lägga mig och snaska på till tvn, sen ska jag sova :D

Ska ju vara vaken imorgon också ;)

VAR E MINA FÖÖÖTTER???

Okej, jag ser dom fortfarande, men snart kan jag inte se dom längre :(










Togs nyss, så vecka 26+4 :)

På lördag är det alltså 13 veckor kvar. ahhh hur ska jag hinna allt innan??

Det känns som det är sååå kort tid kvar, samtidigt som det knns som det är jätte kort tid kvar.
Jag orkar itne vänta, samtidigt som jag inte skulle klara ifall han ploppa nu!

Hehe ;) Problem. Men jag får bli ännu tjockare och sen träffar jag han om 13 veckor ;)


I´m ready to make it


Broken door - Angel

heeeelt klart dagens favorit!!! Tillome veckans, den är grym :D


Guldfynd.se

Dom här köpte jag i morsdags present till mami idag!! Tillsammans med ett par andra örhängen.
Hoppas hon gillar dom ^^ :)


Hungeeern dödar mig!!

Vi åt ju på doncen idag, och det är ju inte som om man inte blir mätt på deras mat?

Men jag är hungrig igen, alltså helt ärligt. Grovt hungrig är jag. Jag ville inte :( åhh

Klappar på magen

Åhh jag bara älskar när min lilla bebis smarkar på mig sådär mysigt, lite busigt sparkar och slår liksom.

han gör ju det såklart nu. Så jag sitter och klappar på magen och petar tillbaka för att få känna lite flera kärleksbuffar ^^

Ibland är livet underbart <3





Moojsigt!


Mysig dag

Ja jag har inte uppdaterat ngt för jag har legat helt sänkt. Gick upp med Vanessa imorse till dagmamman och sen gick jag hem och däckade igen tills det var dax för hämtning!! haha. Lagom slut
Jag tvättade inte ens av mig sminket inatt, så imorse när jag lämnade Sesiless så dök jag upp hos dagmamman med min vackra indian sminkning. Fast ännu mer vacker idag då jag dessutom hade sovit med den!
Man kan ju inte alltid vara het!

Sen gick vi iaf till centrum och mötte upp Vackraste Annie och Jimmy, och gick och åt på doncen, snackade och hade allmänt mysigt!! Man inser verkligen hur mycket man saknar henne när hon inte är här =( För dumma hon flyttade till ännu dummare Helleforsnäs! Men när vi väl träffas så är det underbart!! Förgyller hela ens dag. 
Men sen var hon tvungen att åka hem till sin familija igen i H-näs så nu får jag längta tills i sommar då vi får träffas igen!! Förhoppningsvis!!

Och nu har jag iaf kommit hem med mitt sjukligt övertrötta barn och lyckats få henne i säng. Små kollar greys anatomy lite. Sen ska jag uppdatera er med mer information ;)

Här får ni lite bilder!! (Kunde tyvärr inte ta några igår från skivan då jag hade glömt minneskortet till kameran. Så typiskt när jag väl hade hittat bat laddaren!) suck!

Lite olika indian posebilder!!





En där flätorna var bort!


Hittade bilder från skivan också!! Fast hatar den här bilden, jag ska iaf fixa mina tänder. haha
Och näsan!


Teddy och jag!



Jennifers bästa vän och sen Jennifer!!
Ni måste ju få se den som stod för min varcka utklädnad :)



Sen finfina Annie! :)
Hade ingen på henne från igår, så fick sno en från fb! buuuus ^.^

Hoppas ni haft en trevlig daag!



Aooouch mina fossingar ;(

Nu är jag hemma igen, hann inte skriva något mer för det blev så brottom tidigare.

Men jag har haft roligt iaf. Dock såå har jag ruggigt ont i fötterna. Men det borde jag ha förstått. Gravid-högklackat-nykter= smärta.. Det säger sig själv liksom ;(

Som tur var så hade Söta Annie fixat skjuts så jag slapp ta mig hem med ont i fötterna!

Jag hade inte förväntat mig någon dans idag, men ändå spenderade vi lagom mycket tid på dansgolvet. Och vad ska man säga, som gravid så känner man sig inte riktigt hemma där.
Det kändes liksom helt fel man kan ju inte riktigt röra sig på samma sätt med stela höfter och jumbo magge.
Inte för att jag kanske är så sexig annars när jag dansar (försöker) men som gravid känner man sig riktigt osexig på dansgolvet ^^ haha.
Men nu har jag testat på det också :)

Nu undrar jag ifall det är någon idé att gå och lägga sig? Ska faktiskt upp klockan åtta och lämna Sessilessan.. och frågan är ifall jag vaknar om jag går och lägger mig nu?

Fast jag e ruggigt trött, så jag kör på de :)

Bilder kommer upp imorgon på min indian style :)

Natti natt

Indian eller rysk hora?

Ja jag inte riktigt se skillnaden på mig själv just nu, svart skuggning och rött läppstift... hahah

Jag hoppas iaf det blir bättre när utstyrselnt kommer på? Att man kanske ser lite bättre då. Annars är det fan illa. haha

Nu påbörjas sminkningen

Var på academedia idag och för första gången efter flera veckors kämpande så lyckade jag få ihop ett personligtbrev!!

Jag är så jävla stolt. Verkligen skönt att ha det klart nu. Så kan man börja söka arbete flitigare. HEHE yey.

Men nu är det dags att dra igång sminkningen! Funderar på att vara svartsotad runt ögonen?? Eller om jag ska ha med rött i? Kan fan inte bestämma mig. Men vi får väl se sen hur det blir ^^

Något som inte stämmer

Hehe mitt hejdå varade inte så länge nej, men jag blev för tidig till academedia, så min coach sitter med en annan. Så tänkte att jag går och sätter mig här och pratar lite med er ;) Även fast det bara är jag som pratar...
Men ni är bra lyssnare :) Jag maler på och ni bara sitter och ler!!

Men det är väl så de ska vara ?!

Hur som helst så har jag gått runt hela dagen (morgonen) med en ilande känsla av att jag har glömt ngt? Och jag kan fan inte komma på vad det är?
Det är verkligen störande, men ngt är det som ligger kvar hemma som jag känner borde vara med mig nu?

Vaaad kan det vara? Eller är det ngt jag skulle gjort som jag har glömt?

Faan, jag tänker och tänker men kan inte komma på vad det skulle kunna vara. ;(



Internet la ner?

Ahh jag hade ju massa saker att berätta för er igå, men när jag skulle börja skriva så la internet ner helt plötsligt?? Hel skumt ju.

Så därför får jag uppdatera me idag, eller iaf så som jag hinner. Är ju rätt mycket jag har att göra idag. Ska till Academedia nu, och sen ska jag sminka mig och fixa typ halva eftermiddan eftersom det ju är indiankväll ikväll. höhö!..

Men oj, tror jag måste dra. Men nu vet ni var jag e iaf ;)


Godmorgon förresten

Me casa su casa

 

AAAAAAAAAAAAAAAHHHH kommer ni ihåg den här?? Fan flera år sen den var så inne, spelades var man än var. På alla kanaler typ dygnet runt

Den får mig att börja dansa fortfarande fast det gått typ fyra år sen den slog igenom!!! underbart


 Shakira - Hips don't lie

För några år sen stor man alltid och "skakade rumpan till den här
Idag står jag och skakar magen, men fortfarande lika het för de!





Visit hm.com


Alltså jag MÅSTE ha den M-Å-S-T-E!!!
Men jag kan inte ha på mig sån med min mage. VAD SKA JAG GÖÖÖÖÖÖÖRA??
Jag ska till centrum i veckan och testa den. Jag avliderannara. JAG SKA VA SNYGG I DEN!!!!!!!!! Med eller utan mage!

två svar fick jag

ETT: Irriterade slemmhinnor. Vilket bara betyder att det går över så fort jag inte rört näsan på ett tag, eller om jag sprutar upp koksaltslösning. Dååå kan det också bli bra.

TVÅ: Bihåleinflammation som inte riktigt gett med sig, det borde gå över efter ett par veckor eller max en månad. Gör det inte det så måste jag in och rönka och göra ett kirurgiskt ingrepp...


Hm vilken tror ni det är? Jag hoppas verkligen irriterade slemmhinnor, men jag tror det är ngt med bihålena därför jag känner ofta tryck där och det känns som jag ska börja blöda. Sen blir jag tjock i näsan, snyter mig och vips så ere blod.

Fast det börjar inte alltid så, utan bara ofta... känns som jag måste ringa läkaren faktiskt... känns inte bra det här :(



Tänk om man hade en sån gullig nos? ^^


Some dirty information!

Sitter och googlar på "blod i snoret" just nu..

Why? Därför senaste halvåret så har jag varje gång jag snytit mig haft blod i snoret. Ibland mycket, ibland lite. Men blod spåret finns alltid där!! Och jag börjar faktiskt bli orolig. Tänk om det är ngt allvarlig? Kanske är döende :S

Nä men vaffan första tanken är ju typ en lätt hjärblödning eller ngt skumt med hjärnan? Det är ju typ vad man tänker... så jag undrar vad jag får fram? Eller om jag måste prata med någon som kan?... hmmm



Skönt med duschen

Fy faan känner mig som en ny människa, det var verkligen underbart att duscha.. alltså nu låter det som jag aldrig gör det i vanliga fall.

Men tro mig, det har hänt lite då och då :) Hur som helst så var det speciellt idag, typ jätte varmt och skönt. Är len som en babystjärt över allt och mår allmänt wonderbaüm !!

Det är så en dusch ska vara. Nu väntar jag bara på att mitt hår ska torka så jag kan platta det, så jag inte behöver göra så mycket imorgon. Man får ju inte va dum ;)

Duscha duscha

Nu har vi varit hemma ett tag, gick och hämta Sessiless hos dagmamman och sen gick vi ut på gården och var ute och busa till sextiden! puuuh. va kallt det blåste :S Jackan åkte av och på om vartannat. Men det blev iaf trevligt sen när Charlie och Vivi (bebisens farbror och farmor) kom ut på gården och drack lite kaffe :) Trevligt trevligt.

Men vet ni vad jag ska göra nu? börja förbereda mig inför morgondagen! Jag ska ju vara indian, och tänkte ha en rätt grov sminkning, så jag kommer behöva sminka mig typ hela dagen så därför måste jag tvätta håret och allt sånt idag, så jag slipper göra det imorgon! Blir så jobbigt då ;)

Hörs om en stund



Har jag tur?

Jag är i centrum nu för att fixa lite ärenden, blandannat köpa student present till söta Jennifer som jag ju ska på hennes skiva imorgon :)

Tyvärr så är man ju inte hur rik som helst, så blev bara ngt litet. Men hoppas hon kanske blir lite glad iaf :)

Och vet ni vad? Jag håller ju på och söker jobb och såna saker, och när jag kom in på guldfynd så träffade jag en gammal vän.. eller vi känner inte varandra så bra, vi är väl mer eller mindre bekanta om man säger så. Super gullig tjej iaf! Och vi började prata lite och jag berätta att jag söker jobb. Så hon sa att hon sa upp sig förra veckan och att dom sökte sommar personal där!! Så hon fick min meritförteckning iaf som hon skulle lämna till chefen. Förstå vilken tur jag har? Ifall jag nu får det vill säga. haha !

Så nu hoppas jag att alla håller tummarna för mig. Och ni som har vägarna förbi guldfynd i centrum kan ju råka säga väldigt högt att "jag har hört att den där Tammy ska vara skit bra!" ;) Så kanske ni hjälper mig lite!

Håll tummarna håll tummarna håll tummarna!

goodmorniin

usch sitter på academedia i liljeholmen, hos min jobb coach, vi har tydligen informations möte. Och det känns typ grymt surt. För jag är fullt medveten om att jag inte kommer få något jobb, så varför ska jag behöva åka hit varje morgon. näää onödigt.

Jag menar vem ger mig jobb om jag kommer in och liksom "Hej jag heter Tammy, jag har ingen utbildning, jag e ensamstående mamma. Och ja juste. jag föder barn om tre månader. Men får jag jobba här?"

Hehe irriterande. Ska prata med min handläggare på arbetsförmedlingen sen och se ifall det verkligen är någon idé.. känns bara energi krävande att åka hit utan anledning!!..

Jaja ska in på mitt "möte" nu. Se ya´ll later :)


On you baby




B.o.B ft Bruno Mars Nothin on you


Gonatt alla dax att sleeepa nu :)


Inga autografer

Som ni ser så gjorde jag ett SISTA försök att fixa menyn, och vad hände?? jo den ligger där den ska UTAN att jag behövde ringa madde med tårar i ögonen!!

Madde har ju liksom alltid räddat mig när min blogg bråkat, men den här gången klarade jag mig själv. yey :D



ser ni?

Jag har ändrat header och blev av med det ljusrosa på sidorna. Men vad hände med menyn? haha ja den ligger ju längst ner på bloggen...

jag avlider, varför går det inte som jag vill för? Måste ropa på Madde, hon kan det här!!

Menyn måste fixas, men jag gör inget mer nu. för det blir bara bajs :(

fasiken haha!!

Äntligen vågar ni!!

Sist jag frågade vilken vagn jag skulle välja så valde ALLA svart eller grå. Men nu är alla mer vågade, turkos och mörkblå är det som leder just nu (också lika) !! Underbart, fast svårare för mig att välja.


Men alla gå in och rösta, behöver mer åsikter :) http://bemybee.blogg.se/2010/may/angaende-vagnarna.html

Nu tänkte jag iaf försöka fixa till min blogg lite mer, så får se ifall den e snyggare sen. har ju inget tålamod :(

typ... hej? :)

jag vaknade för typ tre timmar sen men har legat och slö kollat tv, busat med Sessan och ätit och såna saker, därför har jag inte uppdaterat direkt. Nu är iaf min morbror här, har med sig fika och grejer så vi ska fika lite, snacka lie skit och så :)

Vad ska ni göra idag i det här tråkig vädret??

jaja syns sen :) Ska se om jag kan ladda in lite bilder då!!

Att det ska vara så svårt

att hitta indian sminkningar!! På tisdag är ju dagen då Jennifer har sin skiva, då ni för första gången någonsin kommer få se Tammy som indian ;)

Men mitt problem är att jag hittar inte en endaste normal indian sminkning som man kan använda?!

Jag ska vara rätt grov runt ögonen (tror jag) men sen kinderna och så måste ju också få sin egna lilla sminkning.
Men fantasilös som man e så kan man ju inte komma på något eget heller :S... usch verkligen surt!

jaja vi får väl se om det löser sig tills på tisdag! Sen kan jag ju inte heller bestämma mig för om jag ska ha en grå/gul klänning eller en svart??? Herregud... stora beymmer en lördags kväll. Men alltid ska det vara något

Nu ska jag iaf kolla igenom alla smycken lite och se om man hittar lite indian prylar! haha yey..



Eller så gör jag det enkelt och klär ut mig till ett tält? höhö


Naaaajs


Sometimes you love it, somtimes you don't




Enrique Iglesias - Ring my bells

Ring my bells, ring my bells
Ring my bell, ring my bells
Ring my bell, ring my bells
Ring my bell, ring my bells

Sometimes you love it
Sometimes you don’t
Sometimes you need it then you don’t then you let go

Sometimes we rush it
Sometimes we fall
It doesn’t matter baby we can take it real slow

Cause the way that we touch it's something that we can’t deny
And the way that you move oh you make me feel alive
So come on

Ring my bell, ring my bells
Ring my bell, ring my bells

You try to hide it
I know you do
When all you realy want is me to come and get you

You move in closer
I feel you breathe
It’s like the world just disappears when you're around me oh

Cause the way that we touch it's something that we can’t deny oh yeah
And the way that you move oh you make me feel alive
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com
So come on

And ring my bell, ring my bells
Ring my bell, ring my bells
Ring my bell, ring my bells
Ring my bell, ring my bells

I Say you want,I say you need
I can tell by your face you love the way it turns me on

I say you want, I say you need
I will do what it takes and I would never do you wrong

Cause the way that we love is something that we can’t fight oh no
I just can’t get enough oh you make me feel alive
So come on

Ring my bell, ring my bells
Ring my bell, ring my bells

I Say you want, I say you need
I Say you want, I say you need
Ring my bell, ring my bells
Ring my bell, ring my bells.



26+0 idag!

Alltså på väg in i vecka 27 :) Här kommer lite information om alltså vad som kommer hända frm imorgon till nästa lördag!


Du har vant dig vid att vara gravid, magen är en del av dig. Livmodern når halvvägs mellan naveln och revbenen. Liten eller stor mage, kvinnor är olika, huvudsaken är att du följer din kurva.

Ibland kan det kännas jobbigt, kanske som att vara "premenstruell" eller så känns det bra, som att bli mer levande eller mer sig själv. För dig som mår bra i dina känslosvängningar är det inget problem, lite komiskt ibland kanske att du reagerar så kraftigt.

Blodcirkulationen ökar kraftigt i kroppens alla organ, också i huden, mest påtaglig är ökningen i underarmar, händer och fötter. Genomblödningen i händerna ökar med cirka 5 gånger jämfört med kvinnor som inte är gravida. En gravid kvinna känner sig ofta allmänt varm, men speciellt känns händerna varma och fuktiga - och ibland också fötterna.

I vecka 27 är medelkroppslängden 36 cm från hjässa till häl och barnets medelvikt är 1000 gr. Huvudets omkrets är 26 cm.

Hårstråna på huvudet är fortfarande små, tunna och bleka utan pigmentering eller med mycket sparsam pigmentering. De är ofta bara någon millimeter långa.

Barnet kan öppna sina ögon och börjar bli känsligt för ljus. Vid en klinisk undersökning med amnioskop (ett rör som man via kvinnans slida för in genom livmoderhalsen upp till fosterhinnorna) ser man att barnet försöker skydda sina ögon från instrumentets ljuskälla genom att vända sig bort eller sätta sina händer för ögonen. Man ser också att hjärtfrekvensen ökar som tecken på stress när fostret utsätts för ljusstimuli.


Är jag inte intressant längre?

Eller är det bara det underbart vackra vädret plus att det är helg som gör att min statistik plötsligt ser ut som den svarta skidbacken i åre?

Hur som helst så har jag inte fått en endaste kommentar sen igår och statistiken är ungefär lika låg som den var när jag bara hade bloggat i några månader!! haha fasiken... vi får se om det blir bättre imorgon eller på måndag igen? För blir det inte det så kommer jag faktiskt börja ta detta lite personligt :(

Här ser ni ju hur det såg ut i torsdags, på fredagen nästan halverades det, och titta nu????????

Hoppas ni har en bra anledning, varit för upptagna med att bada eller något :(

Men som ni ser så har jag iaf några trogna bloggläsare kvar som varit inne ;) haha

Kanske kan börja sälja biljetter ifall någon vill åka lite?
Jag måste ju trots allt ha den brantaste skidbacken i sverige ;)


Usch idiot dag

Är bara på allmänt graviditetshumör, ni vet typ allt är irriterande och i vägen :)

Spelar ingen roll vad nån säger eller gör, eller ifall katterna råka gå framför mig i köket så får jag ett hysteriskt utbrott och blir skit arg, har redan lackat sönder ca tio gånger idag. Gaaah va jobbiga alla är!!
Och jag sätter på datan för att få skriva av mig lite, men då har plötsligt 9 sidor av tio blivit blockade av min dator.

Och eftersom jag är så fylld av agressions hormoner så finns det inte en möjlighet att jag kan få tillräckligt med tålamod för att ens kolla upp problemet, och skulle jag ringa en kompis och be om hjälp så skulle jag slå sönder datorn om det inte funka. Så jag ger upp dagen för tillfället. Jag ska ta med mig en tidning och lägga mig och sola på ballkongen. Om nu min J**** mamma kunde bli klar med att hänga tvätt någon gång!!! Att allt ska ta sån satans tid. GAAAH



Du mördade min pappa

Jag vet inte ifall jag ska se dig som min pappa, eller som den man som mördade min pappa. För sanningen är enkel. Du är båda två. Det är samma person "mördaren och pappan" är en och samma.



"Jag önskar att jag hade haft min pappa här nu, inte mördaren utan Min pappa"


Innan sängen kallar

Jag ska lägga upp en rolig sak innan det är dax att lägga sig och kolla på film :)

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Hur gick det?

2.
Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Vad blir det?

3.
Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Kommer snart, ska bara fixa en sak först

4.
Vilket sms blev du mest berörd av?
^^

5.
Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jag är här

6.
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Är skitsur, vad ska du göra ikväll?

7.
Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Muffins i ugnen nu btw :)

8.
Vad vill du höra mest av allt?
Yes ;)

9.
Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Vi är nedanför pressbyrån :)

10.
Din romantiska replik?
snart!!

11.
Vad skulle du säga om du blev bestulen?
När ska ni gå?


hahhaa sånt här tycker jag är skitkul, humor rakt igenom ^^


Känslorna flödar...

Usch känns som jag är på värsta känslo humöret idag inte så att jag känner mig ledsen utan mer... accepterande.. (?!?!)

Alltså för det första är jag ju gravid, så där är ju en stor anledning till att känslorna svämmar över ibland. Men sen är det väl det att så mycket har hänt från dagen jag blev gravid tills idag, och mer kommer hända. Saker som jag inte är beredd på och inte varit beredd på. Och för första gången tror jag att jag känner mig tillfreds med allt. Allt som hänt är historia, allt som kommer hända har jag accepterat fast jag är fortfarande inte redo. Men jag har iaf accepterat, och det är väl en bra början?

Jag känner mig inte lika rädd längre, för jag tar dagarna som dom kommer just nu. Och sen att veta att alla andra har tro för en gör ju saken lättare.

Jag berättade lite mina rädslor osv för min gamla lärare idag och hon rynkade inte ens på ögonbrynen utan svarade bara klart direkt att om det är någon som klarar det så är det jag. Och det gör att man känner sig starkare, när man vet att folk har tro för en. Högre tro än vad man själv har. Sen att jag för första dagen på länge kände mig uppskattad, och det kändes som jag hade en plats i folks liv. Att jag inte längre bara var "hon". Utan jag kände att folk faktiskt såg mig för den jag är, och att jag var gillad.

Som tex när jag fick halslänken, det var faktiskt det finaste någon gjort för mig på länge.

Och jag vet inte om det är mina hormoner som pratar men jag känner mig faktiskt lite lycklig för tillfället, jag känner att "kanske allt har en lösning" kanske framtiden är ljus. Och kanske klarar jag det här ensam ytterligare en gång?
Jag vet inte nu, och det kommer dröja innan jag får svaret. Men den här dagen har fått mig att le på riktigt, och de var väldigt längesen jag log för att jag faktiskt kände mig lycklig fullt ut.

För det har ju hänt så mycket på sistone, en person har behandlat mig riktigt riktigt illa. Och gjort saker mot mig som är så långt ifrån okej att det inte ens är värt att nämna.

Och jag ska inte prata mer om det, för en sån person har ingen riktig plats i mitt liv någonsin igen, man kan inte behandla andra hur som helst..

Men under perioden som har varit så tung så har jag verkligen känt mig värdelös. Man tänker tillbaka på minnen man har och kan inte minnas en endaste gång som man kanske känt sig älskad eller så. Men efter den här dagen så fick jag tillbaka alla lyckliga minnen och kunde för första gången på länge förstå att jag också kan bli älskad och omtyckt. Precis så som jag känner för endel. Så känner ndel för mig? Endel har känt starka saker för mig, sen att det ofta gått snett är inget man kan ro för. Men det jag menar är att hoppet inte är slut. Därför jag vet efter idag att jag har en personlighet som faktiskt går att gilla, att jag är en som folk kan gråta över, och bry sig om.

Jag är "HON", hon som får vissa att le. Att vissa iaf förut känt sig lyckliga tillsammans med mig?
Jag kan jag också!

Och det är kul hur bara en liten sak kan få en att förstå, att en liten gest kan få än att inse det självklara, få en att se det som funnits där hela tiden. En underbar dag, jag är lycklig. Jag är mig själv, och omtyckt och uppskattad.

En kram och en halsbandslänk gav mig en insikt, det gav mig riktig lycka. Och mitt hjärta blev riktigt fullbordat igen, tror det är ca ett år sen jag kände mig såhär

Men en sak är säker, jag ska bli en bättre människa from nu. Jag ska tänka mer på andra i min omgivning. Och förstå att det är dom små gesterna som gör det stora hela, som gör livet värt att leva.
Och jag vet att så länge jag behandlar andra bra så blir jag behandlad likadant tillbaka, blir jag inte det så är den människan inte värd min godhet. Jag ska uppskatta all som gör mig lycklig from idag, jag ska öppna ögonen och se efter vilka som betyder mest, och dom andra ska jag ta med en nypa salt

Därför dom som inte är goda nog har ingen plats hos mig, dom ska inte få ta min energi eller få mig att känna något jag inte förtjänar.

Varje gång jag kollar på min hals, på mitt halsband så kommer jag tänka på lycka och uppskattning. Jag kommer tänka på godhet och kärlek. För det är precis vad jag fick känna idag. En underbar känsla som alla borde få känna, se och ta del av.

Alla ni som läser, kom ihåg att det är dom små gesterna, att bara skicka ett sms till bästa kompisen och skriva jag älskar dig är en sak som får dens hjärta att slå hårdare och bli varmt. Alla måste få känna uppskattning.

Och nu vet jag som sagt inte om det är graviditeten eller om det är allt som hänt mig på sistone som fått mig så glad idag, men jag kan säga att det var behövligt, att se att jag har er. Oavsett hur lång tid det går så finns ni för mig och uppskattar mig, och det är en mäktig känsla, en sån stor känsla av lycka. Allt som skrämt mig känns som bortblåst nu, för jag ser klart. Jag ser sanningen och vågar tro att jag är stark nog och klarar det här, för jag har personer som stöttar mig.

Verkligen tack till er för idag. Ni ska veta att ni betyder mycket. Nu är helt klart bäst!

Sen måste jag tillägga att en annan sak som fick mig att känns mig uppskattad var att jag kollade igenom lite bilder från i somras då jag hittade bilder från helleforsnär och eskilstuna. När jag hälsade på Annie och Ange och respektive familjer. Och jag insåg hur mycket ni/dom betyder också. Att jag verkligen saknar, jag såg leendet jag hade på vissa bilder.
Och kom att tänka på när jag och Annie har små chattat lite på sistone och hon på någo sätt fick mig också att känna mig uppskattad. Ange valde mig som gudmor till sin dotter. Och sen fick jag en kommentar häromdagen av Jennifer, hon skrev att hon älskar mig. Och det fick mig också varm, För vi har känt varandra i ca 15 år, men jag tror det var första gången hon verkligen sa rakt ut. Och den uppskattningen ger en också extrem lycka.

Jag säger det igen, små gester är det som gör någon lycklig, äkta men små. Och taget ur tomma intet. Det är då någon verkligen känner sig uppskattad. Så dela med er av er godhet innan det är försent. Tänk tillbaka på hur många gånger ni brytt er om någon mycket men aldrig visat det fullt ut? Och därför förlorat personen eller glidit isär?



I hope you all know how beautiful you are to me 


I never gonna treath you bad cause I never wanna se you sad.




Boyzone - Father and son
Verkligen fin låt. Ska spela sönder mina barn med den!!

Istället för ett klädesplagg idag så kör vi ytterliggare en låt. Denna också från Boyzone. Dom är gamla men så så fina, man kan verkligen komma in i vissa "mood" med olika låtar.

 


Boyzone - I Never gonna say goodbye


Träffade ju också en kille idag som jag dejtade (eller nåt) för flera år sen, och även fast det inte är något idag så gillar jag iaf sånt. Jag fick en varm kram, och av någon konstig anledning så blev man faktiskt varm inombords!

Grejen är att det blev fel mellan han och mig förut eftersom jag gillade han rätt mycket men inte vågade säga det, och jag trodde inte han var intresserad. Så jag var jätte förälskad i han länge, tills jag bestämde mig för att släppa han. Och då träffade jag en ny kille, och när jag och den här killen varit tillsammans typ en månad så ringde den andra (han jag egentligen gillade) och då berättade han iaf att han var jätte kär i mig och ville ha mig, han kunde inte sluta tänka på mig osv. Då svarade jag att jag hade ny kille och verkligen ville satsa på honom... 

Felet då var att min dåvarande pojkvän faktiskt inte älskade mig, men det gjorde den andra. Så ett fel val var vad jag gjorde!!!

Men jag har ju släppt alla känslor idag så det gör inte mig något, men det är en en gång den här symboliken som spelar in, att han faktiskt blev riktigt ledsen över vad jag svarade. Och det visade på kärlek. Som ju som sagt är den starkaste och viktigaste känslan någonsin.

Så därför blev det varmt med en kram från han idag!! 

 ♥



Vart har den här dagen tagit vägen?

Känns som tiden dragit iväg rejält? Typ den snabbaste dagen på flera månader :S

Vi kom iaf hem från fikat först vid sju tiden, sen åt vi middag och sen har jag ju klart nattat min lilla Principessa :)

Hur som helst så var fikat riktigt trevligt iaf och jag stannade kvar med min gamla lärare typ en timme efter alla hade dragit ^^. Så trevligt hade jag? ;) haha

Fick också en halslänk från henne i försenad födelsedags present, jag träffade nämligen henne samma dag som jag fyllde 20 och då sprang hon iväg och köpte den till mig,(utan att jag visste) så när hon var tillbaka så hade jag hunnit gå =/

Halslänken var iaf ett jätte gulligt litet silverhjärta!! Blev jätte glad för jag har länge tänkt byta ut mitt gamla halsband som jag faktiskt fått från ett ex för evigheter sen ^^

Påtal om det, är ni också symbol människor? Att ni gillar ett smycke eller dyl bara för ni fått det från någon speciell eller så?
Jag är iaf det, jag vet att jag fick en ring för många många år sen av mitt ex, min första tanke var " fyyyyyfaaaaan vad fuuuuul" men jag började använda den bara för att göra han glad, och sen började jag älska den, för vad den stod för. Att den stod för kärleken. För det var ju faktiskt en kille jag tyckte väldigt mycket om. Och han var jätte kär i mig, och gav mig ringen i födelsedagspresent.  Så syboliken av ringen gjorde att jag såg kärlek e den också. Den blev vackrare och vackrare för varje dag. Och jag använde den i stort sett varje dag tills i höstas då jag tyvärr tappade en sten i ringen och det skulle kosta för mycket för att laga.

I flera månader lät jag den ligga på min hylla med stenen bredvid för att kunna se ibland på min "kärleksring".. Men nu är den kastad. Och trots det så kommer det alltid vara en ring som betyder väldigt mycket, för det var min första symbol för kärlek någonsin. Och kärlek är den starkaste och vackraste känslan någonsin.

På tal om den ringen förresten så såg jag han som gav den till mig för ett par veckor sen, han och jag har ju inte pratat på ett par år, och har inte sett han på längre tid en så. Han gifte sig efter mig och grejer. Men när jag satt på tvärbanan härom veckan så klev han på, och jag måste bara säga att han var mycket snyggare på min tid, den här dagen hade han så mycket skägg att jag undrar ifall hade tappat bort sin rakapparat eller vad som var fel? Men det var inte så attraktivt iaf ^^ höhö.

Dock så kände han inte igen mig, trots att vi fick ögonkontakt en gång, man såg på hans blick att han såg mig som en "vanlig-gravid-tjej-på-tvärbanan". Och det var väl lite tråkigt, för jag kände igen han bakom allt skägg? Och kunde fortfarande se hans snygga jag bakom allt. Han är nog faktiskt den snyggaste pojkvännen jag någonsin haft? Och hade en guuuuuudomlig rumpa *drägglar, drömmer tillbaka*. Men men så är det, det var iaf härligt att se han igen. Man börjar ju tänka tillbaka på gamla minnen, och man kommer ihåg vad som gjorde en lycklig på den tiden.

och sen har jag faktiskt kvar ett hjärta här hemma från honom (hjärt kudde) med ett litet kort på där han skriver att han älskar mig osv. Skit gulligt ju ^^

Jaja, nog med drömmar för idag ;) Och tyvärr så kan jag inte lägga in en bild på nååånting alls! Eftersom batteriet i kameran har dött, och jag hittar inte laddaren :S


Jag hittade faktiskt en gammal bild på ringen!! Yey, här får ni se :)



The loooove ring


Vilka kläder??

Jag har gått igenom min garderob hela förmiddan, men jag hittar inte ett shit att ha på mig.

Först ska jag och sessa ut på gården, och efter det ska vi lämna papper i centrum.

Och när vi är klara där så ska vi gå direkt till min förra skola där jag och alla andra gamla elever är inbjudna på fika!

Och då är ju mitt dilemma, vad i helvete ska man ha på sig? Endel klänningar är för skrikiga, lite för mycket "hje jag har klätt upp mig" och andra kläder e lite för "hej jag har precis varit ute i sandlådan" Så vad kan man ha för mellanting? Som passar till både fika och sandlåda, men ändå inte för skrikigt?? Någon som kan hjälpa? haha


Faan problem -.-


Massa saker ni kanske undrat om mig ;)

Jag hittade faktiskt det här på en sida och tänkte njaa varför inte. Kan ju alltid vara ett bra sätt att svara på saker utan att göra inlägg om allt så ni ska lära känna mig :) Här har ni iaf lite!!



Förhållanden
Är du singel? - Ojaaa
tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Japp :)
är du kär just nu? - Nej nej

Om mig
namn? - Tammy Grey
när fyller du år? - 9 Februari
några piercningar? - Lite här och var ;)
vad har du på dig just nu? - Klänning och tröja.
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Att jag vaknar pigg senast nio!!!
vad tycker du mest om hos dig själv? - Haha... jadu...

Mina vänner
vem vet allt om dig? - Nadja Och ett ex till mig :P
vem är den roligaste av dina vänner? - Nadja skrattar jag alltid lika mycket med... eller är det åt? Nej skoja ;P
vem av dina vänner är mest "evil"? - Madde utan tvekan! ;)

Min familj
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Hehe med tanke på att pappa e död så nääe?
vem är farligast i din familj? - Jag och mina graviditetshormoner :)
har ni något husdjur? - Två kissar 
vem står för underhållningen? - Sessan
vem sover du oftast med? -  Sessan :) 

Om dagen
vad har du gjort? - Haft ont i ryggen och klagat :)
har du varit glad idag? - Gladare har jag varit.
vad ska du göra nu? - Sova strax
vad har du ätit idag? - Lax och majs :)
har du duschat idag? -  hehe nääe (A)
vad händer imorn? - Ska på fika i min gamla skola :)

Mobilt
Vem ringde dig senast? - Ähh någon från dolt som la på?
Vem ringde du senast? -  Cassi :)
Vem sms:a till dig senast? - Madde eller Nadja, dont remember :P I samma veva iaf haha
Vem sms:a du till senast? -  Madde

KÄRLEK

Är du kär just nu? - Tror jag redan svarat på de? ;)
Har du kysst någon idag? - nääe
Är du romantisk? - oja :)
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? -  Ja flera flera år sen, shame on me!
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - japp
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - när jag gick i första klass frågade en kille som hette Alexander chans på mig :) 
Hur länge höll det?  - Ett par månader kanske?
Hur länge var ditt kortaste? -  Inte en aning ^^
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Singel :)

FÖRHÅLLANDE
Är du en bra pojk/flickvän? -  Jag e den bästa flickvännen!
Vem sov du senast bredvid ? -  Vanessa? :S
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - Yepp
När fick du din första kyss? - 12 kanske? Riktig kyss alltså.
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Typ 22 var mamam tror jag?
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Ja kanske, om jag var riktigt kär :)
Vad är mest tändande på tjejen/killen utseendemässigt? - Rumpa, käkmuskler :)
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Typ jeans (snygga) och en tröja! Men mode iaf

Vad tycker ni om det här? Tycker ni sånt är roligt att läsa? Eller borde jag sluta med de? ;)


Angående vagnarna!!

Jag bad ju alla ge åsikter om vilken färg på vagn ni gillade mest!!


Och det blev oavgjort jag fick endast en röst vardera på turkos och mörkblå (jag som älskade den mörkblåa)..

Och sen ca 10 röster vardera på grå och svart :) Så vad sägs som en omröstning?

Jag tar dock inte bort turkos och blå därför endel kanske har ändrat sig ;) haha


SÅ KOM IGEN LÄMNA DIN ÅSIKT NU!!


TURKOS

MÖRKBLÅ

GRÅ

SVART

Så alla som inte röstade sist. RÖSTA NU!
Och alla som röstade sist släng in din åsikt igen!!


Visste ni att...?

Det görs 1322 sökningar på Tammy Grey varje månad på google?

Enligt en ny sak på facebook så kan man kolla hur många som googlar ditt namn varje månad, och såhär många fick jag iaf ^^


Nu vet jag ju såklart inte hur mycket det här stämmer, men rätt roligt iaf ;)


En sån dag...

ni vet den då ni önskar att ni inte hade öppnat ögonen på morgonen, utan bara fortsatt blunda, drömma och vakna om ett par dagar..

Allt har verkligen gått snett idag, och på ett sånt sett så man känner att hela framtiden är förstörd..

Det är bara att bita ihop. ni har väl hört om det gamla att alla människor har ett varsit oturs år? Ett helt år då allt är typ.. bajs?


Hur som helst så verkar jag ha mitt nu, om det här inte är mitt otursår så tänker jag FAN inte vara med när det väl kommer. För dom här månaderna räcker gott och väl för mig...

Usch för 2010!!!

”Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you’re wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn’t love you anymore. ”

Cause everytime I close my eyes





Travis McCoy - I want to be a billionaire
Ouuf helt klart min nya favorit!! Är inte denna låt bara huuuuur bra som helst?? Jag e kär iaf ^^

Carrie Dress SEK 499, Object - NELLY.COM
Nelly.com


Så gullig verkligen, tyvärr så stoppar ju min bebis mage mig från att använda såna klänningar ^^ :)

Godmurgen alla, eller god eftermiddag? :)

Skitsamma, jag är helt slut. så för mig har den här dagen varit som en enda lååååång utdragen morgon .. suck..


Och tyvärr så har jag ju lovat min kära madre i två dagar nu att jag ska diska. Så det är dags för mig att ställa mig där och hoppas att jag inte förlorar så mycket tid av mitt liv kanske?

Jag kan ju itne skjuta upp det längre eftersom vi inte har någonting kvar i skåpen... och det var inget skämt. Vi har verkligen Ingenting kvar, för allt ligger i diskhon. Höhö

Vadå? Jag tycker inte om att diska ju ;(

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR PÅ NELLY

Nelly.blogg.se


Alla kläder på bilden är från Nelly.com.


Vad tycker ni?? Jag hade iaf världens problem att hitta vad jag skulle bidra med till tävlingen, ville ha med säkert 50 olika klänningar och hundra saker till barnen! hahahah

Men tillslut fick jag ihop mitt tävlingsbidrag. Vad tycker ni? :) Tror ni jag kan vinna?

Är ni också föräldrar eller väntar barn? TVEKA INTE! Gå in och tävla ni också på nelly.blogg.se .
Om ni vinner så får ni handla för 5000 på Nelly. Hur underbart är inte det?? :)


Yeah yeah vi chillin




Ludacris - How low can you go 

Tycker den är lite rörig, men kan fan inte sluta älska den ändå!!

Paris SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Nelly.com


Sjukt snygga!

GÅ IN OCH RÖSTA!!

Eftersom jag aldrig tidigare vunnit något, så gå in och rösta på min babe. Som omslagsmodell för en tidning..


http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=34132


Ni försvinner inte från sidan,Länken öppnas i ett nytt fönster.
Så tryck bara sedan klicka på rösta!!!

Det tar max två sek :) KOM IGEN NU ALLA!!

Inte hundra inlägg när solen kikar fram

Nä så är det väl, på sommaren så bloggar alla mindre!! Därför alla är ute och steker på en gräsmatta eller strand :)

Och mitt problem är ju att jag endast har en stationär data, annas hade ni fått följa med mig var som helst. höhö


Jaja, har iaf varit på MVC idag vanlig rutinkoll. Och jag älskar ju min barnmorksa, skulle kunna gå dit på en kaffe varje dag!!

Jag fick också reda på min vikt idag, uuuhaaaa. vill ni veta? Vågar jag berätta? ;)

Jag väger iaf 67.3 kg mer kläderna på, så vi kan avrunda till 67 exakt!

Först blev jag glad och tänkte "okej, har bara gått upp fyra kilo på nästan två månader" och det är rätt bra när man e gravid ;)

Sen insåg jag att det är 14 veckor kvar till förlossning... vilket betyder att jag lätt kommer hinna nå 80 gränsen ifall jag inte håller koll på mig själv!! Fy faaaarao.

Jag dör om det händer, så nu ska jag iaf gå in ordentligt för min diet. det blir inget onyttigt alls, ja förutom ett par glassar eller så i sommar. Men glass kan jag unna mig. Men bye bye chips, godis och bullar. Se you in september!


Utkast: Maj 18, 2010


Twisted sister -  I wanna rock


hm väldigt intressant val från min sida va? Sanningen är att det inte alls är min musik smak, men när jag lagade mat så kom den på radion! Och genast kom jag in i matlagningshumör.

Dock blev nog mina grannar väldigt irriterade av alla dunkar när jag sprang runt och hoppas och skrek "I WANNA ROOOOOOOCK" Medans jag låtsades att min mage var en gitarr som jag spelade på, slängde med håret och kastade med tungan! och gjorde ett läte som ungefär "ARGHHHHHHH"... mycket vacker syn, mycket vacker.
 

Diamante Jeresey Dress SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM
Nelly.com


Och lite rockigt för dagens låt ;)

Våga sig på ett nytt recept?

Ahh min tystnad har ju berott på att vi varit ute på gården hela eftermiddan med Madde och Daniel!
Riktigt mysigt har vi haft det iaf :)

Hur som helst så är dom påväg hit strax vi gjorde en deal att jag bjuder på mat. Och dom bakar citron muffins som dom snart ska komma hit och bjuda på ^^ hehe naaaaaaajs!


Jag tänkte också ge mig in på ett försök att laga en egen variant av korvgryta. Tammy a´la specialé!

Vi får se hur det går, om det blir godkänt eller inte, har ju själv aldrig testat det. Men men haha!


Körkort?

Imorgon ska jag kolla upp allt det här med intensivkurser i körning ;) Får se ifall jag kanske har körkort i sommar? Eller om jag e för dum för det ;) haha gonatt alla!

I'm not afraid to take the steps




Eminem - I'm not afraid


Stayhard.se


Riktigt snygg!!


Jag är med och tävlar!


http://lindablom.se/2010/may/tavling-vinn-valfri-klocka.html


Sorry för min dåliga dag

men jag har ju varit ute på gården nästan hela hela dagen!! Nadja kom ju förbi på en sväng också och hade tant träff i parken!! Mysigt mysigt!

Vi kom iaf hem väldigt sent, typ till middan, och sen var ju Nadja med hit och åt. Så vi har suttit heeeela kvällen och bara snackat på ballongen.

And thats how my life would always be like!

Bästa kvällen på länge ^^



Hur kan man låta bli att ääälska denna bild på Nadja??

Såhär såg hon iaf ut förra veckan när hon hade skolfotografering :)


Good morning sunshines!

Haha med tanke på att jag somnade typ tre inatt, så är det ett miraklen att jag är vaken nu sen åtta tiden! :)

Men man kan väl inte låta bli att gå upp när det är så fint väder ute?
Så jag och Sesiless åt iaf frukost på balkongen. Och hur somrigt är inte det?



Nu ska vi iaf strax ut på gården och leka lite, eller ja. Sessa leker och jag läser ;) haha.


Den jag var förut, är den jag vill bli igen

Det fanns en tid i mitt liv då jag lyckades skaka av mig allt, om något jobbigt hände så stog jag ändå med ett leende på läpparna och glömde det igen efter en bråkdels sekund.
Jag var hård som sten, och ansåg att inget kunde komma åt mig. Inget som hände kunde skada mig, det fick inte skada mig. Och jag lyckades hålla allt ont ifrån mig..

Men idag är verkligheten annorlunda, det känns som jag är en annan människa. När det händer något jobbigt så kan jag inte släppa det, jag gräver ner mig mer och mer och mår sämre och sämre för varje sekund.

Och det får mig att undra, därför för några år sen så var jag inte mig själv, jag visade mig aldrig svag. Jag grät inte, jag ryckte på axlarna när någon frågade ifall jag mådde dåligt över "vad-som-nu-hade-hänt" jag bara log och sa att jag skiter väl i vilket...

Hur som helst så var jag någon annan, jag visade en sida av mig själv utåt att vara något som jag egentligen inte var, alla trodde att jag var tuffare än vad jag i verkligeheten var. Alla trodde att jag var starkare. Därför jag gav ett sken utav det.
Alla trodde helt enkelt på en Tammy som inte fanns. Den Tammy som jag hittade på och skapade. Jag skapade den bilden av mig som jag ville vara, jag skapade mitt egna dröm jag och blev hon sakta men säkert. På den tiden skadade inget mig. På den tiden var leendet alltid där. På den tiden vann jag alltid, och det var pga min fasad.
Pga påhittade Tammy.

Jag minns att folk tjatade på mig att jag skulle med på fest, att jag skulle komma på deras fester. Att folk köpte dricka till mig för sina sista pengar för att jag skulle komma på festen. För det hette ofta att "du är så jävla underbar att ha med på fest"..

Men var är detta jag idag? När jag började visa mitt riktiga jag för alla det var den dagen jag blev sårbar, jag blev någon som inte verkar vara lika viktig längre.
Och då undrar jag igen, är det min personlighet som får folk att vilja skada mig? Eller är det min sårbarhet?

Är det när folk först ser att dom kan få makten som dom tar den? Eller är mitt riktiga jag inte lika omtyckt?

Vad får en människa att tro att det är okej att göra vad som helst mot en annan bara för att själva må bra?
Vad får folk att tro att dom kan säga vad som helst utan att såra någon?

Det kanske är mitt karma som kommit till mig idag, för jag har gjort mycket elakt mot andra människor, saker som jag verkligen ångrat... och det här kanske är mitt sätt att straffas? Det kanske är på det här sättet jag får äta upp allt det onda jag orsakat?

Eller så kanske det här bara är början på den smärta som aldrig kommer ta slut, början på mitt lidande.
Början på det liv jag inte vill leva, men var för och påbörja.

Kanske finns det ingen ljusare punkt i mitt liv igen? Kanske är det en evighet tills dess..
Jag vet inte. Det enda jag vet är att om saker ser inte alltid ut att vara så som dom är. Och tvivlar du från början, så ska du alltid lyssna. Jag gjorde fel. Och jag får äta upp varenda smula idag och i framtiden.

För alltid kommer jag ångra det jag gjorde fel, och drömma att jag gjorde rätt. Föralltid kommer det finnas ett svart hål i mitt hjärta som kommer påminna mig om misstagen. Och anledningen till dagens situation.
Föralltid kommer jag välja att vara feg för att inte sättas i samma situation igen.


Mitt förra jag, snälla kom tillbaka

Jag har gjort något som jag kommer att ångra kanske för resten av mitt liv. Kanske kan jag göra det till något bättre, och se det positiva. Men inte just nu. Nu går det inte. Jag är inte stark nog.

Men jag ångrar, ångrar, ångrar....

Regnbåge



Likt en regnbåge längs himmelens kanter
Ibland syns jag, ibland inte.
Ibland är jag klar, iblalnd svag.
Ibland färgglad, ibland mörkare.
Ibland kan ni se min kant svagt suddas ut,
och ibland verkar det som jag fortsätter i all oändlighet.
Jag ser er, jag ler mot er.
Men jag undrar.
När inte ni ser mig?
Var e jag då?
Är jag där fast osynlig?
Eller är jag någon annanstans.
Finns det då någon annan som ser mig?
Eller är mina speglar det enda rätta?
Vad är egenligen sanningen?
När ni inte kan se min kant.
Är det då en fasad eller bara mitt rätta jag?


25+1 idag

Ja självklart skulle jag ju skrivit igår när jag var 25+0 med bebben, men det gick ju inte eftersom jag inte skrev något. höhö.

Fostrets utveckling - gravid vecka 25


Bebisen väger nu nästan 660 gram och är ungefär 35 cm lång från hjässa till häl. Den gör andningsrörelser, men har fortfarande ingen luft i lungorna. Undersökningar har visat, att ett 26-veckors foster reagerar på beröring. Om du lyser med en ficklampa på magen kommer bebisen att vända på huvudet, vilket har tolkats som att synnerven har börjat fungera.

När du har tid på BVC kontrolleras ditt blodtryck och du får lämna urinprov. På så vis kan man upptäcka tidiga tecken på havandeskapsförgiftning och diabetes så att behandling kan sättas in om det behövs.

Fingrar, handleder och händer kan kännas domnade eller värka. Det kan bero på att karpaltunneln, liksom så många andra vävnader i kroppen, svällt upp. Det medför att nerver som löper i tunneln kläms, vilket kan orsaka smärta. Handledsstöd kan hjälpa, liksom att ta kosttillskott med vitamin B6.

Redan 35 cm? Inte konstigt att han har sån kraft i sina sparkar ;)


Visste ni att....

den absolut vanligaste massagen är axelmassage... som alla vet hur det går till? Hur som helst... den är iaf neråtdrivande vilket betyder att om du är gravid och någon masserar dina axlar då kan det framkalla värkar, vilket då betyder att du föder bebben? :P

Jag har alltid vetat sen jag var gravid med Sessis att det inte är bra att bli amatör masserad för en amatör vet itne vad den gör, och med otur så trycker denne fel. Att dom som utbildar sig till massörer tillochme får gå en extra kurs i vilka punkter gravida inte får bli masserade på.

Så när vi åkte dit igår så säger jag till mamma, åhhh gud jag har så ont i axeln. Äntligen ska vi hit, hoppas Annelie kan fixa det!!

När jag väl ligger där så reagerar jag på att det tar väldigt väldigt långt tid innan hon börjar med mina axlar, sen tillslut sätter hon sig där. Och jag är precis påväg att sjunga ut ett "haaalleluja" när jag hör henne säga "Tyvärr så kan jag inte göra så mycket här, för det är neråtdrivande... sedan började hon massera mitt huvud...

Då började jag nästan gråta....

Sen fick jag veta en annan rolig sak... eller inte...

Min kropp kommer bli äldre innan dom flesta andras.. varför?
Därför jag har "FÖR" rärlig kropp tydligen. Och det är är alltså något jag aldrig reagerat på förut, bara ibland jag fått för att mina leder är rätt viga. Men tänkt att jag är som alla andra

Tills Annelie visade mig skillnaden igår.. mina armar går att vrida så det ser ut som en halvmåne.. fast dom ska ju såklart vara raka när man tar dom åt fel håll!!
Samma sak med mina ben, rygg, höft... ja allt med leder i går att vrida mer än andras.

Och det här är alltså något jag är född med, jag behöver tränaextra med min kropp för att bygga upp dom sorts muskler som inte skyddar. Dom musklerna som dom flesta är födda med.

Så när jag har fött bebben så MÅSTE jag tydligen börja simma två gånger i veckan...

åhh herregud!!


So I can make you feel alright




Bob Sinclar - Rock this Party
Ett tag sen den spelades om och om igen på radio, men när den gjorde det så fanns det väl ingen som satt stilla (?) ;)

Och till den här låten så tänkte jag att en riktig riktig party klänning skulle passa, men jag hittade tyvärr ingen.
fanns inga som skrek "snyggast på festen" utan bara "vanlig, vanlig, vanlig"... SUCK
Så vi kör iaf den här. Den skriker party.
Men hur många av er skulle faktiskt våga använda den på fest? :)

Glitter Dress SEK 299, Club L - NELLY.COM
Nelly.com

Jag undrar faktiskt om jag skulle det? Nääee är för feg faktiskt. haha

Massage ^^

Anledningen till att jag inte uppdaterade igår är för att jag var på middag och massage hos några vänner till mamma.

En otroligt trevlig dag var det, och sååå varmt! Förstår inte vad värmen kom ifrån?

Men hursomhelst hon är verkligen grymt grymt duktig på massage, och eftersom jag haft så ont så var det behövligt.
Det gör ruggigt ont, men det är de värt ;)
Sen åt vi iaf middag där också och dom gjorde någon förrätt med typ rålax och pepparrot.. och tro det eller ej men det var fan det godaste jag ätit!! Måste få receptet direkt.

Kan vara min graviditet som pratar men har man inte smakat det där tidigare så vet man inte vad gott är ;)

Här är iaf lite bilder, fick inga bilder på dom vi va hos men ändå ;)










Mitt egna lilla fotbolls under ;)

Men vad jag önskar att jag hade en trädgård!!


Strawberry dream...

 


Nu har vi ätit jordebubbar med massa florsocker på! åhh vad gott det är.
Jag har fan fått i mig på tok för mycket onyttigheter den här veckan, så nästa vecka är det back to normal igen.. pallar inte med den här tjockis känslan man får efter hahah!

Men men, vi titta också på "A song for Bobby Long" någon som sett den?
Om inte, så gör det för fasiken! Den var så fin, verkligen en vacker film. Men så sorglig.
Och för mig var det verkigen längesen jag fick tårar för någon film. Händer rätt sällan.
Men nu tog det ordentligt!!

Den får iaf helt klart 5+ from me!

Men nu väntar nästa film, sen sova :)

nighty


Sorligt?

Hm var det bara jag som såg Kissie på Tyra och Bella show igår?
Om inte så gå in och kolla!

Aja hur som helst så är det första gången någonsin som jag sett på de. Och det var heeeeeeeeeeeeemskt!!

Jag har alltid gillat Kissie till en viss del, läst hennes blogg mycket och så. Men igår sjönk hon riktigt i mina ögon.
Hon sitter och skriver hel skumma saker i bloggen som hon sen inte kan svara på i programmet förutom att "nu är jag Alexandra Nilsson" typ... men hon kunde ändå inte förklara den meningen heller?

Hon satt hela programmet och såg skit stroppig ut, men vågade le emellanåt.... eller rättare sagt hon kunde inte hålla minen emellanåt och därför så log hon, fast hon inte ville.

Sen var hon ruskigt blyg? Och hon skyyyyndade sig ut därifrån sen med ett " alltså jag e skit kissnödig så måste på toa, heeeejdå"... och så sprang hon iväg... och ALLA fattade att det bara var för att hon skämdes...

Men det värsta egentligen är att hon verkar tro att hon faktiskt ägde dom där i studion, för sen skriver hon att dom typ blev knäckta lalala....

Sorry men Kissie blev ruggigt knäckt där!! Jag har inte velat gå i hennes skor iaf, och dagen efter hade jag antagligen grävt ner mig :S

Sen reagerade jag på hennes ansikte, jag vet att hon redigerar alla sina bilder. Men kom igen hon hade typ världens bredaste ansikte i showen? Och hon som ändå är rätt smal i vanliga fall? :S Det var lite scary faktiskt..

Men sen blev jag överraskad över Bella, för jag har aldrig tidigare sett henne på någon video eller något utan endast på bilder. Och ursäkta men tycker ALLTID att hon varit så ruggigt ful på bild. Sen när jag såg showen så var hon ju riktigt riktigt söt? Hon måste ta bilder i helt fel vinklar!

Skitsamma, nog snackat om det, första och sista gången det var sånt här inlägg ffrån mig. Var bara tvungen HAHA

Underbar klänning!!!




Andrea Bocelli ft. Sarah Brightman - Time to say goodbye
Jag gillade inte den här låten alls förut, men för typ ett halvår sen så började jag gilla den. Och nu tycker jag verkligen den är uuuunderbar!!

Maggie Dress SEK 699, Rules By Mary - NELLY.COM
Nelly.com


Jag skulle göra vad som helst för den klänningen. Såååå underbar men ändå enkel!! gaaah!

Nyss kommit hem.

Japp drog ner till centrum vid tolvtiden och fick ÄNTLIGEN i mig min älskade mjukglass. Åhh va gott de va ^^

Sen iaf handlade jag lite saker, typ ett bollhav till Vanessa i födelsedags present ^^, ett par skor till henne, rosa tygskor, sen handalde jag smycken till min indian utstyrsel som jag ska ha om bara en och en halv vecka. haha ! Fjäderörhängen... jaa och sen blev det lite kläder och så till babesen.

Ni får bilder sen! :)

Sen borde jag ju tagit en bild till er på min glass så jag kunde sukta er lite, men jag hann sluka den innan kameran kom fram =/... God va den iaf! :D

Men nu är jag heeeelt slut, har gått i flera timmar och får ju så ont när jag anstränger mig. Så nu blir det till en lugn hemma kväll .. höhö



Tänkte också starta något nytt. Veckans tanke ska det heta, och det kommer va om olika tankar jag har i olika sammanhang och sånt som man liksom funderar på men aldrig riktigt får något klart svar på? :)

Vad säger ni om det? Hiss eller diss? :)

äckel känsla

Usch ni vet den där känslan när ni trampar på något när ni går ute och känner bara krachet under foten?

JAG GJORDE DET NYSS!!

Och problemet var att jag aldrig vände mig om för att se vad det var..
Så jag går fortfarande runt med den gnagande känslan i foten av att jag har trampat på något... en snigel? en skalbagge?

I will never find out.



Men nu ska jag iaf lägga mig med mina chips och kolla film, sen sova :)

Goodniiight

Sååå bored

Just nu är jag så uttråkad, och har så mycket spring i benen. Samtidigt som jag egentligen bara vill lägga mig och sova
Jag är ju inte helt frisk än -.-

Men jag funderar iaf på att bara ta en sväng förbi statoil och se om det fiins nååågot roligt att handla (A) därför jag måste komma ut. En liten stund iaf, bara en snabb promenad och sen hem och lägga mig..!!

Underbart

Funderar på att...

bleka mitt hår igen!!!
Vad säg som det tror ni?? Skulle ni vilja se Tammy blond (igen).. alltså inte platina utan lite mellan blond typ?? :)
Åhh jag viiiill verkligen, men vet inte om jag vågar?

HJÄLP mig, säg vad ni tycker? Vågar jag? Tror ni jag passar i det? ;)
Eller är brunt mer min färg? :)


Skriv en kommentar om eran åsikt.


 


Isåfall typ någon av dom här färgerna? (liknande) :)



There's nothing you can't do




Jay Z ft Alicia Keys - Empire state of mind

Femme Long Tank Top SEK 149, Vila - NELLY.COM
Nelly.com

Omg hur underbar var inte den? Jag döööör.


How u doin?

Jag förstår mig inte på min egna nyfikenhet. Varje gång jag loggar in på facebook så finns det ju alltid "300 senaste statusuppdateringarna", så det första jag gör när jag loggar in är att kolla in alla olika statusar, jag läser igenom alla 300 st.
Sitter som en hök, och tycker att det är såååå intressant, fast i 9 fall av 10 så är det väldigt ointressanta saker!

Sen om jag är ute på balkongen och hör röster, då måste jag resa mig för att kolla vem det är ^^.
Och det gäller tillome när jag är hemma hos någon, kanske långt ifrån där jag borde känna någon, men bara för att så måste jag kolla . haha

Sen älskaar jag skvaller även om jag inte ens vet vem det handlar om. Men allt dirty skvaller får min vardag ljusare. Jag ler alltid åt det. Tycker det är skit kul!


 



Undrar egentligen varför man är så? Varför det är så kul att höra om andras liv, deras missöden?
Vilka som gjort slut, vilka som har haft svår uppväxt, vilka som otrogen med vem.. och vem som har blivit tillsammans med vem osv. För det är ju inte bara elakt skvaller man gillar... eller?

Going to sleeeep.

Jag börjar få satans ont i ryggen nu, så dax att låta ryggen slappna av :)

Gonatt alla. Se you tomorro!



20 frågor när inget annat händer

1. Värsta känslan?
Sorg av olika anledningar.

2. Bästa känslan?
Lycka ;)

3. Din första tanke när du vaknar?
Jag vill sova mer -.-

4. Vilken ringsignal har du på din mobiltelefon?
Vibrator... all girls know what I mean ;)

5. Har du någonsin varit kär?
Haha ja förälskad iaf :)

6. Vad har du på väggarna i ditt sovrum?
En puss tavla, massa rosor, stereo, två vanessa tavlor och en hylla :)

7. Vad har du under sängen?
Tre lådor med saker som inte får plats någon annanstans...

8. Ser på?
Desperate housiwifes, uglu betty och greys anatomy. Mest iaf :)

9. Lyssnar på?
Mest äldre musik, typ från lugna favoriter och så. HAH!

10. Skriv nått smart!
Avundas aldrig någon det sken av lycka han har.
Du känner inte hans hemliga sorger.

11. Om du fick träffa vem du ville död eller levande, vem?

Mormor och pappa :)

12. Vad stod det i ditt senaste mottagna SMS?

Typ att jag var saknad och så, väldigt gulligt iaf ^^

13. Vad vill du bli när du blir stor?
Stor? Haha jag e gravid... eller vadå... ska jag bli större???? :O
ÅH NEJ

14. Hur skulle dina vänner beskriva dig?
Jag kan nog va lite snäll ibland :)

15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?
Alla glada stunder med min dotter, och alla mysiga med min son :)

16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i?
Äta så mycket godis som möjligt och inte gå upp i vikt... = lyckliga lyckliga jag!

17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan?

Min alldeles förstora näsa!!!

18. Vilken superhjältekraft vill du ha?
Frysa omvärlden, och flytta saker med blicken kanske :) Och jaaaa, förlytta mig på en sekund

19. Vad är du beroende av?
Allt onyttigt :)

20. Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
Vänner, familj och massa frön för att kunna odla grönsaker och sånt. Så vi kanske kan starta nytt liv där :)

Utkast: Maj 12, 2010






The bird and the bee - I can't go for that

Hörde den idag på tv, så jääävla bra!!


Bubbleroom.com

Så jävla söt klänning. Åhh vad jag vill ha nya kläder!
Tyvärr så kostar ju vagn och allt som behövs en jävla massa pengar.
Så en massa nya kläder e väl bara att drömma om? =(


Att vara gravid är som att vara schitzofren

Nää jag skojar faktiskt inte. Dom flesta som varit/är gravida borde veta vad jag pratar om? ;)

Jag kommer ihåg tex under graviditeten med Vanessa, då bad jag typ 90% av mina vänner att dra åt helvete. Och oftast pga småsaker. Som att någon hade otrevlig ton när jag ringde, eller tog för lång tid att besvara sms. Någon sa någonting som jag bara tyckte var heeelt fel. Eller kompisar som sa att jag hade fel när jag VISSTE att jag hade rätt.
Eller så var jag helt enkelt bara trött på en del. En del kanske ringde för mycket, och en annan ringde för lite. haha

Och den här gången är det samma sak, det roliga med att be någon dra åt helvete också är att jag oftast blir skit ledsen efteråt.

Tex när ja var gravid med Sessa och jag började bråka med min dåvarande bästa vän. Jag var SKIT arg och bad henne att aldrig mer höra av sig.... Fem min efter att jag raderat hennes nummer så satt jag och grät och tyckte jätte synd om mig själv ^^

Blir så irriterad på alla hrmoner man får, känner mig så fruktansvät omänsklig -.-. Okapabel till att hantera sina känslor!!

Någon som vet hur det är?


Good eftermittagh :)

Jag har legat helt utslagen hela dagen, därför dålig uppdatering.

Jag förstår verkligen inte hur mycket sömn man kan behöva? Och just nu vet jag inte om det är graviditeten som spökar eller om det är att jag e sjuk?
Skulle ju också kunna vara det att jag slutade röka förut och ofast så blir man trött av sig när man slutar? Hm inte en aning. Tycker bara att det är väldigt onormalt just nu. Jag sover hela tiden men ändå kan jag knappt hålla ögonen öppna när jag väl vaknat!

Känns som dagarna är rätt bortslösade, och jag hade tänkt ta med Sessiless ut på gården idag eftersom det är sååå fint väder!! Och vi har inte varit ute och lekt sen i helgen =/ Så jag känner mig ruggigt taskig mot henne!..

Hur som helst så har jag varit så slut hela dagen att jag skjutit upp det bit för bit... och nu sitter jag här, och vi har fortfarande inte varit ute =(

Men men, det är väl bättre att jag blir frisk så jag kan gå ut med henne varje dag sen istället för att ta längre tid att bli frisk? ^^


När vi va på lekparken i bulgarien för snart ett år sen!

ÅHHHHH vad jag vill åka utomlands ;(


Trötter -.-

Jag somnade klockan sju och vaknade nu! Fy faan jag e helt död.
Och har fått satans ont igen också ;(

Näää måste sleepa. Goodnighty


It's like an angel came by.




Justin Bieber - Never let you go



Snake Dress SEK 295, Cheap Monday - NELLY.COM
Nelly.com


Baka kaka.

Jag är så sugen på något gott just nu att jag helt ärligt satte mig och kollade igenom en bakbok för att baka kakor!!!
Och jag vette faan ifall jag någonsin egentligen bakat? Förutom med mormor när jag var liten eller så ^^

Så det visar iaf vilket sjuukt behov jag har av gottis just nu, men jag tog en snus isället och det blev lite bättre!
För jag pallar verkligen inte graviditet som den förra, typ äta hela tiden. Jag vägrar det den här gången!
Jag vill bara ha en bra graviditet, och normal vikt ;) haha


Blöjfri bebis ^^

Nu har Sessan varit blöjfri (dagtid) enda sen i lördags!! Och jag är så jäääävla glad. haha Underbart ju!



Hur som helst så är jag fortfarande sjuukt risig, typ ont i kroppen och mår allmänt kasst.
Störande eftersom det är så fint väder, och jag vette fan ifall jag ens pallar ut på gården med vanessa.
Men ändå vill man när det är sol och varmt för första gången på flera dagar?
Åhh, känns som man slösar en hel dag ifall man bara ligger hemma :(

Jajja, vi får se efter lunch, kanske känns bättre då?


Älska solen!


Desperat behov av...

                                                                      MJUKGLASS!!!!!!!

Jag är så jävla sugen på mjukglass just nu att jag avlider.
Fyffaan, vad ska jag göra? Jag MÅSTE ha en.. men inget sånt är öppet nu.. ;(


                                                   This is what bring me to climax!

Smärtan gick över tillslut.

Jag har ju varit fullt upptagen med att vara sjuk, så inte berättat om min mycket mycket hemska natt.

Jag gick ju och la mig i sängen och försöke massera magen och så för att det skulle bli bättre.
Men ju mer jag låg där desto ondare gjorde det. Det gjorde så ont att jag var svimfärdig, kunde inte hålla ögonen öppna, men samtidigt gjorde det för ont för att slappna av och försöka sova. Jag fick yrsel och kräktes typ heeela natten för att det gjorde så ont.

Och eftersom jag hade så ont så kunde jag inte ta upp telefonen och ringa sjukvården heller!!
Tillslut började smärtan avta, och eftersom jag var så orolig för bebisen så satt jag och petade på han för att se hur han mådde.

Och vet ni vad?... HAN RÖRDE SIG INTE!!!
Där och då bröt min panik ut, och jag trodde att det var något allvarligt allvarligt fel.
Fortfarande så kunde jag inte sträcka mig efter telefonen eftersom det faktiskt strålade ut smärta i varenda del av min kropp, armar, axlar, rygg, ben. You name it!

Sen när jag iaf var påväg att samla styrka till att ringa dom.. då känner jag hur bebisen börjar röra sig, sparka och göra kullerbyttor -.-

Då märkte jag iaf att han mådde bra, och sen började smärtan avta helt. Och jag kunde tillslut somna, med en glad bebis i magen ^^

Men fan vilken jobbig natt, usch :(


För alla nya som jag samlat på mig idag!

Min blogg är under konstruktion, därför den ser lite halv rolig ut ;) haha

Skum dröm.

Jag drömde en skit skum dröm inatt, man drömmer ju oftast konstiga saker när man är gravid. Men det här var verkligen skumt.
Har försökt gå in på dröm tydning och se men det står bara överallt att "pånytt födelse" NÄHÄ???

Hur som helst, det börjar med att jag åker in till sjukhuset med mitt ex för att jag har så ont i magen. Så när jag väl är där så ser jag hur magen börjar röra sig. Att barnet försöker ta sig ut. Och jag bara stirrar och tycker det är jätte obehagligt.
Läkarna vet inte vad som är fel och kan inte alls komma fram till något. Plötsligt så öppnar sig min mage och en liten flick bebis kommer ut (väldigt söt dock).. jag bara stirrar på henne och sätter henne på en hylla på väggen och sitter och klappar henne typ.

När läkaren kommer in igen så säger han bara "haha jahaaa, va de de som hände. Va kul grattis" sen går han igen...?

Jag tittar på mitt ex, för varken han eller jag fattar vad som hänt, och då säger jag bara "det är för tidigt, jag är inte redo".
Han ler och nickar, sen säger han bara något som "vi får vara redo" (det är otydligt exakt vad han sa). Man ser iaf rädslan i hans ögon.

Sen ramlar bebisen ner från hyllar och jag tar emot henne (hon ramlar inte hårt eller något, utan bara tippar lite).

Sen kommer vi från sjukhuset och jag ligger och sover med henne, då blir jag väckt av någon som kommer in i rummet, men somnar om igen.

Sen under dagen så är jag på fika hos en kompis och hon undrar var bebisen är. Och jag säger att jag inte vet.
Och då säger den här tjejen "men jag väckte ju dig imorse och sa att jag tog med henne"...

Sen vaknar jag?

Och nu undrar jag såklart ifall det är någon som kan det här med drömtydning? Jag kan lite så vissa delar i drömmen är rätt tydliga för mig, men allt annat. Småsakerna som kompisen? Läkaren? Hyllan? osv...

Och alla säger iaf att "känslorna är vad som räknas i en dröm". Och mina känslor var normala, det var inget konstigt med dom alls, inte rädsla eller något. Det enda jag tänkte var "Jag var helt säker på att det skulle bli en pojke, men vad fin hon är"....

Är skit fundersam ^^


Bästa medicinen.

Att ta ett bad är väl ändå det bästa när man mår dåligt?
Jag känner mig iaf mycket bättre. Dock gjorde jag en tabbe efteråt.
Jag var ju så törstig och tog en festis, med apelsin smak...

Ahh jag har extrema sura uppstötningar just nu så jag tror ärligt att min magsäck är på g ut ;(
Förjävligt!!

                                                                                          Åhhh, värme -.-

Everyday I say I'll try.

                                                                  Phil Collins- Everyday


                                                                Vem vill inte se ut som en godisbit i sommar? ;)
                                                                                           fashionize.se

"åhh hjälp, ett bi!!"

Vanessa har en gullig morgonrock med en nalle och några bin på.
Så när hon står och speglar sig i sin morgonrock:

Sessa: "Titta mamma, Spindel" Och pekar på bina.
Jag: "Men Vanessa. Det där är ju bin? :S "
Vanessa: "Haha ja bin" "va?" "ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH HJÄÄÄÄLP BIIIN".

Sedan sparkar hon upp dörren och springer ut i hallen för att ta skydd ^^...

Medans jag sitter kvar och skrattar så jag håller på att kissa på mig :)


 

Kom igen nu!! Scrolla ner och hjälp mig välja vagn!!

Bara ett par som sagt sin åsikt, och alla säger olika! hahah.

Så kom igen ALLA nu. Scrolla ner till vagn inlägget och lägg en liten kommentar. Det tar inte mer än 30 sek ;)

Kom igen kom igen kom igen!

Stackars stackars mig

Jag har sovit enda sen jag skrev det sista inlägget. Men jag blir inte ett dugg bättre, känner mig bara värre och värre för varje sekund. Jaja får väl vila några dagar och se om jag e bättre i slutet av veckan kanske? :(


Sjuuk -.-

Har gått och blivit sjuk under natten, känner mig helt borta. Typ svindel, mår illa, feber och typ allt...

Sååå surt ;(

Och jag har egentligen tid hos min barnmorska idag också för att kolla bebisen. Och jag vill ju verkligen verkligen gå dit!
Men lär inte palla det, efter hur jag mår nu. Då måste jag ta mig ut och gå til centrum och grejer.
Ähh känns inte värt det =/

Hoppas bara att hon har tid snart igen, för sist vi bokade så fick jag vänta 1,5 månader! Helt sick :S

Äsch, måste lägga mig och vila nu. Hoppas ni andra är friska i det tråkiga vädret.



Tänk om man vore så söt när man e sjuk?


Vääänta! Glömde ju :)

Vill ni har mer besökare på era sidor? Så gå in här och bli medlemmar :)


http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=DetÄrHon

Klicka in och kika iaf, det skadar inte ;) Gonatt


Så trött på det här nu.

Har än en gång gått runt och haft "halv ont" i magen hela dagen, jag vet inte vad som är fel. Men det känns inte alls som det har gjort tidigare. Nu är det inte mitt ärr utan bebisen eller kojan som känns skumm?

Och jag blir så jävla trtt på det här, jag vill bara ha en liten stund i graviditeten som jag slipper oroa mig, en liten stund som jag faktiskt kan njuta av graviditeten.
För det kan jag ju inte göra när jag går runt och har halv ont? Det är obekvämt, obehagligt och ömmar jätte mycket.
Jag orkar inte till sjukhuset igen. Jag orkar inte ringa sjukvårdsupplysningen igen.

Jag orkar inte mer!!

I början trodde jag att det var bebisen det var fel på, men sen lärde jag mig att urskilja smärtan och känna vad som är fel. Om det är ärret eller inte, och nu känns det definitivt som det är bebisen som spökar. Och det är skit jobbigt.

Jaja ska lägga mig nu och se ifall det börjar kännas bättre, annars blir det väl ytterligare en natt på akuten =/

Gonatt alla!

Det svåra valet.

Jag sitter här och kollar på barnvagnar!! Har surfat runt hela dagen. Men ramlar hela tiden tillbaka på en som jag hittade för några månader sen!

Ni får hjälpa mig nu.

För det första så har vi fått erbjudande om ett köpa Angelicas (Pappans mosters) vagn som hon har till sin son.
Det är en teutonia 09, ligg, sitt och bilbarnstol! Och dom vet man ju är jävligt bra.
Men då blir priset 7000:-.

Och då har jag hittat en annan tako jumper x heter den. Och den ligger istället på 5000:-, och man får samma saker till + regnskydd och skötväska!

Vilket ju är en väldigt bra deal. Men jag har inte hört talas om den vagnen tidigare, så man blir typ skit orolig över att den ska va dålig?

Hur som helst, om jag köper den vagnen. Vilka färger tycker ni är finast? :)



Svart?


Mörkblå?


Grå?


Turkos?

Svårt va? ;)


Vad sägs om en dikt varje söndag?




Svar



Hehe va gulligt att du frågar mig. Väldigt smickrande faktiskt :)

Ja det beror på om du menar självaste kamouflage färgat? Eller khaki och beiga färger?

Khaki och beiget tycker jag är fint om du matchar det bra och sen såklart om du passar i det.
Däremot kamouflage gillar jag inte alls. Känns väldigt mycket "förr i tiden" och väldigt billigt.

Jag har för bara ett par veckor sedan köpt ett par beiga lite militär stuks leggins. Jag passar inte speciellt bra i beiget, det är inte alls min färg. Men om jag matchar det bra så kanske jag kan va lite gullig iaf? Det återstår att se. Haha.

Här får du lite som jag tycker är fint ut "militär" modet :)


Bubbleroom.com skotrend.se hm.com


Ginatricot.com


Ellos.se ginatricot.se hm.com

Hoppas du gillar det. Jag är iaf inne på stilrena kombinationer!! Du kanske vill ha mer skrikigt militär. Men det är iaf vad jag skulle tycka va snyggt :)


Nu ska bebis sova :)

Vanessa idag. "Mormor, du får inte säga nej nu. ok?"
Mormor: "okej.. :S "
Vanessa: "Mormor du har en, snoooopp"
Vanessa igen: "OCH INTE SÄGA NEJ!!!!"

Haha. Mamma fick alltså inte neka till att hon hade snopp :)

jaja nu ska lill bebis sova!!


En liten Sessa :)


Finns mycket mera kunskap än du tror.

 

Dagens favoriter är efter förra inläget om Indian temat, så vi fortsätter på det :) haha


Pocahontas - Färger i en vind

Tina Dress SEK 399, Kaffe - NELLY.COM
499:- Nelly.com

Med ett brunt skärp i midjan så kan du också vara pocahontas ;)


Jag = Pocahontas?

Den 25 maj så har min barndomsvän Jennifer student skiva som jag självklart ska gå på :)

Och då är det indian och cowboy tema. Haha -.-

Hur som helst så har jag rotat igenom min garderob och insett att jag nog skulle kunna fixa ihop kläder till indian :)

Så tror ni att jag skulle passa som Pocahontas? :)

Tror ni jag blir en pretty-hontas? Eller en Ugly-hontas? :)


VS



go kväll :D

Jag har faktiskt suttit här inne på bloggen i ett par timmar nu, men bara aldrig kommit mig för att skriva något?
Trög? Javisst -.-

Men men, nu får ni ju ett inlägg här, so be happy.

Jag har iaf bara segat hela dagen, slö kollat en film, duckit kaffe och berömt min pottgående dotter :D


Håret ser oranget ut, men det är det ju såklart inte ;)

Dt var iaf jag igår, så ni ser att sminkningen inte blev helt söndertrashad. Ser rätt vanligt ut va? ;)


Helt otroligt pigg

Jag är skit pigg fast jag egentligen är skit trött? Jag verkligen hatar när det blir så.

Jag behöver ju sova nu, men eftersom jag inte känner mig trött så kommer jag aldrig i säng? haha. Skit störande -.-

Men man ska väl försöka iaf? Jaaa, dags att lägga sig. Hoppas ni alla sover gott just nu. Se you tomorro ;)


Nu e jag hemma :)

Kom faktiskt för exakt fem minuter sen :D Senare än jag tänkt! haha

Blev faktiskt en trevlig men ändå lugn kväll. Var nästan inga människor där, och vi satt mest och små pratade i köket. Men det var ändå jävligt trevligt. Kul att träffa Anna igen också efter alla år, hur söt som helst :)

Hur som helst så drog vi runt typ två tiden Jag, Madde och Daniel. Vi skulle till Madde och kolla film och tänkte köpa chips på vägen, men näääe det var massa kurre fyllisar där som stod i kassan säkert en jävla timme för lite fylle korv. Suck... Kurre stammisar e nog det äckligaste som finns!!!

Hu som helst så gick vi därifrån utan chips, och gick istället hem till Madds och kollade litepå tv och satt mest och små prata. Det var iaf en trevlig natt.


Madde och Vanessa på Museét, bilden ni borde fått häromdagen ;)




Orkar jag? Jaaaaa tror de...

Pratade med Maddisen nyss. Eller smsade, men skitsamma. Dom ska iaf hem till Anna, hennes kompis som jag träffat några gåner när jag var yngre. Och där är det fest!!

Så Maddis bjöd med mig. Jag undra ifall jag orka, men samtidigt så är det typ fem min hemifrån mig. Så skulle jag bli skiiiit seg så är det ju bara att knata hemåt?

Yeees, vi kör på det. Nu ska jag fixa mig lite, sitter ju faktiskt i mjukis och slapp t-shirt. Kanske ska va lite fräschare där ;) Även fast jag e gravid så skulle nog folk kolla lite snett :(

bye bye mjukisar, here i come leggins och mascara :)

Hmm, mascara?? Faan det är ju typ evigheter sen för mig? Kommer jag ihåg hur man sätter på det?

När jag var tillsammans med mitt ex i ett halvår så tror jag att jag sminkade mig ty... tio gånger i början.. sen tog det stopp ^^. Såå jag får väl ge mig på ett försök iaf? Får se om jag e svart runt hela ögonen sen. hehe

Wish me good luck!!

Kanske blir detta resultatet? Haha faiiiil.

Spray duscha

Jag har bestämt mig för att börja spray duscha, eftersom jag solat rätt mycket när jag haft engar, men inte riktigt vågat när jag är gravid... (solarium alltså). Dom säger att det inte ska vara så farligt, men fortfarande, alla säger ju olika?

Så att börja spraytan duscha blir ungefär lika billigt. 250:- för helkropp, och håller ju rätt länge. Du får lika mycket färg som efter kanske tre-fyra (regelbundna) gånger i solarium. Så då kan det ju lätt vara värt det? Iaf fram tills riktiga sommaren kommer och man kan börja sola ordentligt :)

Och dom är riktigt duktiga, blir jämt resultat och fin brun nyans :) Så varför inte? :)



När det går snabbt så går det snabbt.

Igår kämpade jag hela dagen med att få Sessa att gå på potta. Men... hon vägrade.
Jag försökte alla möjliga knep. Men hon gjorde allt på golvet bara.


Men IDAG.. då går hon plötsligt iväg, och kommer tillbaka med pottan i handen.

"Titta mamma sessa kissa pottan"
"Ähh..." 

Japp så snabbt går det, idag har hon Pee pee/ poo poo på pottan sju gånger?! :)

Har varit blöjfri hela dagen, och så fort hon känner sig nödig så går hon till sin rosa fina potta. HAHAHA


Jag är fortfarande chockad, men FAAAN vad nöjd jag är :) Mitt mål var ju faktiskt att hon skulle vara blöjfri när bebisen kommer, och det verkar som det är stor chans att hon kommer va det nu :)

Helt otroligt, helt underbart!!


Dagens favoriter

Det är något nytt jag ska börja med from nu, så får vi se hur lång tid det tar innan jag får torka hahah...

Men man hör ju så många jätte jätte bra låtar.

Så Nu blir det dagens låt varje dag from nu. Med alla mina dagens favoriter.

Och på det så blir det ett "vill ha" klädesplagg på det :)

Hoppas ni gillar det nya ;)


Och vi börjar med en av mina favoriter från lite gamlare tider ;)

Michael Bolton- How can we be lovers if we cant be friends

 

Och eftersom sommaren är påväg, så börjar vi med en enkel sommarfavorit :)

Nelly.com den blir din för 179 :-

 

 



Seg dag -.-

Jag har typ legat i sängen hela dagen.  Och bara slappat. Kollat på skit program haha :P

Faaaast jag har iofs också bakat choklad bollar , med kaffe smak (A) :)


Suuuper goda!! höhö. Är man gravid så får man fuska vare dag om man vill, det säger min... mage ;)

*yummieyum*


Vi tog ett mysigt bad!

Glömde posta tidigare, skulle postats runt 15-16 tiden :)
Hehe, my bad (A)


Hur som helst så är ju jag badoman, alltså typ beroende av att bada. Så efter lunchen med Sessa
 tog vi ett bad på typ... tre timmar? haha

Hur mysigt som helst, vi hade inget att göra idag. Och vädret var så jävla hemskt så man kunde inte gå ut heller.

Men har iaf haft en underbar dag med Sessiless. Det är såna här dagar som man inser att livet utan barn inte är ett liv :)








Stackars Sessa

Vanessa kom snyftandes och sa att hon hade ont i tån, så jag tittar på hennes tå och ser att halva stortånageln är avbruten på mitten... och det rinner blod överallt. 

Men jag har plåstrat om henne nu, tog bort nageln som var bruten, blåste och satte på plåster med gubbar på :( Stackars min bebis!

Men jag kan säga att hon var tuffare än mig, hon snyftade lite grann bara medans jag heeelt hysteriskt satt och pussade och kramade på henne medans jag plåstrade om henne XD tuff tjej har man ;)




En härlig natt, en hemsk morron.

Efter jag sa gonatt igår så fastnade jag framför tvn. Typ något av alla polis program på femman.
Och jag kunde inte stänga av, det handlade om en 10 årig flicka som hade blivit brutalt misshandlad och våldtagen, tillsammans med sin mamma. Precis när mamman dog, så sträckte hon sig efter mamman men fick bara tag i hennes halsband som slets loss typ. Förstår ni att jag var tvungen att se vem mördaren var?
Jag va het förstörd, klarar verkligen inte att se såna saker :(

Hur som helst så somnade jag efteråt, heeelt slut var jag. När jag vaknade så låg jag och drog mig ett tag, vanessa var vaken och lekte på golvet. Jag låg och bara hade det jätte skönt.

Efter ett tag känner jag en extrem lukt av nagellack och öppnar ögonen. Vad tror ni jag ser?

Vanessa sitter och målar med illrosa nagellack på sin docka... hon har färg på hela händerna.
Men det värsta av allt var att mina jeans och min älskade munktröja låg där som hon såklart råkat spilla färg på ;( :'(

Helt förstörd är jag.... men det var ju jag som hade lämnat nagellacket i en påse, såklart hon förr eller senare skulle hitta det :( åhh bajs också :(



Nuuuuu gonatt :)

Jag såg bara den roliga kommentaren och kunde inte somna! Älskar när man får roliga kommentarer, folk som visar sig intresserade osv. hahah!!

Plus att ja som sagt blir så satans nyfiken på anonyma, känns alltid som dom har något att dölja, eller busar? Eller så leker dom batman! heiia! :)

jaja nu däckar jag snart. Gonatt alla.

possposs!

Ok svar på kommentar, ang min graviditet.

Jag åt upp ett barn och säger egentligen bara att jag e gravid för att inte polisen ska bli arg på mig =/



Nä förlåt nu ljög jag, hoppas ingen hann ringa snuten :S



Nä men på riktigt så har jag gått till en sperma klinik i istanbul, så fadern är tyvärr okänd. =/
Men ingen vill ha sex med mig, så hade inget annat alternativ :(


Näääää skoja igen, höhö. Jag e skojig idag :)
Eller inte ;)

För det var faktiskt en stackare som gick med på att göra det med mig, Alex heter han. Och ja vad ska jag säga?

Vi var tillsammans i ett halvår, hade det lite knakigt i stort sett hela förhållandet, vi bodde ihop i några månader i en lägenhet i gubbängen som hans underbara mamma Vivi lät oss bo i :)

Hur som helst, frågar ni mig så var vi väldigt kära då. Frågar ni han så har han nog ändrat sig. För jaa, vi har bråkat en hel del..
Vi kommer inte alls överens idag, och ibland är det svårt att se att vi hade några fina stunder överhuvudtaget förut. Vi är som katt och hund helt enkelt.
Det är rätt tråkigt med tanke på att det är den första killen jag kunnat öppna hela mig själv för. Under förhållandet så var han också min bästa bästa vän. Och det är faktiskt något jag saknar.

Men mister man en så kommer tusen åter ;)

Vi ska iaf få det att funka när bebisen har kommit. Men just för tillfället vill ingen av oss ha minsta kontakt, och det har vi inte heller. Kanske blir det bättre om någon månad? Kanske blir det bättre först när bebisen kommit, man vet aldrig. Det återstår att se.

Hur det kändes att bli gravid igen? Jadu, när jag fick reda på att jag var gravid så var min första tanke att göra abort.
Ett: För att han bara är 17 (då 16. 93a).
Två: Därför jag inte alls var redo att bli mamma igen.
Jag kände att jag ville göra mycket mer innan nästa barn. Att jag ville ha det stadigare och allt det där.

Men när jag berättade för Alex så fick jag en helt annan reaktion... när han hade börjat förstå att jag faktiskt var gravid så skrek han bara " FATTAR DU ATT VI SKA BLI FÖRÄLDRAR TAMMY???" Och med världens leende.
Han var riktigt riktigt glad, han pratade varje dag om att vi skulle bli en riktig familj. Hur han skulle måla bebisens rum. Vad bebisen skulle gå för sporter. Ja allt man kan tänka sig.

Medans jag drog lite lätt i mungipan och sa "jippi" medans tanken var... "oooh my god..."...
Jag kände mig fast besluten rätt länge att jag inte ville, jag klarade det inte. Vad hände om han skulle lämna mig? Var han redo? Ja allt man kan tänka sig, jag kände inget positivt någon gång i stort sett. Därför jag var LIVRÄDD.

När jag och Alex gjorde slut så var det för att jag sa att jag tvekade på barnet, att det kändes fel. Och han kunde inte ta det... i två dagar var jag fortfarande fast besluten att göra abort. Då i ca 10e veckan. Men den tredje dagen efter uppbrottet så kände jag första rörelsen. Och då insåg jag att det är min son, och vi klarar det oavsett vad :)

Idag är jag fortfarande livrädd, för det har gått helt emot min planering. Framtiden just nu skrämmer livet ur mig. Och jag undrar ibland ifall jag gjorde fel val... men jag älskar bebisen, även fast jag vet att allt i livet kommer bli tio gånger hårdare för mig. Ensamstående tvåbarnsmamma utan utbildning, lägenhet, eller pengar..

Men kärleken till ens barn är viktigare. Kanske tar jag igen allt sen, eller så gör jag det inte? Hur som helst så kommer jag ha mina barn och det gör mig lycklig.

Om graviditeten: Den har faktiskt varit hemsk på ett sett, men underbar på ett annat. En av anledningarna till att jag också tvekade i början var för att jag hade så ont hela tiden. Och jag hade inte en aning om varför. Vi var innte på akuten flera gånger och dom sa bara att allt var bra med bebisen. Men jag var så osäker på om han mådde bra, eftersom jag hade så ont. Jag trodde att jag skulle få missfall. Och därför vågade jag inte fästa mig vid bebisen =/

Men idag har jag fått svar på att all smärta bara har att göra med att jag gjorde kejsarsnitt med min dotter. Och smärtan får jag därför att ärrbildningen töjs, och det gör extremt ont.

Men åh andra sidan så har jag inget som helst gottis sug under den här graviditeten?! Tvärtom, jag äter mindre än vad dom rekommenderar. Jag är piggare nu än vad jag var med Sessa. För med henne så sov jag hela graviditeten igenom, utan att överdriva! Men nu klarar jag att gå upp tidigt, gå ut och leka, träffa vänner och ja göra massa andra saker, känner mig helt enkelt friskare och hälsosammare nu :) känns som jag mår mycket bättre, förutom smärtan. Men den överlever jag :)


Vet inte vad mer det finns att berätta? Sessa är iaf super glad över sin lillebror, hon vill mata han med korv genom min navel. Sen när vi är högljudda så måste vi dämpa oss eftersom lillebror sover ;)..
Hon skäller på han när han sparkar mig "fuu lillebjoj, itte spajka min mamma". Och ja, när vi tittar på kläder, leksaker och allt. Så pekar hon alltid ut vad lillebror vill ha :) "sån köpa lillebjoj".


Jisses, tror jag skrivit det längsta inlägget någonsin på min blogg? Men fråga om det är något mer, något jag missat eller något annat ni undrar över, behöver ju såklart inte vara graviditeten :)

PS: Kram på dig också min mystiske läsare. ;)



Haha nyfikenhet!!!

Faan vad jag hatar när ni inte skriver namn, jag blir typ jätte nyfiken på vem det är som kommenterar :)

Jag tycker det är skit roligt, så skriv namn så jag får veta vilka ni är :)


Tex vem e du? :)

Jag erkänner iaf att jag varit snål med information, så i nästa inlägg ska du få svar på allt. haha

gravid, trött och svullen.

Yes, jag blev ungefär lika slut av den här dagen som Sessa blev.

Jag börjar känna vattnet i benen redan, känner mig svullen och öm. Och helt slut i hela kroppen.
Vi har ju gått massor, och ju tyngre man blir desto jobbigare blir allt. Helt sjukt att man ibland faktiskt glömmer att sätta sig, jag insåg inte hur mycket jag behövde sitta förrän vi satte oss på en bänk och jag trodde vi hade kommit till himmelen.

Jag har inte den blekaste om hur jag ska klara den här sommaren. Får helt enkelt bada mycket, sola mycket och äta mycket glass. Så ska jag nog klara mig igenom eländet ;)

Men nu ska jag nog fortsätta träna lite, sen dimpa ner i min underbara säng och sova som en prinsessa.

:)

Gonatt alla. Hoppas alla haft en super mysig dag!!


Svårt va? :)

Fundera lite mer ;)

Först så var tanken att jag och Sessa skulle ut på gården bara, med bara en liten kortis till liljeholmen för att hämta papper.
Men jag försökte locka ut Madde och Daniel för lite extra sällskap, men eftersom dom redan skulle iväg så kunde dom inte komma ut. Så vet ni vad vi gjorde?


Jag och Sessa följde med dom på medeltidsmuseét!!!!!

Helt otroligt va? Första gången jag frivilligt gick på museum, och jag gillade det. Riktigt mycket. Det var jätte mysigt, och tillome Vanessa tyckte det var kul. Så museum ska vi på igen :)
Jag och Madds funderade lite på att dra till tom tits någon dag... och jag vet ju själv hur mycket jag älskade det när jag var liten. Man hade ju hur roligt som helst. Så Vanessa skulle säkert trivas där.

Dock så var väl det mest intressanta för Vanessa idag dom där knapparna man kunde tycka på så att en tant började berätta massa saker på en tv. haha. När min morbror fråga vad det fanns på museét så var det de enda Vanessa
 kunde komma ihåg. "Flickan på tvn" sa hon bara :) Det var tydligen viktigast.

Hur som helst så har jag bara en bild från museét, och jag orkar inte hämta kameran, så ni får se imorgon :P

Det blev iaf en riktigt lång dag idag. Jag känner mig helt slut faktiskt. Inte van att gå runt och utforska så mycket (A)

Men riktigt mysigt var det.





Don't worry, im alive ;)

Har bara haft lite mycket, helt ärligt. Satt inte vid datorn EN endaste gång igår?!?! :O

Så känner mig skapligt duktig, inte meningen att ni alla (blink, blink) skulle lida pga det :) So sorry för det.
Men nu är jag tillbaka iaf. Ska dock gå och sova strax, ,men tänkte iaf uppdatera lite om vad som gjorts.

Bland annat om var jag varit idag. Vilket INGEN kommer tro på :)... Men det kommer vi till snart, ni får fundera lite under tiden.




Någon som listat ut var vi va? :)


Gääääsp!!

Usch jag somande för en liten stund sen, helt död... måste byta om sen lägger jag mig och sover!

Gonatt alla :)

Hehe tror inte han gillar mig längre?

Gud menar jag alltså !

dom senaste veckorna så har han vänt mig ryggen mer och mer för varje dag som gått. Och nu, titta på det här!


Man ser ju tydligt att han pekar finger :S

Undrar varför han är så arg på mig ;(


Jag ser er, men varför inga spår?

Jag har statistiken och kan se att jag faktiskt har besökare, och jag älskar ju att få kommentarer... så kom igen varför inte lämna ett spår? :)

Berätta vad ni tycker? Fråga något? Eller kanske säga något om min nya design (som inte e klar)? :)

Lämna ett spår bara ;)




Nytt nummer

Äntligen har jag tagit mig i kragen och gått och lämnat in min telefon, den gick ju sönder i typ.. december?
Och jag har verkligen inte haft ork, eller lust att lämna in. Men idag gjorde jag det. Nu är bara problemet att jag endast har EN extra telefon, och den telefonen fungerar inte högtalaren på. Vilket betyder att jag inte hör när någon ringer. Jag måste helt enkelt titta på den hela tiden för att lyckas SE när jag får ett samtal :(

Jaja om ett par veckor har jag tillbaka min telefon 2-4 v. Och då ä den kanske som ny ;)

Ett problem är bara att det lossnat lite delar på den, och ärligt det är inte mitt fel, för det ramlade bara av, jag svär!! Men självklart så ser det ut som en tapp skada :( Och isåfall skulle det kosta nästan 1000 att laga, och ja... så mycket pengar kan jag ju inte bara hosta upp :(

Så får se, kanske jag får leva med att den är så trasig?

och juste, jag stänger av mitt gamla mobil nummer idag också. Så alla vet. Skickar ut sms till alla som ska ha nya!!


Hemma nu....

Jag tror... jag HOPPAS att intervjun gick bra. Han som jag pratade med, Joakim. Var iaf hur trevlig som helst!!

Och han skulle antagligen höra av sig på fredag efter han kollat schemat och så och se ifall han trodde att dom hade plats och såna saker, typ överlägga lite. Så nu håller ALLA tummarna för att jag gjorde ett gott intryck på han!
Haha

Grejen är ju att det typ är kört för mig om itne jag får det här, därför ju längre tiden går i graviditeten desto mer tackar nej. Och sen vill jag ju verkligen verkligen jobba här, blev bara mer sugen ju mer han berättade deras koncept idag!! Åhh jag avlider.


Om Gud bara kunde vara på min sida för en dag, och det ska vara den dagen han ringer ;(

Måste måste måste ha det här, annars lär jag sjukskriva mig! :P haha


Om 12 min

så ska jag ju in på arbetsintervju. Och jag har faktiskt hållt mig lugn tills imorse, inte brytt mig speciellt mycket. Tills jag pratade med min min jobbcoach och hon skrämde livet ur mig!!

Faan är så nervös att jag håller på att kissa på mig, hon fick det att låta som om han typ kommer döda mig där inne? Ställa massa skumma frågor, kanske får han mig tillome att gråta och är jätte hemsk ;(

Men men måste andas, nu är det tio min kvar.
Och jag sitter ju såklart i centrum, har ju skrivit ut mitt CV. Så tar bara typ två min att gå.

Men jag avliiider, stressade som en idiot till centrum också, så jag har så ont att jag tror min mage ramlar av strax.

Jag har ju berättat att mitt ärr efter kejsarsnittet gör jätte ont när magen växer? Ja och det gör såklart sjukligt jävla ont varje gång jag går för snabbt eller så eftersom jag då anstränger magen. Och det är ett rent helvete. Trodde att jag skulle svimma på vägen. :(

Men jag klarade mig, så hoppas bara att jag inte svimmar där inne och arbetsintervjun blir inställd pga att jag måste till sös? HAHA. Då dör jag :(


Nej för faaan nu måste jag gå och dricka vatten, sen ska jag på intervju. Vi hörs sen alla :)

Ciao Ciao

Önska mig lycka till!!

Imorgon ska ju jag på arbetsintervju, så önska mig lycka till alla!!. Nuuu måste jag sova. Inte försvoa mig imorgon ;(

Goonatt alla!!

Life is short but this time it was bigger than the strengh she had to get up on her knees

 

She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night

He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby

la la la la la la la
la la la la la la la
la la la la la la la
la la la la la la la

The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night

She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby

la la la la la la la
la la la la la la la
la la la la la la la
la la la la la la la

Avslutade det nyss.

Jag har berättat hur lycklig jag var med min nya kille, och allt. Men idag var jag tvungen att avsluta det för jag har alldeles för mycket just nu och orkar inte med en sak till som tar min energi.

Det var en väldigt fin kille, men ibland är tiden helt fel. Och det var den nu.

Livet går vidare för oss alla, och han kommer hitta en underbar tjej. Den bästa helt enkelt.

Så nu är man singel igen, och bara mig själv och mina barn att tänka på!! Och det är allt min energi ska gå till.


Bye Bye baby! </3


Hemma igen.. :)

Sprang iväg och träffade söta Ange, Thindra (guddotter) och Natta med bebis magen idag i centrum :) Hur underbart som helst, sjukt mysigt att träffa dom!

Ange och Thindra har jag inte träffat sen i somras, och Natta har jag fan inte träffat sen tre år tillbaka!!

Sjukt hur mycket Thindra vuxit också, hon har blivit jätte stor! Åhh så synd att man bor så långt ifrån :(
Men man får börja hälsa på oftare!

Jaja nu måste jag faktiskt lägga Vanessa, vi ska ju till dagmamma och på arbetsintervju imorgon ^^

Tog tyvärr inga bilder idag heller :(

jaja nu dags att natta bebis :)

Vanesa på BB när hon var bara ett par timmar! <3


Aj aj aj :(

Har varit på sös sen sju tiden imorse, vaknade av att jag fick sån jävla smärta i magen att jag trodde jag skulle dö.

Men enligt läkarna så skulle jag tydligen leva länge till, visst liksom. Undrar om han hade sagt så om han vetat hur ont jag hade? Näääee tror inte de.

Men som vanligt så hittade dom inget fel "ditt snitt ärr måste vänja sig"...

mhmmm...Och när blir det då? ;( Har ju gått över halva graviditeten nu

Men dom säger bara snart, okej det är väl bara att vänta då..
Snaart får jag en normal graviditet, slipper ont, slipper sös och slipper oron.

Bara min bebis mår bra så mår jag bra, det är bara oron som är värst. Känns så konstigt att det gör sååå ont pga ett ärr men att bebis är helt frisk och mår jätte bra. Man blir orolig. Och det är vad som gör mest ont =(



Så mysigt ikväll

Först har jag haft min kära Nadja här hela kvällen! Älskar när hon kommer förbi, har alltid så roligt och mysigt. Saknar ju henne när vi inte träffas så ofta :(
Men det ska vi ju bli bättre på :D


Hur som helst så kom ju min pojke förbi efter att hon hade dragit så vi sitter och har det über mysigt jst nu!! Men jag börjar bli halv trött så funtar på att gå och sova? och han ska ju ändå jobba imorgon?...


Men alla vet väl hur det är att vara nykär? Att sova klockan tio funkar ju faktiskt aldrig, haha.
Man har alltid så trevligt och är fylld av kärleksrus, och vägrar låta kvällen ta slut, man liksom glömmer bort allt som är runt omkring.

Jaja nu vill han att jag kommer och lägger mig. Dax att krypa till kojs :)


Hoppas alla får en lika underbar natt som mig ^^
Gonatt gonatt sweet dreams alla



Ska gå och få kärlek nu!


Dumma blogg.

Jag vet nästan alla inlägg handlar om mitt misslyckande med bloggen, Men seriöst det funkar ju inte!!

Jag får damp, borde inte ge mig in på sånt här känner jag. Därför när det inte går som jag vill, då gör jag hellre andra saker som e roligare, och då blir mitt jobb halvklart bara! haha.


Men kanske tar en paus idag och gör klart allt imorgon?? Vad sägs om det? :P haha



Jag har kommit underfund med...

att jag ännu inte lärt mig hur jag ska göra det bästa av tillvaron. Jag är en "nuet" tjej, men inte för en sekund har jag släppt framtiden.

Så när det händer något rätt stort i mitt liv som känns bra för tillfället, och sen när jag tittar på framtiden och inser att det aldrig håller i längden. Istället för att avsluta när det är bra så väljer jag att fortsätta och hantera allting senare.

Och jag undrar varför jag aldrig slutar utsätta mig själv för plågan?
Varför jag aldrig lär mig att lyssna på min instinkt?

För varje gång framtiden kommer, så måste jag se tillbaka på mig själv och säga "vad var det jag sa, du skulle ha lyssnat på mig..."


Men nån gång i framtiden lä'r väl jag mig också?... Nästa gång.. nästa gång, då ska jag lyssna på mig själv!

Det tragiskt sorliga tar aldrig slut.

Haha denne person måste ha läst min kommentar jag skickade inatt! Eller min blogg. Jag vette fan??

För hur som helst så ändrades plötsligt historian drastiskt, men inte ens i närheten av verkligheten, och jag som dessutom vet sanningen. vilket denne person inte ens vet om? Jaja ju mer denne läser desto mer fattar den väl ;)

Screwed baby!

Att människan orkar fortsätta dra på med lögner, så fruktansvärt sorligt.  så stort behov av att någon ska se denne,  tycka om och ge uppmärksamhet? För det måste väl vara det de handlar om? Om inte denne medvetet försöker göra någon svartsjuk utifrån det här? :)

Skumt är det, och riktigt sorgligt.


Skulle ni gå på en historia på en blogg ifall någon skriver något som bara inte stämmer? :)


Och skulle ni skratta åt personen eller tycka synd om den ifall: Du vet vad personen gjort men den försöker få alla att tro att den gjort något helt annat? :)


Komiskt men ändå så sorgligt.

Var tvungen att skriva igen innan sovat


Jag läste en blogg nyss, och jag har nog fått skratta så mycket att jag håller på att kissa på mig!!

Det stog så flummiga saker och BARA massa lögner. Grejen är att jag vet exakt vad den här personen har gjort ikväll!! Och den hade skrivit helt annat på sin blogg.

Haha dåligt självförtroende eller?? Kanske vill att folk ska tycka denne är cool?
Lite sorligt är det iaf måste jag medge. Att vara så uppmärksamhets krävande är bara någon som ligger på botten, kanske förtjänar denne lite med uppmärksamhet för att slippa känna sig så mobbad? :S

Lite tråkigt är det att se att vissa måste hitta på lögner för att vara något, eller för att den tror att den blir något?

Åå andra sidan så känner jag den här personen rätt bra, och det är en helt hänsynslös och sympatilös människa. Så på ett sätt kan jag erkänna att jag tycker det är riktigt riktigt roligt. För vissa människor förtjänar att bli drabbade så som dom drabbar. Och denne blir drabbad pga sin personlighet så har den helt enkelt ingen kvar typ. Sorligt att vissa måste få sig en rejäl läxa och inte ens då bättrar sig?

Oftast kan man se vad man gör för fel, men denne verkar inte förstå något alls?

Som igår var det också massa lögner om vad dennes skulle göra och hade gjort osv. Det visade sig också vara ren bullshit. Denne satt ju helt ensam igår. Kanske för ingen längre bryr sig, när inte denne gör det?


Jaja var tvungen att skriva av mig pga det komiska men samtidigt det sorgliga i det hela.

Hoppas iaf denne ser det sorgliga själv, och gör något åt sina mytomani fasoner? Annrs kommer den inte långt.


Tragiskt tragiskt...






Du vill inte som mig

Nej denna dumma blogg jävlas som faan!
Jag har suttit nästan non stop i ett dygn nu, och jag borde ha fått kläm på allt som ska göras.
Igår lärde jag mig hur man ändrar storlek på profil bilden. Och jag vet itne säkert om de är för jag är trött nu. Men nu har jag ju glömt hur man gör!!!
Jag ska lägga in min jävla profil bild men hittar inte ens var den ska :(

Kanske dax att sova då? känns som det.... jag ger det ett försök till!

Ni får väl se sen om jag lyckats eller inte, annars kommer ändringen imorgon! haha


Good nighty night alla :) Hoppas ni får en mysig natt.

Dålig update igen!!

Hehe jag vet, dumma mig. Men faktiskt så har jag suttit och mixtrat med min design hela dagen, och jag har haft snälla Madde här som hjälpt mig. Men det går fortfarande inte alls som jag vill!! Min Header blir för liten så det sticker ut på sidorna, och hur jag än försöker så blir det ingen skillnad

Jag avliider!! Men jag ska mixtra lite mer så ska vi se om det kanske kan ordnas :)

Då ska ni iaf få se vad Tammys magiska händer kan åstadkomma. haha


har alla haft en bra dag? Eller många bakis kanske? ;)


Som ni ser

så håller jag på och fifflar med min blogg just nu, men kom igång rätt sent och kommer inte hinna klart.

Så ni får helt enkelt tåla att bilden sticker ut, det är skumma färger och jaa. ni vet. Allt!! Jag ska försöka ordna allt imorgon :)

Se om man kanske hinner klart tillome? Men är man nykär så blir det ju svårt ;)

Hur som helst, hoppas alla haft en fin kväll?

Det har iaf jag. Blev att stanna hemma med Mr hemlig och ha myskväll, Madde och hennes kille Danne kom förbi också :) Så det var trevligt.

Men nu måste jag sleepa. Har ju en blogg att bygga imorgon!


Gonatt alla fulla och glada :)


RSS 2.0