Igår fick jag ett gult nagellack av sarah....

mms_img38060 (MMS)

Igår fick jag ett gult nagellack av sarah. Först rynkade jag på näsan, och tänkte typ "åh herregud, gult?!" men efter att ha målat på de så måste jag bara säga FY FAN vad snyggt! Jag avlider.


If I was...

Om jag var kristen eller ngt. En sådan som ber och går i kyrkan. Då skulle ja be för alla dåliga föräldrar i världen.

Föräldrar som förnedrar sina barn, skadar dom, är dåliga förebilder, skiter i dom osv osv.


Jag såg en sak ikväll, tänker inte berätta vad. Men det fick mig att häpna. Att förstå vad vissa kan göra mot sina barn, säga om sina barn och vad folk kan tycka om sina barn.
För mig är det otroligt. Barn är en gåva, man ska ta vara på dom.

Man ska bli glad när dom ler, få fjärilar i magen när dom håller på att vakna. Och älska att krama dom!!!


Jag skulle inte be för dom som krigar eller mördar, vet ni varför? Därför det ÄR föräldrarna som skapat dom.

Det är en förälder som skapar en mördare. Det är en förälder som skapar krigare. Allt en förälder gör, och allt vi föräldrar visar våra barn. DET är vad dom tar efter.

Visar jag att det är okej att slåss, att det är okej att stjäla eller prata bakom folks ryggar. Det spelar ingen roll vad det handlar om, för det är VI som lär dom.

Att vara en dålig förälder, DET är vad det borde bli fängelse för. Att supa i barns närhet, strunta i dom eller strunta i att uppfostra dom angående viktiga saker.

Kanske borde man införa ett moder och faderskaps test som ALLA ska ta när man vill ha barn? Failar man så får man inget barn. Eller så borde dom börja ge ut kurser i hur man tar hand om barn. Psykiskt menar jag. Inte fysikt.

Därför alla vill vi ha en bättre värld, utan mord, våldtäkter och rädslor i allmänhet. Men det är endast VI som kan skapa den världen, och det är via våra barns upplärning om hur man beter sig i världen.

Blir så jävla ledsen när jag ser vissa saker, när man ser en 18 åring mörda, för någonstans förstår man att den personen har inte haft en lätt uppväxt!!

Och man förstår att dom föräldrar är dom som borde sitta i fängelse, medans 18 åringen ska få uppleva sin barndom igen!!


Jag skulle be... för dom som inte kan. För dom som sjävla har haft en svår uppväxt och därför inte vet hur man ska ge sitt egna barn en bra uppväxt.

För det är så, en människa som haft ett bra liv. En mamma och pappa som funnits och visat en allt man ska veta. Dom blir inte dåliga föräldrar. Men dom som är förstörda som själva haft dåliga föräldrar, dom kan inte uppfostra någon annan att bli något bra, om dom inte verkligen verkligen vill!


Så jag säger till alal dåliga föräldrar där ute, skaffa dig lite utbildning, en hjärna och ett hjärta. Skaffa dig intellekt. OCH VAR EN FÖRÄLDER ÅT DITT BARN!!

DU SKA ÄLSKA DITT BARN OAVSETT VAD HAN/HON GÖR! NU OCH FÖR ALL FRAMTID. Aldrig förtala eller göra mot ditt barn som du själv inte hade velat bli behandlat.


Think twice


Vem vill lära dom här barnen att döda, våldta, förnedra eller skada någon annan? Eller varandra för den delen?

Dom som inte kan ta hand om sina barn dom är patetiska och tragiska människor. Jag spyr. UÄÄÄÄHHHCS!

Dick like a horse

Det var en gång en häst och kyckling som var ute och gick, plötsligt så
trillade hästen ner i ett lerhål. 
- Hjälp!!! hämta husbonden så att han kan hjälpa mig upp!! , skrek hästen. 
- Lugn och fin, svarade kycklingen, jag ska hämta hjälp. 
Kycklingen sprang upp till boningshuset och hämtade husbondens Ferrari, 
körde ner till hålet, band ett rep i dragkroken och med en repögla kunde 
han få repet runt hästen. När allt var klart hoppade han in i bilen och 
körde sakta framåt så att hästen drogs upp.
Några dagar senare var hästen och kycklingen åter igen ute och gick, nu
bar det sig inte bättre åt utan att kycklingen trillade ner i
hålet.
- Hjälp! skrek kycklingen, hämta husbonden så att han kan hjälpa mig
upp!! 
- Lugn, lugn, lugn svarade hästen. 
Han ställde han sig över hålet och släppte ut "trollspöet", svankade och sa 
- Ta tag i min penis så drar jag upp dig. 
Kycklingen högg tag, hästen rättade på ryggen och kycklingen
åkte upp. 
Vad kan vi då lära oss av denna historia?? 
JOO! 
"If you got a dick like a horse, you don't need a fancy car to pick up
chicks"

Love thiis!

Kom nyss på radio. Fyfaaan vad jag älskar den här låten. Något man verkligen kan sjunga med till ^^


Jag = Lindsay Lohan?

Jag testade 118 800s sms tjänst om vem jag är lik. Och jag fick som svar "Du skulle kunna vara Lindsay Lohan, på den tiden när hon fortfarande var ung och oskyldig såklart. Tänk hur hon såg ut i Mean girls och freaky friday"..Hahha mmm kanske, har ju fräknar och rödlätt hår? ;)


Vad tycker ni??


Lindsay?Tammy?


hahahha FAIIIIIL

Jag håller på och ska fixa min blogg, som tanken var att öppningen skulle vara imorgon. Men vet ni vad? Jag har åkt på problem....


Jag skulle passa på att introducera er för min nya design samtidigt, men NÄÄÄ. Jag har precis börjat lära mig dessa jävla HTML koder... vet ni vad nya bloggen använder? CSS JÄVLA FUCKING KODER!!!! Aldrig lärt mig inte en aning. Så jag måste forska i detta lite medans ni får sitta där nyfikna.... ett par dagar till.... eller?


 ;)

Snart snart snart!

Kommer jag ge er en annan blogg, där jag kommer blogga om mitt liv på riktigt, utan massa hemlisar som i denna blogg ;)

En mer seriös blogg där ni får läsa allt ni någonsin undrat. Som jag vet att många många många varit nyfikna på, så kommer berättelsen om barnens pappor också finnas där ;) Inom några dagar ger jag er den nya bloggen.

have fun, don't be to corious bitches ;)

Jag gjorde mitt val och jag gjorde fel.

Jag valde det, jag vet. Men varför är det så tungt att bära? var jag inte tillräckligt klok att se konsekvenserna av mitt val? Jag valde, men jag ville inte att valet skulle resultera i detta. Men det var mitt val. Visste jag omedvetet hur det skulle sluta? Eller var jag inte medveten alls? lyssnade jag till min kropp istället för min själ?

Jag visste förut, jag var så säker. Jag bad om hjälp från en högre makt att hjälpa mig att inse det rätta, när hjälpen inte kom antog jag att detta var det rätta. Men jag blev vänd ryggen. Jag skulle ha lyssnat till mig själv, men jag valde att lita på vägledningen, den vägledning som aldrig kom.

Varför tog jag ett så dumt beslut? Ett beslut jag alltid kommer ångra. Varför valde jag att neka mitt sjätte sinne och låtsas som det inte fanns, när jag lärt mig förut att man alltid ska lita på det ens själ berättar.

Men jag blundade tänkte att jag inbillade mig. På bekostnad av en av dom jag älskar mest av allt.

Personen litar på mig, personen tror att jag är klokast och bäst av alla, men jag kommer svika. Jag är en svikare. En fasad av ett bra jag. Men öppnar man skalet är jag ingenting. Jag är motsatsen till vad denne tror om mig.
Jag är inte klokast eller bäst. Jag är en som fått höra att jag är egoistisk och bara tänker på mig själv. Jag har nekat, för jag är ju rätt givmild? Bjuder på mat, pengar, tid och för dom som förtjänar, en stor dos av villkorslös vänskap. Men man är inte bra för man kan ge bort matriella ting. Jag är egositisk till själen.

Jag väljer saker som är bäst för mig i den sekund, för att jag ska slippa hantera det när problemet finns där. Jag är så egoistisk att jag väljer att skjuta upp problemet. Felet är att det inte bara är jag som blir drabbad när problemet kommer och knackar mig på ryggen. Det är den jag finns till för att skydda som blir mest drabbad.

Jag grunnar och funderar, varför jag? Varför dom? Varför den? Svaren kommer till mig, men det enda jag ser är att ingen annan valt. Bara jag. Det är endast jag som valt. Och gjort det här.


Vi ar två till början, men det var jag som puttade det över kanten. Jag som tog det sista avgörande beslutet att skada den jag älskar. Jag är sån, varför? Det är inte första gången.

Det är mig det är fel på.. men varje gång tänker jag "nej inte den är gången, nu blir det bra"... Vad är oddsen att det händer igen? NOLL. Eller? Är jag bara en sån som är för dum för att ta kloka beslut. Jag är för dum för att tänka på framtiden, eller se framtiden. Eller nej. Jag ser framtiden, jag tänker på den. Men jag blundar och väljer den lättaste utvägen för stunden.

Tänk om jag hade gjort annorlunda? valt rätt, eller gjort rätt? Jag kanske valde rätt men gjorde fel. Eller så valde jag fel men gjorde rätt?

Hur ska jag veta? Jag kan inte veta, jag vet ingenting om det. Jag vet inget om ngt. Jag vet att allt är fel. Alla val har blivit fel. Men varför kunde jag inte förstå det medans jag funderade över valen? När jag hade chansen att inte göra dom? Livet går ut på att uppleva, men jag vill INTE uppleva det här!

Jag vill att en annan dag ska komma, den dagen då jag vet om jag hade rätt eller fel.

Eller nej, det är inte bara jag. För när jag försöker göra om och göra rätt. Då vänds jag ryggen. Ingen vill leva i nuet, personen lever i historian.

Jag trodde att historian var ömsesidig, men den var bara en fasad. Jag trodde så mycket. Jag har alltid trott. Jag har levt på hoppet. Är det därför jag svälter idag? Idag förstår jag att man måste leva i verkligheten. Men när jag förstod var det försent. Då hade jag bara en rygg att titta på.

Jag sträckte ut handen försent. För jag trodde att en hand skulle komma till mig. Den gjorde de inte. Jag insåg det och sträckte ut min istället. Men personen lyssnar inte. Personen kan inte ge tillbaka en hand med endast en rygg vänd åt handens håll.

Mitt fel var att jag trodde, jag trodde så mycket på någon annan att jag inte lyssnade på det jag visste.
Att jag inte lyssnade på det andra sa. Jag trodde att jag visste. Jag trodde på personen som vänder ryggen.

Jag trodde på framtiden, jag trodde på allt utom sanningen.

När man står maktlös kvar.

När dina ord tagit slut, och din sista styrka redan är använd. Ingen lyssnar.
När man pratar till någon som redan bestämt sig, när man pratar med någon som inte tänker på en annan. När man pratar med någon som VET att den har rätt, fast jag vet att personen har fel. När oron tar över ens liv, och man inser att man står maktlös, ensam kvar. Man kan bara se på medans en person faller, pga en persons val.

Jag har forskat i det här, jag vet hur det slutar. Jag vet att det jag säger är sant. Men ingen lyssnar. varför skulle någon lyssna på mig? Jag är bara Tammy, jag är bara en människa. Och personen som inte lyssnar antar utan att blinka att jag inte kan ha rätt.

Men tänk om jag har det? Tänk om jag yttrar det som jag gör bara för att hjälpa dom drabbade? Inte för att hjälpa mig själv, bara hjälpa någon som jag älskar av hela mitt hjärta. Tänk om jag slutar kämpa nu och accepterar att en person vägrar lyssna. Men det visar sig att jag hade rätt, att jag inte kämpade tillräckligt för att hjälpa den drabbade, den som jag älskar.

En person som jag vill det bästa i livet, som litar på mig att jag ska ge allt. Att jag ska göra allt för dennes bästa. Men jag sviker, för jag gav upp. Jag hade inte fler ord att ge, jag kunde inte få denne person att lyssna. Eller se det jag ser. Jag står maktlös, jag är en svikare, en som ger upp utan att blinka. Tänk om jag förstår försent det jag borde ha gjort. Ibland kanske det inte räcker att sträcka ut en hand.

Idag stod det i mitt horoskop "ta inte det du vill över sms eller e-mail, ring upp eller ännu bättre ta det öga mot öga.". Men jag var för feg. Jag sände ett sms, jag förstår nu. Kanske skulle jag litat på horoskopet som var så tydligt. Kanske skulle jag lagt mig och vågat ta steget, det kanske hade räckt? Kanske var det de sista steget jag behövde ta? Men jag trodde inte att horoskopet kunde ha så rätt, inte förrän jag fick svaret tillbaka.

Kanske gav jag upp redan när jag valde den fega vägen, eller gav jag upp för längesen? Gav jag upp redan när jag valde att handla via aggressioner? Jag handlade via mina känslor, fast jag visste dess innebörd, jag valde att blunda för den jag ska beskydda, jag valde en utväg som passade mig bäst för tillfället, utan att tänka på framtiden. Den framtid som är idag, dagen då jag insåg misstagen.

Ord efter ord, men ingen lyssnar. Vad gör jag när jag står maktlös kvar? Framtiden speglar sig framför mina ögon, och jag gråter inombords. Jag vet att det här inte slutar bra. För första gången på länge vet jag att det jag säger är sant. Mer sant än någonsin tidigare. Jag gav min hand, jag gav mina ord. Jag öppnade mig och visade vad jag ville. Men jag fick en rygg tillbaka. Den rygg som vändes mot den jag älskar. Mot den jag ska skydda.


Oron äter upp mig, jag kan inte leva i nuet, jag tänker på framtiden. Den framtid som är skapad för den jag älskar. Den framtid som någon annan väljer medans jag kan se på med tomma ögon. Med tårande ögon, för jag visste redan idag. 10 år innan framtiden kom så visste jag. Vad gör jag då? Står jag maktlös då med?

Tänk om det slutar så illa att jag förlorar den jag älskar och ska beskydda, för att den andra parten valde att vända ryggen?

Jag gråter när jag ser på den jag älskar, personen ler idag. Skrattar högt. Men i framtiden kommer det behövas mer för att få höra dennes skratt igen. Tänk om jag hade kunnat välja om. Välja rätt.

Tänk om jag har ändrats, men det är försent? Tänk om jag kunde välja rätt idag, om personen valde att ta min hand. Den som jag sträckt ut? Istället för att vända ryggen, se på min hand en liten stund. Se att den är len och mjuk, se att den är ny. Det är inte den hand jag gett tidigare. Det här är en hand sänd av min själ, som ger den starkaste och bästa handen någonsin. Den handen har inget förflutet. Den vet inte vad arg är. Den vet bara värme och kärlek. En hjälpande hand som bara vill väl. En som inte skulle luras, inte bedra dig. Bara le och ta emot.


Time for som sleep?

 

Fyffann, somnad när jag nattade barnen igår fasst jag hade massa att göra. Skulle måla skohyllan och fixa och dona, men näää vaknade 1 inatt och kunde i somna om Var ändå tvungen att gå upöp och stänga ner allt som var på.,

Men duktiga jag är så duktig att det slutade med att jag följde upp på allla bb avsnitt jag missat och sen satt och fixade min blogg lite! hahaha.....


Nu r jag istället skit trött och ska väl gå och sova innan alla vaknar? :)

Så får jag måla imorgon istället ;) Donar Tammy is in the run.Gooodniiight bitches ;)


Ser ni hur svullen min näsa är? Jag är suuuuper förkyld sen en vecka tillbaka. HAH


Fuck det är ljust ute...


Really nice stuff bitches


Aj aj aj! Jag har fått en brännskada på be...

mms_img43728 (MMS)

Aj aj aj! Jag har fått en brännskada på benet. Och vet ni vad? Jag vet inte ens hur! Ingen aning vad det kommit ifrån... När jag ställde mig i duschen och vattnet började rinna in i såret så såg jag det. Skit läskigt och FAN vad ont de gjorde!


hmmmm i wonder

jag undrar jag undrar om man skulle påbörja en ny design igen kanske???


Vad tror ni om de people? ;)

Undrar bara vilka färger it might be?

HAHAHHAHAHHA jag dööööööööööööör!!

Jag diskuterade med Sarah nyss om ett ex till mig som testat mina underkläder. Det exet som alltså skapat barn med mig!!!

Varpå hon svarar "Men USCH vad äckligt, har du låtit hans kuk nudda dina underkläder?"
Jag:.....Ähh alltså... jag har låtit hans K vara i mig, tror du jag bryr mig om mina underkläder?"


HAHHAHAHHA Jag dööööööööööööööööööör.. så jävla söt.
Hennes blogg hittar ni här.
Kika in om ni vill ta del av fler roliga kommentarer!
Hon är ung mamma precis som mig, till en världens sötaste lilla Kaylee


Jag vet alldeles för opassande för min blogg, men ge mig gult kort nu så ska jag inte missköta mig igen ;*)


Nu är det vår på riktigt! Fint va?

mms_img43884 (MMS)

Nu är det vår på riktigt! Fint va?


THIS IS MY CRIB PEOPLE ! ! !

Bilderna som alla väntat på är nu här, min lägenhet, innan och utan ;) HHAHA


Just kiiiidding ;) Men här är bilderna på min lägenhet iaf. Inte orkat ta så engagerat men lite får ni se iaf :)

Först kommer bilderna, och sen liten förklaring så ni vet hur rummen ligger :O. braaaa vaa??

Så sätt på en kopp kaffe, sätt er ner och kolla på bilderna, så kan ni låtsas att ni är tillräckligt coola att ni sitter hemma hos mig och tar en kaffe :)


Sessas rum


Köket.
(en vit ljusfläck på stolen från linsen!)


Köksfönstret.
(Balkongen i köket)


Köksbord.


Diskbänk osv
(ifall ni inte förstod de)


Badrum


Badkar


Tvättmaskin och tvättkorg.
(om ni aldrig sett sånt förut)torkskåp osv


Hall från vardaggrsum


Hall från ytterdörr.


Smygbild på vagnen ;) men den står ju faktiskt i hallen...

(höhö)


Skor och jackorna hänger, fan va jag längtar tills vinter kläder försvinner


The master bedroom ;)

The master bed.
(Vanessas täcke är det rosa, mitt andra är i pättemaskinen)


Den fullproppade Garderoben


Balkongen i sovrummet.
(Där ser ni också lampan som jag håller på att designa om)

Neos säng ^^


Utsikten från balkongen i sovrummet


Vardagsrummet
(Massa skit bakom soffan)


Innan tavlan sattes upp.


....Behöver jag ens förklara den här bilden?


MIN myshörna!! Där sitter jag alltid.


Min älskade tavla.


Min lika älskade orkidé


Vardagsrumsfönstret.


Fönstret med min blomma.


Jag tror de va allt? Finns iof bilder från toan också. Men de får ni be om. HAHA
Tänkte inte att de va så intressant.

Hur som helst så är det fortfarande lite som ska ändras, saker ska bort och saker ska dit.

Ska få in en liten bokhylla i vardagsrummet för att förvara lite saker. Och ska få bort bland annat garderoben i hallen som bara är en temporär plats att förvara krimskrams på. hihi.


Sen fick ni ingen bild på TV platsen, och de e för jag inte har ngn tv bänk, har bara ett bord som den står på. Så det kommer bilder på det med när TV är på väggen och under ska det stå en redig jävla TV-bänk!!


Men fler bilder ska ni få iaf, dont be sad, im not done ;)


Nu ska jag förklara lite hur rummen ligger också!!


Först kommer ni in genom ytterdörren, första dörren till höger är köket. Och i köket har vi dörren in till badrummet!... När vi kommer ut ur köket och åter står vid ytterdörren så har vi längre upp på höger sida Vanessas rum!

Om vi står igen vid ytterdörren så har vi på vänster sida först och främst kappavhängningen (eller ja den ligger på samma vägg som ytterdörren), och sen dörren in till vardagsrummet! Och vägg i vägg med vardagsrummet ligger ju då mitt sovrum.

På väggen mitt emot ytterdörren alltså rakt fram har vi till höger dörren till toaletten, och till vänster dörren till klädkammare. Alltså Vanessas rum är bredvid toa, och mitt rum bredvid klädkammare.

Svårt att förstå? kanske kan ta mer utförliga bilder någon dag så ni förstår precis ;)


Hoppas ni är nöjda av rund turen iaf!! NU SKA JAG SOVA!!!


GONATT
TACK ÄLSKADE MAMMA!

Taaaack mamma för att du hjälpt mig hela helgen med städningen!!! DU ÄR BÄST <3


Älskar dig


Klaustrofobi??

helt jävla otroligt, tror jag börjar få klaustofobi eller ngt, så fort någon sitter för nära eller när jag känner mig mosad så får jag panik ångest. Blir irriterad, och kan knappt andas. helt jävla otroligt. Jag som ALDRIG brytt mig tidigare?? Skumt asså....


klaustrofobiLite nya bildeer


Kvällsmyyyss


Glader när man har fina glajor på sig! 


Där sitter dom dagarna i ända, Neo kan iaf inte krypa ïfrån mig!


Sööööööööööt unge!!!


Glad när man får mat...


Ännu gladare när man får smaka systers lekasaker


Glad när vi ska ut..


Bus tjejerna försöker äta mat....Kul med bubblor!


MINA BARN TYCKER IAF OM FISK!


Kuuuuul med bollar


Ännu roligare att hoppa i lillebrors säng!


Sagor e lika roligt de!!time for sum foooda!!

jag håller på och lagar köttfärspaj.. mmm mumma!!! det kommer nog bli smaskigt, med massa majs , oliver, fetaost (om den inte möglat, host).... lök, alla färger och självklart köttfärs!!!

hur tror ni de smakar??


jag tänkte lägga upp bilder till er sen, har massa massa nyaa!!! cyyyaaa

Show your self

Visa vem du är och vad du vill. Ta dig i kragen och ring.

Du vet att du vill. Jag vet att du vill.

Just just do it. and make that call the best of your life.

Tiden är inne. Se till att göra det innan det är för sent. Nu är det dags. Nu eller aldrig.

Tänk inte på förut, tänk inte på ngt som hänt. Bara tänk på det som är.

På det som livet är. Tänk på vad som är rätt och fel.

Tänk på det du borde göra, förstå att you never can blame this on me.

Det är nu eller aldrig. Ring nu, eller bli evigt förvisad till ditt fängelse av tankar och ångest.

Det finns inget SEN, inget IMORGON, inget EN ANNAN DAG, inget i FRAMTIDEN, inget NÄR DET PASSAR BÄTTRE, inget NÄR DET KÄNNS BRA.

Den dagen kommer inte, det kommer aldrig kännas som det perfekta tillfället. MEN tillfället rinner ut i sanden.

Imorgon finns det inte längre en möjlighet. Visa dig stor. Visa dig själv. Visa din vilja. GÖR DE NU!!!Fler bilder kommer sen. MASSA nya på min lilla sessa också!!


RSS 2.0