Nu mår jag fan piss

Jag kollar på efterlyst och ser en kille bli nersparkad från en rulltrappa. Vad Fan är det liksom?

Nu vågar jag typ inte gå ut nå mer, Världen blir bara mer och mer läskig, jag som redan är rädd för rulltrappor...

Nu kommer jag ju aldrig mer åka dom???

Usch avlider, vad sjuka människor de finns.


Kanskke vore bra om vi slutade släppa in såna...

Designar min egen lampa!

Vet ni vad jag sysselsätter mig med just nu?? Jag har tagit en gammal lampa som min mamma haft, som hon har satt några band på som "lamp skärm" men eftersom jag ogillar blått nu för tiden. Så ska jag fixa om den. Det kommer bli band i vitt och silver typ :D

Ni skaaaa få se when its all done ;) nu ska jag continue :)

Good bajs

Saker ni inte visste om mig!

Jag tänkte att folk är jävligt nyfikna på hur man är som person, och nu ska jag faktiskt berätta vissa saker för er som ni inte visste.

Jag är INTE långsint: När folk känner mig eller vet vem jag är så framstår jag som en fruktansvärt långsint människa. Så det här kanske kommer som en chock för er. ;)

Jag är faktiskt så fruktansvärt förlåtande utav mig att jag ibland blir chockad själv, ibland önskar jag att jag vore mer långsint, att jag kunde hålla mig arg längre. Men det kan jag inte. Om jag blir ovän med någon, sur på någon eller ogillar något någon gör då tar det faktiskt inte mer än ett par timmar, eller MAX ett par dagar för mig att förlåta och sluta bry mig alls. Fast den andra personen tror oftast, eller tillome ALLA tror att jag är jävligt långsint. Och att det tar evigheter för mig att förlåta.  Men faktum är att jag bara tycker det är "roligt" att vara det. Ja det låter konstigt.

Men om jag blir arg på någon, så kan den OFTA få höra pikar om det lång tid efteåtr, men det är bara för jag tycker det är "kul" att driva om det. Jag tycker det är roligt att låtsas vara långsint. Donooo why!

Kanske är det för att jag inte är det eller så är det för att jag bara har oerhört dålig humor (^^).

Men från sekunden jag börjar bråka med någon så är bara första timmarna BRÅK från min sida, resten av tiden är det bara jag som har tråkigt, och tycker den andra personen borde slappna av lite. Därför brukar jag oftast ta lång tid på mig att SÄGA att jag förlåtit någon, fast jag gjort det för länge sen. Men det är det ju bara jag som vet ;)

Jag tycker alla människor är vackra: Folk snackar hit och dit om hur fula vissa personer är, men jag tycker faktiskt sällan det. Även fast en person kanske är "mindre" söt vacker än det jag tycker är vackert, så tycker jag att ALLA människor är söta och har en viss charm på sitt eget sätt.

Jag kan inte säga ärligt att jag tycker någon är ful OM inte jag vet hur dens personlighet är. Enda gången jag ärligt säger att någon är ful så är det för jag ogillar personligheten. För DET är det enda som kan få en människa ful.

Men om vi kopplar bort en personlighet så finns det INGENTING i någons utseende som kan göra någon ful. Därför alla är vackra på sitt sätt. Jag brukar ofta kolla på folk då min första tanke är "oj va.. osöt" ;). Men sen börjar jag kolla och då kan jag ALLTID se någonting som gör den personen vacker. För alla är vackra. I mina ögon finns det ingen som inte borde go under termen "vacker", eller ja jo Vissa men deras personligheter är det som är fula. Men utseende mässigt så har alla sitt egna speciella sätt att se ut. Och bara DET är vackert i sig!!Hmmm kommer inte på något mer, men säger till ifall jag gör det ;)

Hur är ni inom dom här kategorierna??
GLÖM INTE

Om två minuter ska man släcka ALLA eller stänga av ALLA elprodukter, Lampor ska släckas och apparater ska av!!! Glöm inte bort de någon. cha cha

Saknat mig?

HAHAHHAHA jag är sååååå dum, vet ni vad jag gjort? jag hade råkat kryssa i att jag ville ha lösenordsskyddad blogg!! Så så vart de, hahah. Det gick direkt av sig själv eftersom jag redan har lösenord och allt ifyllt sedan tidigare ^^ Jaja nu vet ni varför den var skyddad ett dygn iaf. Kul när Jocke kom förbi och sa "försökte gå in på din blogg, men de funka inte" "WHAAAAT" jag går in och kollar, jaa då såg jag. HAHAH smart man är ;)

Det vidrigaste jag någonsin sett!!! Man känner sig så maktlös

jag kikade in på en tjejs blogg och hittade den här videon. http://vimeo.com/20951781 (Ni måste kompiera in adressen i adress fältet, funktionen för att lägga in länkar har försvunnit från min blogg) Varning för känsliga tittare! Jag har suttit och nött på exet.nu och har sett mycket sjukt, men det här slår allt jag någonsin trott existerade. Om man någonsin tyckt det varit okej att kriga så kommer den här videon förändra din syn föralltid. Det är sjukt Jag är mållös, inte ett ord att säga jag bara darrar...

Så här ligger ju då vi och sover! Min 180 ...

mms_img27385 (MMS)

Så här ligger ju då vi och sover! Min 180 säng är väl för trång eller något. Alla ligger vi på varandra :-) men det är mysigt. Man håller värmen i vinter kylan. Och slipper sova med för mkt kläder på sig ;-) dock sover jag alltid med t-shirt den här tiden på året. Oavsett hur varmt det är när jag lägger mig. För jag hatar att vakna upp frysandes. Ni vet när älskling redan vaknat och gått upp, så är det plötsligt skit kallt. Usch nej tack! Sover halv klädd tills det är omöjligt att frysa på morgonen! Och under sommar halvåret är det under kläder. Tycker det är hemskt att sova naken, skit äckligt!! Förstår inte folk som klarar de. Nä tack! Skit samma massa trött mössa snack bara för jag skulle visa en bild. Men jaja sov gott folk :-D


Sing halleluja, sing it... osv hur nu låten går...jag tror att mitt budskap gått fram via den bilden... Den är förresten tagen med min alldeles bästaste kamera :)visst är den bra? bättre än förra. HHAHA

Jaja var bra att andra pajade så jag äntligen tog mig i kragen och köpte en ny :)

Nu ska jag ta barnen och ta en dusch eller bad. Och leka med vattnet!! Vi är ju vatten människor hela bunten, vattuman, kräfta och jungfru. En bra trio!!

Så vi lär väl bli i badet några timmar, tills det är dags att börja laga middag eller något sånt ;) kanske struntar vi i det och beställer pizza så vi kan bada hela kvällen... fast näääe då måste vi ju bada igen!!!

Nästa problem då, vad äta idag? Någon som har något bra förslag? :)

HAHA

HMMM undrar vem de kan va??

ALLA SKA GE SVAR!!!

Vilka tycker att jag ska bli blondare???

O stabilt men han har rest sig :-D

mms_img32676 (MMS)

O stabilt men han har rest sig :-D


Min stoora pöjkkeeeHelt otroligt hur snabbt Neo lär sig. Han ställer sig upp själv nu, plus att han ålar sig fram hela tiden, och han är på god väg att börja krypa mer än bara ett par steg. WIHOOOO!! :D mammas duktiga

WOHOOOOO

Den nya kameran var peeeeeeeeeeeeeeerfekt :D Så jävla happy, det sjukaste är att den här var 500:- billigare än förra? Ja de bevisar ju iaf att dyrast inte alltid e bäst!! Men de blev lika dyrt iaf, köpte till ett minneskort. Eftersom det från förra kameran var för litet HAH. FAIL! Men men bilder kommer imorgon you knoooow. Barnen sover nu och jag ska också testa snart tänkte jag. Ser så risig ut nu, helt död. Så blir inga bilder på mig. Förrsten så hade jag vackra Jennifer här idag på besök. Så jävla kul att vi träffas lite oftare nu. Annars hinner man sakna varandra så mkt. Så vi lagade lite mat och bara satt och snackade i flera timmar. MYSIGT!!! WTF är det bara jag som inte kan lägga in bilder just nu???

Baloos egna visa

Ja det var såklart den jag stod och sjöng när det börjde ila i mitt finger, ilandet gick långsamt över till extrem smärta. Men vi tar historian från början. Jag står och delar potatis för att det ska gå snabbare att koka. Jag är ju bara 21 år, så det här med att se var man har kniven har jag nog inte riktigt lärt mig. Eller ja, jag har iaf aldrig fått lära mig att man tillome måste vara varsam med slappa knivar?! Hur som helst så står jag och skär och är i fullgång med att vicka på rumpan och sjunga det högsta och ljudligaste jag kan. "var nöjd med allt som livet ger och allting som du kriiiiiing AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJ" Jag tittar ner och ser ju att kniven har gått raskt igenom min nagel och håller på att såga mig i fingret (sablans jävla helvetes kniiiv). Jag märkte ju inte ens när den börjde såga i nageln? :S Skit samma, hur som helst... påminn mig att slänga den jävlaa kniven!! Ni kan få en bild sen när jag tagit bort plåstret. HAH

Idag är en alldeles speciell dag. För idag...

mms_img34503 (MMS)

Idag är en alldeles speciell dag. För idag tog nämligen neo sina första kryp steg! Ja jippi. Han är så duktig min lilla bebis. Och bara sex månader! Dock är INTE den här bilden av när han kryper. Den här bilden togs för några dagar sen. Så skippa alla korkade kommentarer om det :-) visst är han go? Nu är det bara en tids fråga innan han kryper ifrån mig och börjar söka efter faran. Men nej nej. Mamma ska ligga steget före. Ingen liten bebis ska få göra ngt jag inte ser. Nej nej ;-) förresten igår menade jag ju så klart att de va han kröp. Nu sover lill tussen sött bredvid lill tussan! underbart


I can see clearly now

Så länge har jag undrat över problemet. Ältat om och om igen.
Undrat och förbannat. Svurit och och skrikit.
Jag har hatat och tigt.

Men jag förstår nu. Jag måste acceptera.
Alldeles för länge har jag trott att det varit över, men i själva verket har jag blundat och nekat..

Men nu förstår jag. Jag måste acceptera att man inte kan neka sitt läkande. Man måste acceptera att läkandet tar sin tid. Den gör det av en anledning.

Jag kan inte skynda fram ett läkande, jag kan inte tro att jag läkt om jag fortfarande är skadad. Jag måste inse problemet.
Lyssna till mitt hjärta och svara med skrik, gråt och tankar.

Ju längre jag nekar, desto mer jag låter bli att lyssna och ju mer jag ler istället för att gråta. Desto mer smärta ger jag mig själv. Desto mer tårar samlar jag. Och desto mer hat kommer jag att känna.

"Om inga tårar vattnar lyckan så kommer den aldrig att växa."

Jag håller på att torka ut. Jag äter mig själv från insidan. Jag ältar och undrar. Jag frågar utan svar.

Men jag måste bara fråga tydligare. Jag måste fråga från botten i mit hjärta.

Och jag måste acceptera det jag kände och det jag känner. Jag kan inte tvinga fram ett annat kännande.

Jag kan inte tvinga mig att glömma på en dag, eller att tro att jag aldrig känt det jag gjort.

Jag måste förstå att det hände av en anledning, att vi var tvungna att gå vidare för att ge själen en ny väg att vandra. Jag måste sluta förbanna och välsigna allt i min väg..

Man väljer vart man vill gå, och någonstans inom mig vet jag att jag valde den vägen, men varför gör de så ont att välja något?
Varför kunde jag inte ha öppnat ögonen redan då och frågat mig själv efter sanningen?

Jag skulle inte vänt mig till någon annan. Ingen vet vad en annan själ behöver.

Jag skulle ha försökt och trotsat, pratat och frågat, gett en hand och visat vägen.

Men de gjorde jag inte. Och det valet är ett val redo att bli välsignat, jag måste bara öppna mitt hjärta occh våga.

Lita på mig själv en sista gång och förstå varför det valet gjordes.

Det var ett val av oss, men endå en lidande utväg. Men endast en.
En lidande, en skrikandes efter hjälp och råd.

En smärtsam skada, den svider och stramar, blöder och värker. Men det är ett sår ej redo att sys. Ett sår för stort för all tråd i världen. Det sår som måste läka sig självt, det såret är stort och ömt. Men med mycket plåster går allt att dölja, jag har använt alla bandage och plåster mögjligt för att dölja och påskynda läkningen.

Men det är dags att jag klipper bort bandaget, sliter av plåstret och visar mitt sår för vad det är.
Varför ska jag dölja att jag blivit skadad? Varför ska jag dölja att jag har ont och svälja mina skrik?

Världen ska få höra mig skrika, världen ska se mitt sår läka. Och förstå att skriken dämpas med för varje dag. Ett sår behöver andas för att läka. Jag ska blotta det för den som vill se. Och förklara smärtan, berätta varför och le medans läkandet börjar sin process.

Nu är det dags att vi blir den vi en gång var. Vi ska bli friska och hela.
Le med en glad själ och se med dom vackraste ögon världen har skådat.

Nu är det jag och mitt läkande som tar plats. Vi ska visa att vi kan. Ni ska få se att det går.

Jag ska visa mig själv att min välsignade smärta förde med sig något gott.

Ni ska få se att sår läker bara man ger det den tid som behövs. Jag ska ge det år om det behövs. jag ska gråta och skrika varjde dag. Jag ska ha ont utan plåster så länge det behövs. Jag ger det all tid den behöver.

Om det så tar sju år, så ska jag skrika och gråta. Svära och spotta. Fräsa och morra.

Mitt sår ska bli helt. Jag ska ge det sån tid att knappt ett ärr är synligt. Jag ger all min tid till läkandet.
Jag välsignar min skada och låter det läka ifred, man kan gå med ett skadat ben, man kan åka rullstol med två skadade ben och en arm. Jag ska ta mig fram. På ett eller annat sätt.

Min älskade, våra val ska inte förstöra. Våra val är välsignade.
Jag hoppas du svävar på moln. Att ditt val var det enda rätta. Och att din själ valde en väg med grönskande blommor.
En dag ska jag vattna dessa blommor, jag ska sopa bort gruset framför dina fötter och sy dina skor.
Den dagen är vårt läkande komplett. Och våra val välsignade.


Jag vet inte vad, jag vet inte när jag vet bara att någon börjar ske här. Jag ska bli fri och jag ska bli en del av min värld.


Mina ord är i gåtor, för svåra för att förstå svart på vitt.

Behöver se lite kärlek

Jag har kollat lilla sjöjungfrun 2 med sessa idag, Och nu ska jag se alladin.
Igår såg jag the notebook. Så jävla underbart.

Behöver se lite kärlek en kväll som denna. Så ska bara sjunka djupt in i alla kärleksfilmer som finns.

love it


Jävla krångel det här

Jag var inte ett dugg nöjd med kameran så ska byta den mot den här: • 10,2 megapixel
 • 10x optisk zoom
 • 1080i Full HD-filmning
 • 25 mm vidvinkel
 • 3-tums LCD-skärm
 • GPS

 • Den är dessutom lite billigare. Så deeeet är tokbra. hoppas bara jag blir nöjd den här gången. SONY brukar ha feta kameror!!


  Håll tummarna people :)


  Jag har precis fixat mig en underbar och v...

  mms_img45516 (MMS)

  Jag har precis fixat mig en underbar och varm kopp chai te. Medans jag slagit mig ner framför datan för att kolla på tv bänkar. Tänk att det ska vara så jävla svårt. Hittade en som jag verkligen gillade men den kosta 6000... Och det är lite över min gräns. Betalar fan inte över 5000 för ngt min dvd ska stå på! Men jag kollar vidare.... Ni ska få bilder när jag bestämt mig iaf :-)


  Någon mer som är vaken?

  Jag sitter och väntar på att hostel ska laddas ner, och har nudlar som kokar på spisen. Har en kompis här. David, som precis flyttat till tyresö från gubbängen!! han ska sleepa här inatt. Så han kom till mig, och har iaf fått en mini rundtur av tyresö.. vi ska iaf käka lite, titta film och sen antagligen sova. Stackarn ska ju dock till skolan imorgon ;) Själv kan man ju vila hela dagen. HAHA


  Nää men, man behöver inte vara super pigg för att städa. Och det är de enda jag har på schemat imorgon.

  Nu är det dags att få ordning på oredan här hemma. Eller iaf det som går, i väntan på att jag ska åka och köpa min bokhylla så jag har ngnstans att ställa böcker och dyl i :)

  Kommer bli sååååå skönt. Tyvärr så är det ju så jävla krångligt att hitta ngt man gillar. Jag ÄLSKAR antik design på möbler. Men då måste dom ju verkligen se ut som jag vill också. Och det är svårt att hitta ngt som man verkligen älskar. Så blir lite mer sök. Sen ska jag ha en bokhylla !! FINELY!!!


  Vad gör ni en dag som denna då?


  Oj filmen e klar, nu ska vi käka nudles och kolla skräck. WEIII

  Hörru tönt kommenteraren

  Du vill ju inte säga vem du är, men ville bara få dig att inse en sak. Om DIN kille tydligen fått upp ögonen för mig, så är det ju HAN som är problemet? För jag kan väl inte välja vad ngn annan ska göra?

  Även om jag blir intresserad av en kille i förhållande så är det INTE mitt fel om han väljer att bli intresserad av mig också. Så det är INTE mig du ska piska Miss tönt. Det är din kille.

  Sen vill jag berätta att jag har fullt upp med mitt egna liv, jag har en kille som jag INTE tagit från ngn annan. Och har inte haft kontakt med ngn kille med tjej, iaf INTE på det sättet.

  Så vad du fått för dig i din egna "lilla värld" kan du behålla för dig själv :)

  men kryp tillbaka till din egna lilla bubbla och fundera över varför din kille nu tydligen gått till ngn annan. SEN kan du se till att skaffa dig lite självrespekt ;) Det kan ju inte vara så svårt med tanke på att du e såååå tuff och vågar kommentera min blogg anonymt och berätta vad jag gjort :)
  Duktigt tjejen, blire lite svartis faktiskt över att du är så grym, medans dumma jag bara springer runt och liksom SER TILL att killar ska falla för mig. Du kanske ska fundera över vad ditt problem är eftersom din kille TYDLIGE (enligt dig) nu har gått till mig...

  Puss på dig


  Dont let the fire burn if you can't handle it.
  Put it out and think again.


  SVAR:

  JO de hade jag, lust att berätta vem du e? :) TÖNT

  ANONYMA KOMMENTARER

  Okeeej jag fick jätte mkt skit för den här kameran, och vet ni vad???


  Den kostar 3000, japp! Och JAG äger den... :) den e MIN MIN MIN MIN!

  Jag undrar hur det känns att vara så svartsjuka som ni? Vilka ni nu är, töntiga är ni ju tydligt iaf :)

  Och en gång för alla, jag får inte ett öre av Soc. Jag är mamma ledig och får föräldrapenning..

  Så ska vi sluta med dom här fåniga kommentarerna nu? Jag kan inte mer än att skratta åt er / dig?!  :)

  To die for

  "Det sexigaste som finns är killars armar, har han fula armar så är han Ingenting"

  Jag kan dö när jag ser killars armar och händer, finns inget mer manligt eller sexigt. Killar med "små, smala jämna" händer och fingrar kan ta sig. Man ska se manligheten... det är att dö för

  Hmm fel inställning på kameran eller va den sugig? :S

  måste nog lära mig sen HAHHA


   

  Sötiiiiiiis pooojke!!!

   

   

  Bilder på sesssa kommer, lill älsklingen låg ju och sov när kameran laddat klart ^^


  Svårt att se, jobbigt att hantera.

  Jag tittar länge, jag kan inte ta bort ögonen fast det gör ont. Det smärtar och det sårar.
  Jag vet att om jag låter mig titta så kommer klumpen i magen, leendet tynar sakta och hjärtat slutar slå.
  Jag vet inte hur framtiden ser ut. Kommer det jag ser kunna skada mig mer? Eller kommer jag ha lärt mig en läxa?
  Läxan att inte titta när jag vet vad som sker.

  Jag gör det, när jag mår som mest dåligt, då tar jag bort händerna från ögonen och jag ser.
  Jag ser det som smärtar, jag ser det som är. Om jag inte tittar så kan jag inbilla mig att det framför ögonen inte längre finns där.
  Men jag gör det inte, förr eller senare tar nyfikenheten över och jag måste släppa mitt hårda tag jag håller framför ögonen.

  Jag måste låta mitt hjärta skåda, fast jag inte vill. Jag tror att det är över, att det jag ser är historia, men de e de aldrig.

  Samma betydelse med olika bilder, gång på gång då jag låter mig släppa taget. Även fast jag vet vad jag ska få se så kan jag aldrig riktigt förbereda mig inför plågan.

  Det är avskyvärt, det är hemskt. Men mest av allt.... det gör så ont!

  Det smärtar in i själen.

  Jag knäpper fingrarna igen, men denna gång för att lära mig se åt ett annat håll. Jag ska inte igen låta mig styras av nyfikenhet.

  Jag är min egna gud

  I look the other way, to keep me from this pain.

  It's not safe anymore  RSS 2.0